Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Koszmary po ćpaniu - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Koszmary po ćpaniu (/showthread.php?tid=1747)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Koszmary po ćpaniu - Martin - 30.12.2023

Ja w ogóle nie mam snów a co dopiero koszmarów.

RE: Koszmary po ćpaniu - DissoEnjoyer - 23.01.2024

A co ze snami po neuroleptykach? Zdarzało mi się mieć mocno poturbione sny po olanzapinie. Jestem ciekawy czy ktoś ma podobnie...

Po przebytej (i w trakcie) hardkorowej psychozie (OD alfy-pihp) sny miały dziwny rytualny wydźwięk, strasznie deliryczne, niespotykane motywy oraz dziwna szata graficzna (od boleśnie realistycznych rzek pełnych zwłok, po japońską mangę)

Ogólnie jak paliłem w ciągu alfę to sny nabrały prześladowczego wydźwięku, więc cały czas gonią mnie jakieś potwory, psy-zombie itd. Ale to chyba normalka

Ciekawe jest w każdym razie, że tak w snach odbijają się u mnie używki różne.

RE: Koszmary po ćpaniu - Twilight Sparkle - 23.01.2024

Bardzo dziwne sny są po mixie luminastilu (DPH) z melatonią. Fajny legalny mix na spanko jak bezsenność męczy o ile jesteś gotowy na spotkanie demona co cię wciągnie pod łóżko xDDD

RE: Koszmary po ćpaniu - myname - 27.01.2024

Koszmarów dawno nie miałem. Za to ostatnio nawiedzają mnie bardzo przyjemne sny. Nawet po zarzywaniu

RE: Koszmary po ćpaniu - Lifeisbrutal - 05.01.2025

Wiem, że temat dotyczy koszmarów po ćpaniu, ale mam do was pytanie. Czy zdarzyło wam się mieć koszmary robiąc detoks? Tej nocy miałem tragedię pod tym względem..

RE: Koszmary po ćpaniu - EmStO - 05.01.2025

Bardziej mam pojebane sny a rano jak sie budze to jest oszolomiony tym co pamietalem

RE: Koszmary po ćpaniu - Chochlik - 05.01.2025

(05.01.2025, 08:49)Lifeisbrutal napisał(a): Wiem, że temat dotyczy koszmarów po ćpaniu, ale mam do was pytanie. Czy zdarzyło wam się mieć koszmary robiąc detoks? Tej nocy miałem tragedię pod tym względem..

To jest normalka parę dni po większych ciagach. Ja czasami jak się przemęczę, a miałem niedawno taką sytuację na busie, to potem jestem niespokojny w nocy, budzę się wiele razy itp.

Mój brat np. krzyczy w nocy tak ze dwa do dni po ciągu, więc to na bank są koszmary. 

Zdarzają się tez narkotyczne sny nawet wiele lat w abstynencji, które mogą być czymś w rodzaju koszmarów.

RE: Koszmary po ćpaniu - Lifeisbrutal - 05.01.2025

Chochlik Tak, tylko ja jestem czysty już trzy tygodnie.

RE: Koszmary po ćpaniu - Epsiakos - 05.01.2025

A mi nic nie dolega, moze poza chronicznym zmeczeniem ale te nabylem jeszcze w wojsku Podobno kultowa

RE: Koszmary po ćpaniu - Chochlik - 05.01.2025

(05.01.2025, 11:03)Lifeisbrutal napisał(a): Chochlik Tak, tylko ja jestem czysty już trzy tygodnie.

No to jeszcze możesz mieć, mnie rzucało po łóżku w nocy (wg drugiego kierowcy) po ponad roku niećpania.

Co więcej, polecam zaspokajać wszelkie swoje potrzeby wg piramidy Masłowa, aby nie odczuwać takich przykrych objawów. Ogólnie na tym polega abstynencja.