Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
PYTANIE DNIA / REDAKTOR - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: PYTANIE DNIA / REDAKTOR (/showthread.php?tid=1859)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - Maniek - 26.04.2023

Zgadzam się i uważam, że bardzo aktywni i merytoryczni użytkownicy mogą/powinni być nagradzani w jakiś sposób. W tym przypadku inna, nowa ranga - ok.

W ogóle od dłuższego miałem z tyłu głowy pomysł, żeby zlikwidować możliwość nadawania sobie rangi/nazwy w polu gdzie widnieje rangi przy avku. Trochę to bez sensu, że każda osoba, nawet użytkownik z 1 postem może sobie wpisać dowolny tytuł. Co o tym myślicie?

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - kot_kreskowy - 26.04.2023

Beeniepatu 
No dziwne by było gdyby nie był😎
Reszta może possać  Podobno kultowa
Dajcie mu tą fiolkę, bo będzie marudził tu przez tydzień  Podobno kultowa

A tak poważnie, to cieszyłbym się z takiej rangi dla horsiaka.
Wnosi na forum dużo merytorycznej wiedzy, pomocy naukowej i powinien znaleźć się w galerii zasłużonych😎
horsii ,jestem z tobą💪
Jak nie dadzą fiolki to im ją podpierdolimy w nocy xd

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - Beeniepatu - 26.04.2023

(26.04.2023, 21:01)Maniek napisał(a): Zgadzam się i uważam, że bardzo aktywni i merytoryczni użytkownicy mogą/powinni być nagradzani w jakiś sposób. W tym przypadku inna, nowa ranga - ok.

W ogóle od dłuższego miałem z tyłu głowy pomysł, żeby zlikwidować możliwość nadawania sobie rangi/nazwy w polu gdzie widnieje rangi przy avku. Trochę to bez sensu, że każda osoba, nawet użytkownik z 1 postem może sobie wpisać dowolny tytuł. Co o tym myślicie?

Ja sie zgadzam w100%. Ta opcja tak naprawde zaklamuje rzeczywistosc

(26.04.2023, 21:01)Maniek napisał(a): W ogóle od dłuższego miałem z tyłu głowy pomysł, żeby zlikwidować możliwość nadawania sobie rangi/nazwy w polu gdzie widnieje rangi przy avku. Trochę to bez sensu, że każda osoba, nawet użytkownik z 1 postem może sobie wpisać dowolny tytuł. Co o tym myślicie?

Że niby mam oddać Cotusa Cretinusa ???

Musisz być bardziej przekonujący  bo na razie słabo Ci idzie Podobno kultowa

Beeniepatu 
To nieprawda, że ta opcja zakłamuje rzeczywistość. 
Patrząc na mój tytuł od razu widzimy z kim mamy do czynienia xd

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - Beeniepatu - 26.04.2023

kot_kreskowy nie pamietam bym uzyl takiego stwierdzenia o zaklamywaniu rzeczywistosci. Chyba chcialbys poczuc sie doceniony po prostu. 

No wiec oglaszam wszem i wobec, ze mamy na naszym Forum mega osobe. To kot_kreskowy - byly fan stimow, o krorych wie wszystko. Czlowiek o pomylonych neuronach - czerpie serotoninowa euforie z dopy
Ale przede wszystkim prawdziwy i szczery

Ewentualnie można zrobić w ten sposób, że nadanie dowolnej nazwy rangi wybranej przez użytkownika, mogłoby nastąpić jedynie np. po przekroczeniu progu jakiejś ilości napisanych postów, albo polubień. Od 500 czy od 1000 postów np.

Maniek  
Mi to tak naprawdę wszystko jedno.
Chcecie, to zlikwidujcie, chociaż ta opcja z progiem wydaje się być ok.

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - voice.of.voiceless - 26.04.2023

500 postów Bywalec
1500 postów Zasłużony

i oddzielny dział dla osób od 1500 osób, usunąć rangi/kolory, top20 zostaje liczone nie od rangi tylko od sumy reputacji i postów

ogolnie temat na inny wątek

Dałbym nieco więcej "wolności", czyli wybór dowolnej nazwy rangi po przekroczeniu 500 czy tam 1000 postów, zamiast "bywalec" czy "zasłużony" - chyba, że ktoś chciałby akurat taką rangę, jak dwie wcześniej przeze mnie wymienione - wtedy żaden problem.

Likwidacja czy też zostawienie jedynie kilku kolorów dla danych rang, również trzeba na dniach przemyśleć i to zrealizować, bo ten pomysł również chodził mi po głowie od dłuższego czasu.

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - C84S - 26.04.2023

@"PUDZILLA" dla rang można zrobić jakiś BONUS - VIP ROOM.
>1500 >500 >0