4-CMC Choco - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-CMC Choco - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2073) |
RE: 4-CMC Choco - Opinie o produkcie - Mfexor - 21.07.2023 Ciemno brązowe duże kryształy po rozkruszeniu sort mokry, szybko schnie. Mocno euforyczna czwórka speedu odczułem brak. Sniff bezbolesny za to spływ to katorga dla gardła najlepiej mieć coś słodkiego pod ręką żeby zabić ten smak goryczy. Czas działania dobra godzinka Dawki zaczynałem 200mg pierwsza dorzutka poszła po 30 minutach dla wzmocnienia działania RE: 4-CMC Choco - Opinie o produkcie - Ser Pleśniowy - 31.07.2023 RE: 4-CMC Choco - Opinie o produkcie - PIXA - 03.08.2023 Przepiękny wjazd przy bombce 0,4 uczucie ciepła przechodzące przez całe ciało. Idzie się lekko rozkleić na tej czwórce RE: 4-CMC Choco - Opinie o produkcie - kerfus - 04.08.2023 Pierwszy sniff ok 300mg jak na pierwszy strzał to bardzo dużo według mnie. Po aplikacji pierwsze co to pocenie się, lekkie kręcenie głowy i duża bomba euforyczna. Ogólnie polecam ten specyfik testować tylko w domu albo w miejscu gdzie możemy sobie posiedzieć/poleżeć bo strasznie rozlewa nawet jak się chodzi po mieście. Ogólnie ocenka 9/10 lepszy od deluxe według mnie. RE: 4-CMC Choco - Opinie o produkcie - Szarlatan - 06.09.2023 Zawitało do mnie 4cmc choco od kilku minut lecą testy cały obraz mi się trzęsie a to dzięki bombce 350 mg! i sniff dodatkowo 100mg czuje się wspaniale Pablo jak zawsze towar 1 klasa! libido podniesione przewaga eufori nad speedem znaczna! czego tu wiecej oczekiwać książkowe działanie 4cmc pozdro! RE: 4-CMC Choco - Opinie o produkcie - Szarlatan - 17.09.2023 (31.07.2023, 08:06)Ser Pleśniowy napisał(a): Tak, już dawno to było ale tak jak pisałem działa bardzo dobrze powiem nawet że to najlepsza odmiana czwórki klepie i pachnie bardzo mocno jak na 4 przystało, właśnie myślę co tu dziś zamówić chyba wpadnie znowu ta czwóreczka polecam ją wam z chęcią do niej wracam RE: 4-CMC Choco - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 17.09.2023 Ech albo ta czwórka jest słaba albo wy macie tolerke tak wyśrubowana, że musicie walić dawki o połowę za duże. RE: 4-CMC Choco - Opinie o produkcie - fiodor - 17.09.2023 Lukas1985 skąd te wnioski ? Od raz mowie, ze sam nigdy nie testowałem więc takiej opinii nie stawiam. Po drugie gdzie pytanie czy czyścili ? To mocno zanieczyszczony stuff, ale nie ten vendor... RE: 4-CMC Choco - Opinie o produkcie - Ser Pleśniowy - 17.09.2023 Dobra jest ta czwórka sam testowałem tak jak mówi RE: 4-CMC Choco - Opinie o produkcie - wwojtuss - 18.09.2023 w kwietniu w ogole nie moglem sie tym choco upierdolic, ile bym nie walil to po prostu pusta stymulacja z delikatnym dzialaniem serio, dzialanie 50/50 ełfospid, w ogole nie czworkowa ta czworka byla wtedy, mimo tego ze mialem wtedy polroczna abstynencje jakos, to zjadlem 2g w noc i po prostu pusta sruba xD |