![]() |
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2075) |
RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - SztywnyMisza - 26.11.2023 budynmalinowy bardziej eufo podbiło bo już się prawie bomba ładowała jak zajebałem szczura ale tak speed też był RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - PIXA - 27.11.2023 (25.11.2023, 22:49)budynmalinowy napisał(a): A jak odczułeś działanie sniff'a? Oczywiście nie będzie to rzetelne z racji bombki,ale odczułeś tylko spotęgowanie eufo czy speed jakiś wyraźny też się pojawił w takiej kompozycji?Wiadomo bombka zawsze bardziej euforycznie wejdzie niż sniff RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - PIXA - 25.12.2023 Jak aktualany sort? Zdjęcie można prosić RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Biała_mysz_a_kysz! - 04.01.2024 Kupiłam sobie 10 gram tego cuda z myślą, że to będzie byle rzeciętny klef. Myliłam się. Nie zrobię torby do końca ale zwykle, bo sobie krzywdę zrobię. Ten temat wymaga że 3-4 posiedzeń.. No więc są to małe białe kryształki o słabym zapachu klefa i jakiegoś rozpuszczalnika - aceton? Trudno powiedzieć. Towar przyszedł pakowany próżniowo bez torebki strunowej, więc go musiałam przesypać do ozdobnego pudełeczka na narkotyki. ![]() Nie zrobiłam uczuleniówki, co jest błędem karygodnym. Zawsze robią, ale wczoraj miałam za dużo na głowie i zapomniałam. ![]() Od razu wymieszałam w szklance wody ok. 300 i przygotowałam sobie dwie kreski coś koło 100-150. Takiego typowego kolega tyle zażywałam i było idealnie. Tym razem jednak było troszkę inaczej, bo jak już wspomniałam w innym temacie, towar mnie wyrwał z kapci. Po ok 20-30 minutach wszedł oral i poprawiłam sniffem. Mniej więcej trafiłam. Uderzyło mnie zajebiste szczęście i taka typowo klefowa cielesna przyjemność. Pocenie się typowo klefowe. Co mnie zaniepokoiło to fakt, że zaczęłam się trząść i mieć problemy z równowagą. Miałam po tym straszną chcicę - domyślacie się na czym mi upłynął wieczór? Drugą dawka (bez sniffa - tylko 300 oral) przedłużyła działanie pierwszej i w sumie na tych dwóch dawkach siedziałam od ~17 do 22. Potem zarzuciłam dwie tabletki benzo, melatoninę i 5-htp(200). Ale nie mogłam zasnąć. Więc poszłam sobie zarzucić jeszcze dwie takie dawki jak wcześniej i już wtedy siedziałam do rana. Przy ostatniej dawce, tuż nad ranem, pojawiły mi się halucynacje. Ale nie takie uboju i paranoję jak to zwykle bywa. Normalne wzory i kolory jak w kalejdoskopie, że nie wiedziałam gdzie się znajduję! Śmieszna sprawa co nie? RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Ser Pleśniowy - 07.01.2024 Wrzućcie fote tego deluxe RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Myga - 07.01.2024 Psychodeliczne działanie po cmc? RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 12.01.2024 Ostatnio na pokładzie 4cmc deluxe odebrane z nagrody 5g.😎 Kryształki łatwo się kruszą praktycznie rozpadają od razu po przyciśnięciu karty co na duży plus nie trzeba się męczyć w dziabanie. ✅ Wygląd śnieżno biały kryształ Zapach nie jebie typowym klefem tylko takim rozpuszczalnikiem. Aplikacja bez bolesna jeśli ktoś preferuje sniff choć bombki wchodzą lepiej. Spływ to jest poezja a nie spływ xD Profil działania przy 200mg w góre : - duży wyrzut euforii - duża chęć na jaranie szlugów ( lepiej wchodzą) - otwartość na rozmowe, pewnność siebie - przyjemne rozlewanie od środka nic tylko rozjebać się na łóżku i chillować -parcie na dorzutki umiarkowane Minusy: BRAK Rady: Uważajcie na noski żeby nie chodzić z ujebanym xDD !!! Pobierać !!! RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - sebekx9 - 15.01.2024 A opisze ktoś porównanie do 3cmc bandit/snów? Jak po 1-2 dawkach? Trzeba 2x takiej dawki i tak jak większość czwórek ledwo co kopie? Na libido wchodzi cały czas czy na początku? Euforia leniwa czy chce się coś porobic? RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 16.01.2024 sebekx9 Jeśli chodzi o 4cmc deluxe to wyżej masz moią recke. Gdybym miał porównywać cmc bandit do 4cmc to bandit ma w sobie więcej euforii co dziwne bo jest to 3cmc. Po bandit tylko się rozpierdalasz na łóżku i chillujesz po 4cmc jest raczej taka chęć do działania nie wgniata w łóżko typowo. ( takie specyficzne jest to 4cmc) . Jeśli chodzi o porównanie 4cmc z snow to snow by się bardziej nadawało na 4cmc niż samo cmc xD i pisze całkiem serio przy pierwszych dwóch kreskach jest speed a później już czysta euforia u mnie tak to było momentami wgniatało w fotel. Gdybym miał jeszcze porównać bandit do snowa to snow wypada mocniej. Dawki to od 200mg w górę ale ja mam wysoką tolerke. Jak zadziała na ciebie zależy od twoich neuroprzekazników. RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Szatan69 - 24.01.2024 Jest sens snifowac ? Kurde pare lat temu to jak 4cmc robili to snifem klepalo mega |