METH-PIKO - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: METH-PIKO - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2195) |
RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - voice.of.voiceless - 27.06.2023 ja w ogóle nie zarzucam stymulantów, jestem bez tolerki na nie, mam tego kawałek jeszcze, jutro po śniadaniu zarzucę, jeżeli piszecie, że jest lipa, to ja zarzucę najpierw piko do recenzji, a zostało mi 0.43 z samarką, ile ta najmniejsza waży przypomni ktoś? ta co na obrazku betonix moje szczury mowią, że to wypierdalacz jest konkretny, dawkowanie mniejsze od 4mmc i działa dłużej, więc z tego stwierdzam, że to na prawdę robi robotę. RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Beeniepatu - 27.06.2023 (27.06.2023, 21:25)Vypyerd napisał(a): Kurwa wziąłem już z pół grama i czuję się normalnie tak naprawdę. Tylko mocno temperature ciała podnosi i ciśnienie. Coś tu jest nie tak. Ja też się spodziewałem tego god mode Normalnie to czlowiek ma 36.6 i cisnienie 120/80. Takze nie jestes w normalnym stanie - tak dla porzadku. Oprocz tego, ze wciaz pchasz w siebie temat, ktory uwazasz, ze nie dziala, to nie wiemy nic. Organizm czlowieka to dynamicznie zmieniajace sie srodowisko, gdzie zasoby potrzebne, by substancja rozwinela swoje skrzydla, sa 'na dany' moment i nie wiemy czym dysponujemy. Napisz prosze jaka droga podania, jaka dawka na start, kiedy cos ostatnio waliles, jak jesz i jak spisz. Wtedy bedziemy mogli zastanowic sie o co chodzi. betonix tez prosze napisz wiecej danych - co i jak. RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Vypyerd - 27.06.2023 Na początku może dodam że mam tolerke na metkata bo to ostatnio tylko wale i to raz na tydzień. Biorę escitalopram i troszkę pregi tj. 3x150 Jem i śpię normalnie. Sen mam dobry. Walilem donosowo. I to ze strachem bo się naczytałem że kreska wielkości zapałki wypierdala w kosmos. Słabizna to jest. To już feta na mnie lepiej działała. Nie, nie mam na nią tolerancji. Ostatni raz 3 lata temu RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - betonix - 27.06.2023 Moja dawka początkowa to było 35-40mg odczekałem godzinę i żadnych efektów, ponowiłem lagą około 100mg i tylko smyrneło stimem, to już słaba feta jest 1000x razy lepsze od tego. Z prawdziwym meth miałem do czynienia kilka razy w życiu, w krysztale, żółtym prochu.. to nawet nie ma co porównywać. Jak ktoś się nie zna i nie wie jak działa piko Też się tym nie porobi tak myśle. RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - horsii - 27.06.2023 Vypyerd zapoznaj się z pojęciem tolerancji krzyżowej - tolerancja na metkata to tolerancja na meth. Te proszki nie działają na zasadzie magii tylko wszystkie równo płuczą organizm z jednych i tych samych europrzekaźników których mamy ograniczony zapas. Poza tym - bierzesz SSRI i dziwisz się, że stymulanty nie działaja, jak powinny? Tolerancja wyjebana, SSRI - opinion discarded RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - voice.of.voiceless - 27.06.2023 Vypyerd betonix po moich szczurach, które nie walą ssri, nie żrą leków oraz robi ich seta ulicznego KRISA nie da się nie stwierdzić, że są wypierdoleni z orbity nie będę się takimi opiniami sugerować, żółty proch (y) szkoda, że nie żółty śnieg, jutro ładuję 50mg wraz z fotami, mnie efedryna klepie w dawkach 100mg tak bardzo, że ciężary na siłowni latają jak frizbi a miałem 0.1 walić na start, dobrze, że to przemyślałem RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Maniek - 27.06.2023 Dla mnie sprawa jest prosta. Jeśli mam wybierać komu wierzyć: Pudzilli i jego szczurom czy użytkownikom, którzy założyli konta ~ miesiąc temu, to wybór jest oczywisty. Ta sytuacja przypomina mi wcześniejszą sprawę jednego gościa, który twierdził, że "ta alfa, to nie jest w ogóle alfa". Czekam na testy i opinię Pudzilli - wtedy będzie wszystko jasne. RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - betonix - 27.06.2023 Masz rację ta moja opinia o kant dupy potłuc, to piko mnie tak wymęczyło. Jutro ponowie testy ale nie spodziewam się że zadziała. Nadal uważam że słaba feta 1000x razy lepsza I również czekam na opinie Pudzilli RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - wwojtuss - 27.06.2023 betonix ponow testy za tydzien, nie pchaj w siebie tematu, odpocznij Vypyerd jestes na esci i na predze i ladujesz w siebie temat, proponuje poczytac i o lekach i o narkotykach, na pewno z ta wiedza bedziesz czul lepsze efekty RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Vypyerd - 28.06.2023 Ja pierdole umoralniacze się trafiły xD mieszam narko z lekami i chuj mój wybór. Tylko że hexen i alfa od escobara działały mega a to Piko to jest słabizna. I klakiery tam na górze zamknąć japy. Albo zamowcie i dajcie recenzje a nie gadki szmatki. |