Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC
Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dzia艂: Na temat u偶ywek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dzia艂: Nauka i kuchnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=57)
+--- W膮tek: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie (/showthread.php?tid=2555)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Lukas1985 - 02.07.2024

馃槑 kumate eufo speed na propsie 馃槑 b艂臋kit metylenowy jako speed buhehehehe. Co ja czytam XD

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - DarkSonia - 16.08.2024

ja jestem g艂upia z chemii przecie偶 i rozumiem, 偶e jak chc臋 w艂asnie nie by膰 g艂upia聽to jest to na dzie艅 dobry dyskryminowane?
mo偶e po prostu wyt艂umacz profesorze forumowy o co tutaj sie rozchodzi - w ko艅cu po co艣 ten temat za艂o偶y艂e艣, czy tylko po to by lajki zebrac?

to w ko艅cu jak doczy艣ci膰 ten piepszony聽niebieski mefedron Angel

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - horsii - 17.08.2024

Pomijaj膮c 偶e nie wiesz jaki to barwnik na 100%,聽a ka偶dy ma troche聽inne w艂asciwosci, to bardziej ci sie op艂aca kupic normalny temat ni偶 pr贸bowac wyciagac blekit metylenowy czy cos podobnego z jakichs podrzednych pochodnych katynonu

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Lukas1985 - 18.08.2024

(16.08.2024, 07:58)DarkSonia napisa艂(a): ja jestem g艂upia z chemii przecie偶 i rozumiem, 偶e jak chc臋 w艂asnie nie by膰 g艂upia聽to jest to na dzie艅 dobry dyskryminowane?
mo偶e po prostu wyt艂umacz profesorze forumowy o co tutaj sie rozchodzi - w ko艅cu po co艣 ten temat za艂o偶y艂e艣, czy tylko po to by lajki zebrac?

to w ko艅cu jak doczy艣ci膰 ten piepszony聽niebieski mefedron Angel
Obecnie wychodz臋 z za艂o偶enia, 偶e na bzdurne posty nie odpisuje. A wi臋kszo艣膰 Twoich 艂apie si臋 na bzdury bez problemu. Zwyczajnie szkoda mi na to energii.聽
W temacie Escobara Ty piszesz, 偶e wolisz kupowa膰 jakie艣 odpady od diler贸w ni偶 bra膰 konkretny temat kt贸ry przebadali (organoleptycznie) ch艂opaki, bo zaoszcz臋dzisz jakie艣 grosze.聽
Od lat ma艂o kto czy艣ci te sorty, bo choj wie co tam jest i jak to oczy艣ci膰. Kiedy艣 jeszcze czy艣cili acetonem ale dzia艂y si臋 dziwne rzeczy wi臋c dzi艣 ju偶 ma艂o kto to robi.聽
Kupuj dobry, sprawdzony materia艂 i unikniesz problem贸w - i bzdur o jakim艣 eufo speedzie.

(17.08.2024, 22:14)KoneserTanichWin napisa艂(a): Ale zapodali nawijk臋, nic nie skuma艂em

呕ycie. To omijaj聽takie tematy.

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - JureKiler - 18.08.2024

Powiem wam 偶e u mnie na ulicy nie wiem co si臋 sta艂o ale jak zawsze by艂o jakie艣 gowno 50/50 w pyle i 艣mierdz膮ce 艣ledziem to teraz jak wr贸ci艂em zza granicy to si臋 zdziwi艂em co lata u zwyk艂ych najgorszych dealer贸w 4cmc jak z lat 2018-2019 wi臋ksze p艂ytki takie grubsze przezroczyste totalnie bezwonne a偶 mi si臋 przypomina艂o stare zajebiste 4cmc kt贸re by艂o za razem dawa艂o speeda jak i eufori臋 serio si臋 zdziwi艂em a u 偶adnego vendoora nie widzia艂em czego艣 takiego w chuj post臋py zrobi艂a ulica w Lubelskim wojew贸dztwie Big Grin

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - DarkSonia - 18.08.2024

(18.08.2024, 07:37)Lukas1985 napisa艂(a): Obecnie wychodz臋 z za艂o偶enia, 偶e na bzdurne posty nie odpisuje. A wi臋kszo艣膰 Twoich 艂apie si臋 na bzdury bez problemu. Zwyczajnie szkoda mi na to energii.聽
W temacie Escobara Ty piszesz, 偶e wolisz kupowa膰 jakie艣 odpady od diler贸w ni偶 bra膰 konkretny temat kt贸ry przebadali (organoleptycznie) ch艂opaki, bo zaoszcz臋dzisz jakie艣 grosze.聽
Od lat ma艂o kto czy艣ci te sorty, bo choj wie co tam jest i jak to oczy艣ci膰. Kiedy艣 jeszcze czy艣cili acetonem ale dzia艂y si臋 dziwne rzeczy wi臋c dzi艣 ju偶 ma艂o kto to robi.聽
Kupuj dobry, sprawdzony materia艂 i unikniesz problem贸w - i bzdur o jakim艣 eufo speedzie.

Wska偶, gdzie ja pisz臋, 偶e kupuj臋 odpady z ulicy?

To, 偶e by艂am ciekawa sk膮d to, kto to sprzedaje i jak si臋 to oczyszcza to inna sprawa. Moge te偶 czasem poudawa膰 g艂upi膮 idiotk臋 zw艂. w rozmowie z Tob膮, bo przy Tobie by膰 powa偶nym czasami nie mo偶na, uprzesz si臋 na jakie艣 przekonanie i jest koniec.
Nie raz pisa艂am te偶, 偶e nie kupuje byle szajsu ( zreszt膮 zar贸wno Ty jak i forum zna moje zdanie co do sort贸w zw艂. z Pragi .. Ty sugerujesz si臋 recenzjami user贸w z forum, ja sugeruj臋 si臋 recenzjami znajomych kt贸rych znam, z kt贸rymi tam je藕dzi艂am i je偶d偶e, i towaru kt贸rego sama dotyka艂am oraz mia艂am go w swoim organizmie, wi臋c prosz臋 Ci臋 nie k艂am oraz nie wciskaj mi oraz userom czego艣 czego nie napisa艂am byle poprze膰 jakie艣 chore racje odn. sort贸w gdzie raz piszesz 偶e dla przyk艂膮du 4MMC to 4MMC聽 i ich dzia艂anie to g艂贸wnie to jak mamy "zajechane receptory"聽teraz 偶e ten jest lepszy a ten gorszy. Wybacz, 偶e nie traktuj臋 Ciebie jako wyroczni forumowej ani jako profesora, mo偶e kto艣 inny si臋 na to nabiera, nie ja.聽
I nadal ani ja ani nikt z forum dok艂膮dnie nie wie od czego zale偶y moc danego odczynnika, kt贸ry za偶ywamy zobacz ile sort贸w 3CMC ma Escobar, wyt艂umacz mi ich r贸偶nic臋 w dzia艂aniu, oraz tego jak oceniaj膮 je userzy, wszyscy maj膮 tak samo zajechane receptory gdzie to z czego ty si臋 ost 艣miejesz eufo/speed ma poprawcie u wi臋kszo艣ci?

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Lukas1985 - 18.08.2024

Nawet nie chcia艂o mi si臋 czyta膰 ca艂ego posta.聽
Tutaj piszesz, 偶e wolisz bra膰 jaki艣 odpad od dilera ni偶 czy艣ciocha od Esco:
https://dopal.org/showthread.php?tid=2193&pid=102629#pid102629
Generalnie od dilera z osiedla mo偶esz dosta膰 wszystko. Kiedy艣 pchali skruszone fragmenty 艣wietl贸wek, by艂y tak 艂adnie pokruszone, 偶e ch艂opaki si臋 k膮pieli dopiero jak im si臋 to nie chcia艂o rozpu艣ci膰. Czysto艣膰 amfetaminy na rynku to kilkana艣cie procent czyli na ka偶dy sort maj膮cy 2-3 proc przypada gdzie艣 na 艣wiecie sort maj膮cy 20-30proc czysto艣ci. A w NL dalej s膮 bdb sorty fenmetrazyn, fma czy fa.

Z艂apa艂em tylko ko艅c贸wk臋 posta. Kiedy艣 Ci poleca艂em eksperyment - zr贸b 2 mies przerwy. Jedz 3-5 posi艂k贸w z owocami, warzywami, 藕r贸d艂ami t艂uszczy wegli i bia艂ek do tego聽聽bacopa monnieri i np tauryna + Wit C, magnez i min 2.5l wody. No i uzupelniaj sod i potas (sodu 5gr
Nast臋pnie zr贸b 2 mies przerwy i jed藕 2-3 posi艂ki, najlepiej gotowce. Wody pij max 1-1.5l.聽
I daj zna膰 jak zadzia艂aj膮 te sorty. Nagle oka偶e si臋, 偶e ten sam sort raz zadzia艂a spidujaco a raz euforycznie.

Co maja zajechane receptory do tego, 偶e piszecie bzdury o eufo speedzie ? XD Nic. A sorty r贸偶ni膮 si臋 dzia艂aniem i kolorem, bo s膮 lepiej lub gorzej oczyszczone.

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - DarkSonia - 18.08.2024

te takie dopiski o "nawet nie czyta艂em posta do ko艅ca" to sobie zostaw dla idiot贸w, kt贸rzy nie znaj膮 tych zagrywek jak rozmawia膰 z odbiorca ko艅cowym.

Mnie akurat uczyli tego na studiach, kt贸re uko艅czy艂am wiec masz ma艂ego wa艂a, a dwa lepiej przeczytaj m贸w wyw贸d do ko艅ca bo nie b臋d臋 si臋 powtarza艂a, a koledzy z forum w ko艅cu co艣 zrozumiej膮.

To co zacytowa艂e艣 pokazuje tylko Twoj膮 ignorancj臋, zar贸wno do mnie jako usera, jak i do ca艂ego forum, kt贸re nie艣wiadome czyta rady wyssane z palca, obczajone gdzie艣 na internecie, zw艂 badania kt贸re zosta艂y przeprowadzone w cudownych warunkach klinicznych aby potwierdzi膰 pewne racje.
jedno z najs艂ynniejszych bada艅 to test na ma艂pach, jak to marihuana szkodzi zdrowiu. Zamkni臋te biedne by艂y w pomieszczeniu bez otwor贸w, klimatyzacji, wietrzenia...
co udowodniono? 偶e udusi艂y si臋 z braku powietrza, ale wdycha艂y marihuan臋 wi臋c to ona by艂a bezpo艣redni膮 sprawczyni膮 zgodnu ma艂p.
Teraz ka偶dy ogarni臋ty user jak sobie dobrze poszuka to raz piszesz 偶e jest "chujowy sort" a raz piszesz 偶e dana osoba ma zajechany receptory dlatego odczuwa lub nieodczuwa tego czy tamtego.

Przecie偶 to jawne nawijanie makaronu na uszy a ja to w艂a艣nie dyskryminuj臋 - pisanie dla sztuki, mo偶e dla lajk贸w mo偶e B贸g jeden wie po co, ka偶dy chce zaistnie膰 gdzie艣, mo偶e Ty chcia艂e艣 zaistnie膰 tutaj. No mnie nie przekona艂e艣, w sumie nawet nie pr贸bowa艂e艣, czepiasz si臋 pierd贸艂 nie podaja膰 w sumie 偶adnych konkret贸w i dowod贸w na to czy tamto.
Tylko mi nie praw o sprawach oczywistych bo to tak偶e ka偶dy wie, 偶e jak kto艣 leci na ci膮gu czegokolwiek inaczej b臋dzie odczuwa艂 sw贸j ulubiony narkotyk niz osoba, po tygodniu / miesi膮cu czy roku NIEBRANIA narkotyk贸w.
Obud藕 si臋 prosz臋, a osoby ogarni臋te prosz臋 o zwracanie uwagi na tego typu zachowanie, bo kolega ewidentnie wprowadza forum w b艂膮d cytuj膮c nawet mnie, gdzie nigdzie nie pisz臋, 偶e cos takiego za偶ywam, a mie膰 to planach to ma艂a r贸偶nica. Jedyne co wiem to to, 偶e 偶ycie mnie nauczy艂o zar贸wno nie miksowa膰 偶adnych substancji, ani nie bra膰 niczego co ma jakikolwiek kolor inny ni偶 bia艂y/ew mleczny.

i na koniec masz swoje cytowanie, 艣miech na sali cz艂owieku, nawet nie potrafisz czyta膰 ze zrozumieniem.

[Obrazek: 1212121.jpg]

Z Bogiem kolego i ogarnij sie prosz臋 Angel

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - KoneserTanichWin - 18.08.2024

(18.08.2024, 07:37)Lukas1985 napisa艂(a): Obecnie wychodz臋 z za艂o偶enia, 偶e na bzdurne posty nie odpisuje. A wi臋kszo艣膰 Twoich 艂apie si臋 na bzdury bez problemu. Zwyczajnie szkoda mi na to energii.聽

呕ycie. To omijaj聽takie tematy.

Bardzo zach臋casz ludzi do poszerzenia wiedzy, napisa艂em 偶artem 偶e ni chuja nie rozumiem (bo nie rozumiem a pr贸buj臋) i zamiast, nie wiem, rzuci膰 ziarnem wiedzy, wyt艂umaczy膰 troszk臋 bo mi臋dzy innymi od tego jest forum piszesz takie mi艂e rzeczy xD

No ale dobra, co kto lubi聽 Tongue

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Lukas1985 - 19.08.2024

(18.08.2024, 17:22)DarkSonia napisa艂(a): te takie dopiski o "nawet nie czyta艂em posta do ko艅ca" to sobie zostaw dla idiot贸w, kt贸rzy nie znaj膮 tych zagrywek jak rozmawia膰 z odbiorca ko艅cowym.

Angel

Zostawiam dla idiot贸w 馃槈
I dalej nie chce mi si臋 czytac tych bzdur. Cia艂.

Swoj膮 drog膮 - musi Ci si臋 w choj nudzi膰. Pisa膰 elaboraty kt贸rych nikt nie czyta - bo nikt na nie, nie odpowiada.