Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? (/showthread.php?tid=2563)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Twilight Sparkle - 03.03.2024

@"olancucki" co też jaśnie pan raczy pierdolić. 
PS śliczny selfik ale to nie Facebook.

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - kodow - 03.03.2024

@"olancucki" tylko jak znajdziesz sobię taką co też wpierdala prochy, to efekt się spotęguje Big Grin

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - horsii - 03.03.2024

(03.03.2024, 08:15)olancucki napisał(a): Znajdę sobie dziewczynę to przestanę ciągle regulować nastrój rckami i przestanę brać benzo oraz neuroleptyki. Przerzucę się na med. Chińska.

Chłopie, w co ty wierzysz. Nie chodzi mi o dziewczynę Podobno kultowa Tylko o to, że dzięki niej magicznie przestaniesz ćpać. O medycynie chińskiej już nie wspomnę.

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Lifeisbrutal - 03.03.2024

@"olancucki" Dbaj o zdrowie bo masz jedno i jak nie zaczniesz już teraz to obawiam się, że tej kobiety możesz nie zdążyć poszukać. Przykra prawda, ale prawda nie ma co się czarować. A co do zdjęcia tak jak Twilight dobrze napisała to nie fb. Nie boisz się, że psy z twojego miasta mogą tutaj siedzieć i cię rozpoznać ? Nie żebym cię schizował, ale chyba warto jakąś minimalną ostrożność zachować?

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - horsii - 03.03.2024

(03.03.2024, 18:08)Lifeisbrutal napisał(a):  Nie żebym cię schizował, ale chyba warto jakąś minimalną ostrożność zachować?

człowieku, on cały czas niemalże nie dość że benzo, to jeszcze bierze jakieś przeciwpsychotyki, a na to wszystko posypka ze stymulantów, żeby nie było zamulania. jakbyś był tak zbombiony też byś się nie zastanawiał dwa razy (ani nawet razu na dobrą sprawę0 przed wrzuceniem takich rzeczy xD

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Twilight Sparkle - 03.03.2024

W ogóle to jest toksyczne podejście żeby oczekiwać że druga osoba cokolwiek Ci wyleczy. To ty masz się starać coś sobą zaprezentować i wnieść coś do związku a nie czekać aż magicznie pojawi się ktoś kto rozwiąże wszystkie twoje problemy. Nie tędy droga. Uważam że twoje szanse na znalezienie drugiej połowy drastycznie wzrosną jak troszkę bardziej zadbasz o swoje zdrowie i psychikę. Bo podejście że przestaniesz ćpać jak znajdziesz babę to ma tyle sensu co postanowienie że zaczniesz wycierać dupę dopiero jak sobie kupisz ładne gacie bo teraz to się nie opłaca.

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - olenucki - 04.03.2024

Ja was zaraz zgaszę jak trzeba.

1. Właśnie piszę z laską i autentycznie mak szansę z nią być tylko spełnić swoje oczekiwania.
2. Ja mam stacja leków zrobiony pod siebie do stimkow: Abilify, Alprazolam, diazepam, ketrel i hydro.
3. Nie chcę mi się pisać bo wstydzę się nie wiem.....

Wkurwiacie mnie juz, ja robię to dobrze a wy nieobchodzi mnie jak, gadajcie zdròw.

********* pajace.

No jakąś choć No to nie polecam reseczką kwasów ale mnie w ogóle ona nie szkodzą dlatego jest mi z nimi dobrze i lekki działają

Kiedyś 2qm 2wsystko wytlumacse. Jesteście moimi ********** do bicia od teraz za kłamanie na mój temat.

Pierdolicie głupoty taka prawda.  Przyznajcie się.

Ja się mam świetnie zdrowotnie.

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - Twilight Sparkle - 04.03.2024

Ja pierdole walenie stimów z neuroleptykami. Nawet nie skomentuję bo będzie że jestem wredna. Zamiast tego po prostu dużo zdrówka życzę i sukcesów w życiu uczuciowym.

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - horsii - 04.03.2024

Olan, nikt ci źle nie życzy, wręcz przeciwnie, to wskazywanie tych że tak to nazwę "nieścisłości" ma na celu bardziej uświadomienie ci że tak się nie da na dłuższą chwilę. Ale rozumiem twoje oburzenie, sam bywałem tak grubo przyćmiony śmiesznymi proszkami że podejmowałem decyzje lekko mówiąc nierozsądne. Miejmy na ciebie że to ciebie ominie, chociaż jak czytam co piszesz, to mam wrażenie że decyzję kluczową już podjąłeś a teraz to już z górki i będzie widowisko. Obym się mylił.

RE: Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc? - coyc2 - 05.03.2024

Na razie jeszcze żadnych, chociaż nie wiem czy moje problemy z nosem nie byly przez U-47700 czy 4-CMC.