Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Czy kupisz kolorowy sort ? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Czy kupisz kolorowy sort ? (/showthread.php?tid=2612)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Czy kupisz kolorowy sort ? - Lukas1985 - 14.09.2023

Tamte wcześniejsze sorry hiro czy fshop się bardzo mocno utlenialy. Jak Hiro to rozegrał to nie pamiętam ale fejki puścili wszystko za grosze. 
W kwestii innych sortów wracamy do punktu wyjścia. Woda, strzykawka, filtry, spodek rozpuścić odfiltrowac, odparować i ocenić. I wtedy ocenić ile zostało.

RE: Czy kupisz kolorowy sort ? - kot_kreskowy - 15.09.2023

horsii 
Jakoś tak mi się skojarzyło, nie wiem czemu, ale jednak nie. Dzięki za sprostowanie, bo sambym sie w chuja zrobił Podobno kultowa

Kfc? Xd 
A wiesz że sklepu wogule nie kojarzę, tego rcsafe.
Mniejsza o to.

RE: Czy kupisz kolorowy sort ? - fiodor - 15.09.2023

To ja kolejny raz zadam pytanie, na które nikt nie odpowiedział od miesiąca czy jeszcze dłużej. Bandit był w pewnym momencie pomarańczowy jak jasne pomarańcze. Teraz kot_kreskowy piszę, że po niedużej ilości miał masakryczna zwale. Ok, niby Esco to podczyscil jak zaczeliscie ta burze, ale dalej czyste to nie jest. Dalej każdy to poleca jako najlepsza 3 u Esco. Według waszych standardów dbania o zdrowie wszystko jest ok i tą kolorowa trojeczke nie tylko nie atakujecie, ale promujecie i polecacie... podwójne standardy ?

Bandita miałem dwa razy.
Pierwszy raz gdy była to nowość czyli miesiące temu. Wtedy był bieluśki i speedowy.
No i teraz gdzie profil całkowicie inny, euforyczny. Zabawa na nim rewelacyjna lecz zwała gigant.
Czy esco go czyścił to nie wiem. Nie jestem w temacie.
Polecają bandita ze względu na olbrzymie eufo, libido i ogólnie jest mocna. (Osobiście wybrałbym 3cmc Pablo) Zwały nikt chyba nie bierze pod uwagę, tak jakby to szło "w koszty". Ale ok, jestem w stanie to zrozumieć bo jednak działanie wynagradza strucie po testach.

Z tym, że ten współczynnik zysków do strat jest w 3cmc cola korzystniejszy.
Tak uważam i tak to widzę.

A podwójne standardy, bo ego zostało nadszarpnięte i jest co jest.
Takie moje zdanie.
 fiodor 
To jeszcze chwilę potrwa. Za miesiąc temat umrze śmiercią naturalną😉

Miłego dnia wszystkim😀

kot_kreskowy ja to wszystko wiem, bo sam miałem ten bialutki bandit. Wiem czemu jest polecany. Jednak skoro tak się tu troszczą niektórzy o zdrowie i zniknięcie kolorowych sortów, to czemu tylko jeden kolorowy jest ganiony, rzada się wycofania z oferty, a inne nie. Na to nigdy nikt z obrońców zdrowych organizmów nie odpowiedział. Ot taka zagwozdka

fiodor 
Polityka😎

RE: Czy kupisz kolorowy sort ? - swo002 - 15.09.2023

Przeważnie oddaję brudne sorty znajomym,chyba że na ciśnieniach kiedyś to podjadalem

A zapomnialbym jakim czysciochem jest 4cmc choco  Tongue

RE: Czy kupisz kolorowy sort ? - Szyderca - 15.09.2023

A co z tych jebanych rc jest zdrowe hahaha czy to ma znaczenie jaki kolor,  dla moich szczurów nie byle by jebalo w łeb. To nie ma smakować ani pachnieć,  tylko ma jebac po głowie.

RE: Czy kupisz kolorowy sort ? - Lukas1985 - 15.09.2023

Szyderca to kup aceton czy toluen to też jebie w łeb. Właśnie dzięki takim jak Ty ten rynek wygląda tak jak wygląda. No ale jak się nie ma we łbie to się będzie potem bujać z kłopotami ze zdrowiem 😉