3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637) |
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 23.02.2024 ICE wróciło to jest najlepsza trójka jaką mialem okazję kiedyś testować. Ten bat też trzeba przetestować RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - dzwudziesty - 23.02.2024 Co prawda to prawda konkretnie wygląda to cmc RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - PIXA - 23.02.2024 Zajebiście wróciła królowa trójek RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Dziczek - 29.02.2024 Ktoś jakieś fotki wyglądu obecnego sortu i działania ? RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Epsiakos - 29.02.2024 Dziczek na stronie u esco masz bo to dopiero wrocilo nie dawno RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - WielebnyLTM - 29.03.2024 Niech Będzie pochwalony Jezus Chrystus Jako duchowny kapłan Diecezji Zamojsko Lubaczowskiej podczas ostatniej pełni księżyca , miałem sen w którym śniło mi sie ze zamówiłem 3 CMC ICE Wygląd identyczny jak u szanownego Pablo Escobara na stronie zapach : wyczuwalna rozpucha ale nie nachalna kruszywo suche twarde , siostrze zakonnej zapodano 100 mg Sobie zapodawszy 150 mg łezka u siostry poleciała ale nie zapiekl te dziewczę ten krusiec lecz won delikatnie poczuła ,po minucie dziewczę musiało drugi raz lewatywę zrobić bo sie zesrało ze szczęścia , mnie obyło sie bez łezki bo na pogrzebach tez nie płacze i nie zapiekl wcale , spływu nie czuć wcale odziwo , po 5 minutach wygnawszy te dziewczę z okupowanego wc na stacji paliw sam stolca złożywszy w ofierze zostawiłem , temat bardzo dobry , nie pochodził z krynicy a poplamione siedzenie to wspomnienie po dziewicy... Impreza impreza kapłan laski namierza .....[url=https://diecezja.zamojskolubaczowska.pl/][/url] Szybkosc lotu 10 / 10 kontakt 10 / 10 ma chlop racje ze im mniej piszemy tym lepiej to nie kurwa RADIO MARYJA ! wyglad kruszywa 10 / 10 zapach kruszywa 5 / 10 Pakowanie 10 10 Speed 80 / eufo 20 Podsumowując cało kształt 3CMC PRIMA SORT TRANSPARENT oceniwszy na 9 / 10 PS. diabełek nie kusi na do rzutkę i to jest na + zbudziwszy sie w Dąbrowie Górniczej ......ciag dalszy nastąpi w krótce Ej co ja tu robię.....zamknij sie ciąg. ... ospermionego dyngusa ! RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Szarlatan - 31.03.2024 Bierz w ciemno godny polecenia produkt od Pabla! RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 01.04.2024 Powiem tak; JEST KURWA GRUBO Kamyki twarde jak szatan, zapach delikatny, nie jebie klefem na kilometr, już przed spożyciem czuć że to co dostajemy jest produktem z górnej półki. Serio. Przyjmowane ilosci; Sniff: 100-150 mg Oral: 200-300 mg Per rectum: 500-1500mg (nie róbcie tego w domu ) Uważam, że każda z tych dawek była przesadzona i to solidnie bo nawet teraz po wyczyszczeniu resztek z worka gdzie było max 30mg siedzę wystrzelony od półtora godziny jakbym ojebał pół grama dobrej fety, no ale tak to jest gdy jesteś w cugu... Sypiesz ile wlezie, a sytuacji nie poprawia fakt że temat jest iście kozacki a chęć na dorzucanie wzrasta wraz z przyjętą ilością. No nie do powstrzymania. Stymulacja jest potężna, czuć również euforię ale profil działania typowo speedujący. Klepie już od najmniejszych dawek. Uważam, że można zaczynać już od 50mg i to i tak robi robotę. SERIO, temat jest megamocny i bardzo wydajny. Dzieki poczuciu tej euforii, nie jest taki nachalny jak pierwszy sort choć i tak czuć że siada na nas grubo. Po wlewie 1500 to odcięło mnie całkowicie od świata, wlazłem kurwa na strych (chuj wie po co ) i siedziałem tam kurwa 5-6 godzin, sądząc po wyładowaniu latarki Spodziewałem się że może być mocny ten sort ale nie myślałem że aż kurwa TAK No w życiu nie testowałem tak mocnego klefa, kurwa nigdy. I nie jest to pierdolenie dla samego pierdolenia czy podlizania się, ten zawodnik jest naprawdę mocnym skurczybykiem. Zwały praktycznie nie uświadczyłem, trochę tam pogniotło drugiego dnia, ale to oo prostu przespałem i tyle. Zero jakiegokolwiek strucia, zniżki humoru czy coś. Może trochę spina mięśnie dzień po, ale jest to do opanowania. I jeszcze jedno, to trzyma ze dwie godziny. Jebane dwie godziny solidnej stymulacji😎 Ocena obiektywna: 10/10 Ocena subiektywna: 9/10 Duże polecanko🤘 Żeby wam lepiej zobrazować na czym polega różnica miedzy tym ICE'em a resztą trójek; To jest randomowe 3cmc: To jest ICE: 😎 Maniek mógłbyś połączyć z poprzednim postem? RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kinia03x - 05.04.2024 Zajebałeś 1.5g po kablu + inne drogi podania i nie odczułeś żadnych innych skutków ubocznych prócz spinania mięśni? Kogo Ty chcesz wkręcić ? RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - yetow - 05.04.2024 Per rectum to nie po kablu ale fakt faktem, recenzje kota traktuje tak jak historie kumpla który jest mitomanem |