![]() |
|
Igranie ze śmiercią? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Trip raporty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: Igranie ze śmiercią? (/showthread.php?tid=3059) |
RE: Igranie ze śmiercią? - Lukas1985 - 15.12.2023 (15.12.2023, 11:18)Lifeisbrutal napisał(a): @"LOBO" Że ma iść się leczyć dopóki nie jest za pózno. Wiem że nie było do mnie pytanie ale musiałem odp Ale na co ma się leczyć ? Na grypę ? A poważniej. Kluczem jest ustalenie co się dzieje i o chuj chodzi. Bez tego nie ogarniesz. Ogólnie bez szerszej wiedzy i spojrzenia nie ogarniesz. (14.12.2023, 22:06)300 SEKUND napisał(a): C84S właśnie dziś poruszyłem taki temat (z tym kolegą co Alfy Za Dużo wziął łyżeczką) i tak samo jak ja kilka razy przegiął. Jednego razu uważa, że był po drugiej stronie, ale żartobliwie stwierdził, że nie wie po chuj wrócił, :] Jak o czymś nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj 😅😅 ok ? RE: Igranie ze śmiercią? - SztywnyMisza - 15.12.2023 RE: Igranie ze śmiercią? - Lukas1985 - 15.12.2023 RE: Igranie ze śmiercią? - 300 SEKUND - 15.12.2023 Lukas1985 z tego co kojarzę Kajabuza jakiś post napisał, że będzie się odłączał od Forum, bo coś tam. Mając dość wysoką rangę na Forum chyba by mnie pojebało, żeby to olać i być znowu najniżej w forumowej hierarchii xD
RE: Igranie ze śmiercią? - dzwudziesty - 15.12.2023 Piszesz jak kajabuza, ćpasz jak kajabuza i zachowujesz się jak kajabuza. 😎 RE: Igranie ze śmiercią? - 300 SEKUND - 15.12.2023 Lukas1985 napisałeś wyżej: "Jak o czymś nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj 😅😅 ok ?" Lukas1985 wiem, że prawdopodobnie nie jesteś tym lukasem z R. Ale to nie istotne, bo jeśli nawet, to nikomu nie szkodzi. Mimo to masz staż na Forach jakiś. Ja również. I jak nie mam o czymś pojęcia, a piszę jakbym miał, to nie mam widocznie pojęcia, że nie mam pojęcia i byłbym wdzięczny jakbyś po prostu, jeśli jesteś na tyle dobry, zamiast takiego wyśmiana czyjegoś braku pojęcia wytłumaczył mu, chociaż w skrócie. Żeby miał już pojęcie. Pewnie nie masz pojęcia o czym piszę, ale moim zdaniem fajnie jest uświadamiać innych zamiast po prostu głupio komentować i wyśmiewać. Czy takie fora nie są po to właśnie, żeby uczyć, uświadamiać itd na temat dragów? Tak więc wziąż nie wiem o czym nie mam pojęcia, a napisałem jakbym miał bo tak też myślałem, więc Lukasie... To jest Twoja chwila prawdy. ;D RE: Igranie ze śmiercią? - Lukas1985 - 15.12.2023 I to najlepsza metoda podania. Omijasz wszystkie śluzówki i cały towar ląduje w układzie krwionośnym. Oczywiście jest to najlepsza metoda dla ludzi którzy myślą. Co do Twoich postów to popełniłes kilka baboli i sam się wsypales. Po co to robisz ? Nie wiem nie moja sprawa. RE: Igranie ze śmiercią? - Biały Miś - 15.12.2023 A niech sobie każdy robi co chce 😉 Każdy jest kowalem swojego losu i każdy wie jakie ryzyko jest tej gry. Życie nauczyło żeby nie wtrącać nosa w nie swoje sprawy. RE: Igranie ze śmiercią? - 300 SEKUND - 15.12.2023 Łap plusik Lukasie, zasłużyłeś. Mimo, że wiem, słyszałem o tym, że omijasz sluzowki (narządy też według kogoś tam) itd i ta metoda jest niby najlepsza. Ale zrozum, że jak waliłem jeszcze Kolekcjonerskie rzeczy, to wyczytałem, że z tamtych czasów alfa miała zajebiste wejście przy iv, to było wejście które uzależniało od wejścia ;] czułeś jak rośniesz, a feta to już w ogóle taka prima sort ;] Te obecne Alfa PVP, NEP biały, PIHP jak zrobisz zabieg, to to jest nie przyjemne, a nawet czasami musisz kontrolować czy aby oddychasz, bo po prostu zaczynasz mieć wrażenie jakbyś przestawał oddychać. SztywnyMisza coś chyba też wspominał po pvp Esco o tym. RE: Igranie ze śmiercią? - Biały Miś - 15.12.2023 Ale to norma przecież, że towar jest coraz bardziej chujowy z roku na rok. Wszyscy idą na ilość nie jakość. Więcej syfu to większa męczarnia dla bebechów. To co było nie wróci. |