![]() |
Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? (/showthread.php?tid=3106) |
RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Biały Miś - 30.12.2023 kot_kreskowy To jest to o czym mówię. Odkrywanie siebie, swojego ciała i umysłu. Gdy inni po raz tysięczny walą sniffa, ktoś inny przeżywa wejście życia. RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Beeniepatu - 30.12.2023 PS: wiesz np, ze IV to zasadniczo najlepsza, najmniej inwazyjna metoda podania substancji? I generalnie mozna tak przyladowac wszystko??? I bedzie najmniej szkod? Swiadoma osoba potrafi doskonalwe mitygowac zwiazane z IV ryzyka. RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - myname - 04.01.2024 Nie wiedzialem że tak można. Raczej nie sproboje tej metody. Jakoś nie widzę takiej potrzeby RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Myga - 06.01.2024 Lifeisbrutal Cmc RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Mati7 - 06.01.2024 A co w tym dziwnego nikt tu gejowskiego nic nie robi bo wiadomo że tylko kobiety a sypanie pod chuja to co za problem jak działa i pomaga to czemu nie ? Układ krwionośny jest wielu miejscach ze ktoś pod napięta daje to znaczy że wie jak działa organizm i nie boli się tego RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - elomaniana - 07.01.2024 To nie zabawa dla mnie. Bawcie się dobrze ja odpadam ![]() RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Twilight Sparkle - 12.01.2024 Jako osoba penisoujemna bardzo jestem ciekawa waszych doświadczeń. Ten temat to żaden trolling. Da się do tego podejść naukowo i bez uprzedzeń. RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Myga - 15.07.2024 Aplikacja pod napleta dojebana RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kurvvisko - 16.07.2024 Myga opowiesz coś więcej? Jaka substancja, co potem czułeś itd? RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kot_kreskowy - 16.07.2024 kurvvisko Ze swojego doświadczenia powiem Ci, że najlepsze wrażenia dają wszystkie ememceki: 2,3,4 mmc 3,4cmc też ale niektóre mogą piec. I to czasem tak bardzo że aż pali w chuja ![]() Deluxa odradzam tą metodą chyba że masz pod ręką gaśnicę ![]() Generalnie euforyki najlepiej wchodzą no i analog hexa 😎 ja pierdole, jak łodyga po tym sztywna to kurwa po niczym, a już po analogu to normalnie pulsuje ![]() Działa tak samo jak oral tylko trochę tak przytłumiona faza dlatego ja to stosuję jako dodatek do innych wrzutek, na podbicie fazy, coś ten deseń. Ogolnie polecam jak ktoś w sexy uderza. Kobiecie można wetrzeć z żelem jak coś😎 Nie ma za co😉 |