Co byś zrobił bez sampli? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Co byś zrobił bez sampli? (/showthread.php?tid=3351) |
RE: Co byś zrobił bez sampli? - 777 - 08.08.2024 Hahaha ja w twoim wieku też mieszkałem u mamy. No ok, życzę żeby cię życie nie miło nie zaskoczyło z biegiem lat małolacik 😁 RE: Co byś zrobił bez sampli? - Lifeisbrutal - 08.08.2024 777 W wieku 18 lat wprowadziłem się z domu wiem co to znaczy żyć na własnym garnuszku. Rok mieszkałem sam później mnie przygarneli bo straciłem pracę. Ale spokojna twoja rozczochrana może nie żyje rozrzutnie, ale na jedzenie i dyche klefa mnie stać. XD RE: Co byś zrobił bez sampli? - Bogdan Boner - 08.08.2024 Bez sampelków socjalnych zapewne bym się zrsrał. Nie mam tylko pewności czy na gęsto czy na rzadko. RE: Co byś zrobił bez sampli? - 777 - 08.08.2024 Co do tematu: Jakbym był w wieku Lajfcika to bym znalazł pracę na Orlenie czy BP, bo praca tam o ile się nic nie zmieniło jest tydzień 12h/tydzień wolnego. Czyli tydzień bym pracował, a tydzień miał na szaleństwa. Do tego korzystając z ulgi podatkowej dla osób do 26 roku życia, zarabiając 4300 nominalnej wynajął bym małą kawalerkę i w spokoju sobie ćpał za swoje zarobione w kawalerkowym zaciszu bez proszenia się o pożyczkę na taxi 😁 RE: Co byś zrobił bez sampli? - KoneserTanichWin - 08.08.2024 Pewnie absolutnie nic by się nie zmieniło dlatego że zawsze kupowałem za swoją kasę jak chciałem się pobawić, sample to jest miły gest ze strony v a nie wymóg czy obowiązek RE: Co byś zrobił bez sampli? - Epsiakos - 08.08.2024 Powerpolish Tak widzialem kogos kto napisal szczera recenzje po dostaniu Nagrody, zeby daleko nie szukac - Ja. Na samym poczatku jak przyszedlem na forum. Wiele osob na 100% pamieta moje recenzje hexenu analog od Escobar , gdzie opisalem towar jakim jest naprawde wraz z moimi odczuciami, dawkowaniem i efektami ubocznymi. Ba nawet opisywalem kilka dni po jakie byly wrazenia. Generalnie np biorac bandyte kiedys w nagrodzie, napisalem bardzo krotka opinie o nim dodajac ze NIE LUBIE 3CMC za bardzo. No i co, czy zostalem zjechany/zbanowany/mialem moderacje postow/dostalem minusa ? Nie, dostalem Plusa od samego Szefa mimo ze moja ocena nie byla najwyzszych Lotow - to sie nazywa rzetelna i wiarygodna opinia uzytkownika. Recenzja powinna byc RZETELNA i WIARYGODNA bo dzieki temu Vendor wie czy cos jest dobre czy nie, jestesmy na forum gdzie nie ma cenzury odnosnie tego co jest 5. Kolejna sprawa odnosnie dlugosci dzialania itp - kazdy jest inny, to ze kogos trzyma tyle a ciebie tyle swiadczy tylko o organizmie i tym jak szybko/wolno sobie organizm z tym radzi. Sila danej substancji swiadczy od jakosci/swiezosci naszych receptorow i to czy np lecimy ciagiem 1-3-10 dni, robiac przerwe 24h i powtorka z rozrywki, czy jednak przerwa na regeneracje wynosi 2+ tygodni. Zapraszam cie do dyskusji Jeśli jest jedną rzecz która mnie naprawdę wkurwia to zarzucanie mi braku rzetelności , bo to co napisałeś odbieram Osobiście RE: Co byś zrobił bez sampli? - kej9 - 08.08.2024 Epsiakos jak Ty mnie zaimponowales w tej chwili RE: Co byś zrobił bez sampli? - Epsiakos - 08.08.2024 kej9 bo wkurwia coś takiego, patrzenie stronę do tyłu i wyciąganie wniosków. Powerpolish czekam na twoją odpowiedź, inaczej odbieram twoje gadanie jako zwrócenie na siebie uwagi. A atencyjnych ku... nie lubię jeszcze bardziej.. RE: Co byś zrobił bez sampli? - smakosz - 08.08.2024 Nic bym nie zrobil bo nie prosze się o sample tylko kupuję normalnie za swoją kase RE: Co byś zrobił bez sampli? - Powerpolish - 08.08.2024 Już Ci odpowiadam Epsiakos Nie rozumiem czemu wziąłeś to co napisałem do siebie? Dlaczego? A to ile dziala 3cmc I jak działają narkotyki i co to jest tolerka to wiem. Gdybym nie wiedział to bym nie zaczynał tematu i się nie wypowiadał. To o kogo mi chodziło to pozwol że opiszę w odpowiednim dziale i popre to odpowiednimi argumentami. Dalej nie rozumiem tego co Cie tak zdenerwowało w mojej szczerej opini w której napisałem że napisze jaka to jest osoba w odp dziale, a to z tymi opiniami chodziło mi o czas od jakiego jestem na forum, myślałem że wydaje to się logiczne i nie musze o tym pisać. Będą rok na forum nie wiem co pisałeś na forum na jego początku. Rozumiem że każdy mógł to odebrać inaczej i następnym razem napisze dokładną datę od której coś sledze i się wypowiadam. |