Metkatynon - wersja M100 kozak!!!! - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Metkatynon - wersja M100 kozak!!!! (/showthread.php?tid=385) |
RE: Metkatynon - wersja M100 kozak!!!! - Naluzie zawsze w bluzie - 14.06.2022 chlory z ulicy zawsze spoko xD ale szczerze znam kociarza który walił z pare lat pewnie już iv kota, i ma się dobrze ;p, więc pewnie da się to robić w miarę bezpiecznie (walić czyściocha całkiem albo prawie bez nadmanganianu) no i robił zawsze z zachowaniem jakiejś higieny, bhp i nie w centrum miasta na schodach metoda na szybko, byle przyjebać kielicha tego marcepanka, nie wyrzygać i w balet naspeedowany na 8 h przynajmniej :S btw. ciekawe czy ktoś sprawdził czy taki przefiltrowany dobrze kot zawiera jakieś szkodliwe ilości tego nadmanganianu albo czy w ogóle ;p RE: Metkatynon - wersja M100 kozak!!!! - Kajabuza - 19.07.2022 Setka, kiedyś za czasów jak badałem kota wiele głosów było za tym, że naczynie powinno być plastikowe a nie szklane. Nie wiem skąd to miało by wynikać, ale zawsze z koleżką który mi to pokazał braliśmy plastikowe kubeczki. I tu z innej beczki pytanie. Czy trzymając roztwór np cmc w pompie dłuższy czas jest opcja, że coś plastiku zassie chemia? RE: Metkatynon - wersja M100 kozak!!!! - swo002 - 20.07.2022 Ja bym mimo wszystko w pompie za długo nie trzymał,po czasie z wszystkim coś nieteges bedzie RE: Metkatynon - wersja M100 kozak!!!! - daniel776 - 22.07.2022 jakbym chcial to pic to chyba dosyc drogo wychodzi jedna dawka no nie? RE: Metkatynon - wersja M100 kozak!!!! - Kajabuza - 22.07.2022 (13.06.2022, 21:04)Polono napisał(a): Od momentu jak masz problemy z mowa i chodzeniem? XD To juz chyba za pozno xD Oj Ta, on tam Ty złośliwcze jakby to oznajmił [tu wpisz imię i nazwisko swojego największego bohatera - pisarza]: M100 ma normalną nawijkę (przynajmniej przez telefon, niem czasu za bardzo, ale przez telefon czy diska wydawało mi się że rozmaiam jakimś uczonym. (13.06.2022, 21:04)Polono napisał(a): 'Od momentu jak masz problemy z mowa i chodzeniem?" XD To juz chyba po ptokach przestawać, chociaż i tak będę uważał, że człowiek duszą itd itp reprezentuje swoje Ja i jakim jest człowiekiem. To chyba jasne.... Jak ktoś ma kota... 🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃 Oj tam on tam Ty złośliwcze jakby to oznajmił [tu wpisz imię i nazwisko swojego największego bohatera - pisarza] M100 ma normalną nawijkę (przynajmniej przez telefon, niemam czasu za bardzo, ale przez telefon czy diska wydawało mi się że rozmawiam jakimś uczonym. 😅😅😅 Miłego weekendu. Pora ten fakt jakoś Wiem, wiem znowu zupa przesolona. Z tymi cytatami. 🥺 Znowu coś przesolona zupa mi wyszła. O te cytaty chodzi.😉 Pozdawiam RE: Metkatynon - wersja M100 kozak!!!! - mackbeath - 25.07.2022 I don’t know thisbut good instructions @"M100" RE: Metkatynon - wersja M100 kozak!!!! - voice.of.voiceless - 25.07.2022 that's not good recipe RE: Metkatynon - wersja M100 kozak!!!! - Oskar998 - 01.08.2022 Co za zawiat mala Gastronomia xD RE: Metkatynon - wersja M100 kozak!!!! - Szatan69 - 18.08.2022 Bezpiecznie jest robić samemu i klepie dobrze poza iv ? boję się igieł RE: Metkatynon - wersja M100 kozak!!!! - Szyderca - 18.08.2022 Ta na pewno bezpiecznie haha jak się znasz na rzeczy , bo jak popełnisz błąd i nawet bez tego wiesz gdzie możesz wylądować? Kaplica haha nie polecam mordo on to sam robił z wynalazków haha |