Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Szukam NEP - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Szukam NEP (/showthread.php?tid=4796)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Szukam NEP - intelMark - 15.04.2025

Żaden vendor  nie ma tu, jakości takiej jak mamy my nep. Możemy dać do badań jednego vendor co wymienił   Lifeisbrutal   i sam się przekonasz który nep jest czystszy i mocniejszy. 

RE: Szukam NEP - Epsiakos - 15.04.2025

intelMark no i to jest stek bzdur, bo Escobar i High-LifeMarket maja sorty wedlug mnie lepszej jakosci

RE: Szukam NEP - Metykatykot - 15.04.2025

Umówmy się tak. Panowie wyślecie mi po gramie nepa i ja oceniePodobno kultowa Podobno kultowa Podobno kultowa

RE: Szukam NEP - Epsiakos - 15.04.2025

Metykatykot spoko, pakowanie 25zl + opłata za etykietę Podobno kultowa

RE: Szukam NEP - Metykatykot - 15.04.2025

Ale ja to dla dobra ogółu. Poświęcam się. Ryzykuję zdrowie i życie. Relacje z rodziną i problemy z prawem. Mam jeszcze płacić za to? xD

Podziękuję za taki interesPodobno kultowa

RE: Szukam NEP - Inferno - 15.04.2025

(15.04.2025, 12:11)intelMark napisał(a): Żaden vendor  nie ma tu, jakości takiej jak mamy my nep. Możemy dać do badań jednego vendor co wymienił   Lifeisbrutal   i sam się przekonasz który nep jest czystszy i mocniejszy. 

misiu a skąd ty wiesz jakiej czystości mają NEP Ci dwaj vendorzy? skoro porównujesz

RE: Szukam NEP - Czeslawo - 15.04.2025

(15.04.2025, 12:11)intelMark napisał(a): Żaden vendor  nie ma tu, jakości takiej jak mamy my nep. Możemy dać do badań jednego vendor co wymienił   Lifeisbrutal   i sam się przekonasz który nep jest czystszy i mocniejszy. 

Ten komentarz jest konfrontacyjny i w pewnym sensie robi zły PR innym, poza tym to, co napisał Epsiakos jest zgodne z moją opinią...

RE: Szukam NEP - intelMark - 16.04.2025

(15.04.2025, 20:05)Inferno napisał(a): misiu a skąd ty wiesz jakiej czystości mają NEP Ci dwaj vendorzy? skoro porównujesz

bo kupiłem.

RE: Szukam NEP - witold - 17.04.2025

Szukałem najlepszego nepa sklep @gr8_Chems polecił mi kolega który zamówił tam kilka razy zamawiam od dnia w którym się dowiedziałem nep jest sprawny działa prawidłowo z tego miejsca chciałem go pozdrowić za to że mi pomaga jestem wdzięczny za to co robi dla mnie będę zamawiał więcej dla moich stałych klientów.

RE: Szukam NEP - Czeslawo - 19.04.2025

(16.04.2025, 16:53)intelMark napisał(a): bo kupiłem.

Ktoś z forum zwrócił mi uwagę, że zbyt kulturalnie do ciebie piszę, ponieważ jest wątpliwe, że na to zasługujesz. 

Zdziwiłem się tym komentarzem, ale nie poprzestałem na rozmyśleniu, czy dobrze, czy źle napisałem, bo finalnie to ja podejmuję decyzję, a nikt za mnie. 

Więc zacząłem produktywnie szukać. To szukanie spowodowało, że informacje na twój temat tworzą zupełnie inny obraz, niż sam próbujesz namalować. Ten obraz nie zasługuje na ocenę przez ludzi z Akademii Sztuk Pięknych. 

To jest podróbka namalowana akwarelami, nawet nie zakupionymi w Niemczech, tylko w Polsce. 
Mam też wątpliwości, czy można to nazwać "farbami" — to bardziej flamastrowe mazaki.

*Dla zrozumienia dopowiem, że nie mam na myśli produktów,a samo dzieło intelMark