Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Highlife.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Inferno - 21.11.2024 DarkSonia chodzi Ci o sampelki? Pewnie, że jak bym dostał to bym pewnie też przetestował po takiej przerwie od stimów i euforyków Chociaż trochę się zmieniło ostatnimi czasy u mnie i już nie wale co popadnie Ja zawsze chętnie z stymulantami tylko moje opinie nie będą o stymulantach adekwatne do innych ze względu na moje nadciśnienie i inne. Zawsze u mnie będzie większe ciśnienie, bardziej łapy będą latać, będę się bardziej pocić RE: Highlife.market - Temat główny - nonoanon - 22.11.2024 (21.11.2024, 15:28)DarkSonia napisał(a): no wynalazki wielu ludziom nie służą ... miałem okazję próbowac bmc jak blacku jeszcze je miał i nie wcisniesz komuś, kto się trochę zna, że bmc to mmc, o wiele bardziej gryzie w nos i też ma ciut inny zapach ale bombki z tego fajnie działają, nie widać bardzo po oczach, a takie 200-250mg w bombce jest całkiem fajne do piwka i wyjscia na miasto bez krzywych akcji RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Inferno - 22.11.2024 O i to jest podejście , do piwka , bez krzywych akcji a nie żeby się tylko upierdolić i latać szczeną na boki
Takie zastosowanie to jak najbardziej. Choć tam czytam, że przyjemnie wchodzi, tutaj że o wiele bardziej gryzie to już sam nie wiem. Pewnie jest to też zależne od organizmu. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - nonoanon - 22.11.2024 Inferno masz wyjaśnione, że per nos o wiele bardziej gryzie, a przyjemnie wchodzi bombkami per oral I zdecydowanie nie zawsze trzeba się upierdolić, nie trzeba zawsze być typowym ziomixem, a można trochę ocieplić wizerunek amatorów rozmaitych chemikaliów xd RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Inferno - 22.11.2024 Tak ale ja czytałem na innym forum o tym i pisali że sniff przyjemnie wchodzi dlatego napisałem bo już sam nie wiem Pewnie w następnym tygodniu się dowiemy od naszych już userów jak to gryzie RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Blade12 - 22.11.2024 nonoanon pisali że te BMC działa podobnie do CMC możesz coś powiedzieć na temat profilu działania czy czy jest eufo po tym czy speed RE: Highlife.market - Temat główny - Dziczek - 22.11.2024 Czyli że są niedoje*ki co zakładają nowe konta na forum i żebrzą o sample ? Xdd RE: Highlife.market - Temat główny - Blade12 - 22.11.2024 Dziczek Oczywiście że są na każdym forum praktycznie są tacy ludzie co żebrzą o sample nie mając postów nic ani niczego RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 22.11.2024 Dziczek no co ogarnięty vendor albo dostanie informacje to wtedy weryfikuje ludzi po mailu - bo przecież możesz nawet nie mieć tu konta, zobaczyć adres email sklepu i maila pisać że Ty to ten i ten i już. Wątpię żeby była kiedyś taka sytuacja, że ktoś założył konto i od razu napisał i dostał sampla choć czemu nie, niby zasad żadnych nie ma odgórnych(?) RE: Highlife.market - Temat główny - DGEloV - 22.11.2024 Zapjsuje sie na sameplki :3 |