Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Ketamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Ketamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4913)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - moher - 13.08.2025

Po twoich testach mogę podsumować to tak że z Tico przesiadłeś się od razu do Ferrari. Stąd właśnie mdłości. Wystarczyło zapodać 100 mg na początek i bawił byś się doskonale,nie szukając od razu legendarnego k-hole.

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 13.08.2025

Siemka, będę miał 2 raz styczność z ketamina. Chciałem wziąć z kumplem i pograć na VR, jakie dawki dla takiej tolerki. 2 szczury w nos powiedzmy i za godzinę kombos w postaci jednego Szczurka. JAK to się ma np z LSD, można coś takiego zrobić, że pół tej foliowki i 2 szczury?

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - jimirison1 - 14.08.2025

Musisz być trzeźwy, nie mieszac tego z żadną używka, nie ma nawet takirj opcji żeby oobie popalac ziołem w trakcie jak i przed zarzucaniem Kęty bo was wykręci, i nie będzie wam Milo.  
Jeśli chodzi o dawkowanie to bardzo małe dawki, ma to wchodzić delikatnie i spokojnie, możecie sypać  na  początku co 20 m.

[Obrazek: IMG20250814010209.jpg]

Nie polecam tego wam mieszać z LSD, z względu na to że efekty listka będą poskramialy efekty ketamine i Vive versa. 
Ogólnie to jest fajna mieszanka, jak już jesteś zaprawiony w boju.
Ketamine jest na tyle przepiękna i mocna że inne używki są zbędne.

+ Przygotuj się na to, że najpewniej następny trip będzie przebijał twój pierwszy.

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - horsii - 14.08.2025

co ty gadasz, ketamina nie neguje lsd, i tak samo w drugą strone. 

ile tam na tym zdjęciu jest? 10mg? Podobno kultowa Boicie sie tej ketaminy jak ognia

btw. 
ket+thc to fajny miks. wystarczy nie przesadzać z którymś ze składników.

Wojownik drugi raz będzie miał styczność i to jest odpowiednia dawka na początek.

Można więcej, ale po co? Przy jego tolerce, to jest naprawdę dobra dawka, i będzie się rozkoszował że normalne się pięknie mi tutaj robi jak o tym  myślę. Chciałbym wrócić do tych czasów gdy pierwszy raz obcowałem z tą magiczną mocą 

A co do ketaminy z ziołem, to z osobistego doświadczenia wiem żeby tego nie mieszać, obie te substancje podbijają się i to dość mocna.. Oczywiście na każdego działa inaczej, ale lepiej nie mieszać. Jestem  przekonany, że to sie dla nich źle skończy Smile

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - horsii - 14.08.2025

no tak, dla kogos nowego to jakieś pojebane miksy nie są wskazane. ale niewielka ilosc ketaminy, taka na lekki buzz, i jakas lufka palenia normalnego to tez przeciez nie jest nic grubego.

a jak juz o mocy mowa - to tak w ogóle, to ketamina jest jednym ze słabszych dysocjantów wg wagi  Podobno kultowa rzuć okiem na deschloroketaminę (DCK), O-PCE czy niektóre pochodne PCP.

Możesz się wypowiedzieć coś na temat dck? Próbowałem już o-PCE I to jest coś niesamowitego. Stajesz się Panem własnego świata. 
Mój pierwszy raz z o-pce nie był ciekawy bo mój kontakt raz się pomylił i przez przypadek dał mi Kęty i o-pce, to tylko pamiętam jak zajebalem kreskę na nieświadomie myśląc że to jest ketamina to mnie dosłownie zmiotlo z planszy i to w odlamku cbwili. Pamiętam tylko jak mnie taka fala ciepła przeszła, taki relaks nie z tej ziemi, nagle też dostałem takich halucynacji ( Wszędzie się pojawiły mi bombkę powietrzas o barwach fielotowego ) i było takie wooooooooooooop i  mi sie film urwał xd obudziłem się na materacu na środku kuchni, bez ciuchów, bez okularów, wszystko zalane wodą, ogród cały w proszku od gaśnicy xddd 

Ogólnie to Straszne, bo vhuy wie co robiłem, jak długo xd 

Naprawdę fajna substancja, ale co z tym dck, co ? Wiesz gdzie znajdę o-PCE ?

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 14.08.2025

THC odpada, paliłem 3 lata, 2 rok bez tego i nie chce wracać. Myślałem że nad połowa kartonika i z 2 kreski ketaminy

Mozesz spokojnie mieszać, ale już lepiej wybrać albo jedno albo drugie. Jak już koniecznie chcesz zapodac oba to zarzuc sobie konkretną dawkę lsd, ale 

polecam tylko najpierw zarzucić ketamine, powoli sobie dozować, poczuć fazę i dac czas żeby wszedł ten psychodeliczny efekt, co z kolei nie wszystkim wchodzi, i dopiero gdy zmieni ci się spodtrzenir świata, to wtedy zarzucasz kwas, wtedy masz trochę inna fazę. Jest ciekawsza pod względem halucynacji.

RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 19.08.2025

Tak się prezentuje ketamina od High-LifeMarket 
[Obrazek: 2.jpg]