Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Amfetamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Highlife.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Amfetamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5106)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - DarkSonia - 07.01.2025

dodaj do tej 80% czystości ...tynk ( wypełniacze, które sa banalne dla tej substancji bo w cholerę potrafi ja udawać, a kofeina z peudoefka w nosie tez potrafi obudzić ) i masz... osiedlową fetę, którą pewnie pół życia taki użytkownik jak qazplm1233 się zachwyca, ciekawe czy kiedykolwiek łyknął prawdziwej głupiej... 50tki. 
dosłownie... liznął. by zrozumiał, dlaczego mam taka polewę. 
Bo koneser - kimkolwiek by nie był, i z jaka feta nie miał do czynienia, na cos takiego jak nowość na sklepie zawsze powinien wziąć poprawkę, że byc może vendor ( chociażby po jakości mefedronu ) może zaskoczyć i przypadkiem, wpierdolić Ci do materiału te 30-40- może 50% czystości...  

wtedy te Twoje - 5G w nieco ponad dobę w dawkach 300-500mg ( bez WAGI ja pierdolę ) zapamiętał byś do końca życia, a nie biadolił o tym, że laska na jakimś forum Ci to tłumaczyć musi a Ty udajesz głupa pierdoląc o jakiś ignorach, kiedy przypadkiem nie koneser weźmie z ciebie przykład, i od innego sklepu zamówi cos prawilnego, dopierdoli Twoje dawki, i się zdziwi a może już nigdy na to zdziwienie nie będzie miał czasu bo to będzie jego ostatnia przygoda z czymkolwiek.

(07.01.2025, 15:03)kot_kreskowy napisał(a): DarkSonia 
Rozumiem cię, sam całkiem niedawno dostawałem od kumpla taką szmatę mocną, że setka klepała 4 bite godziny, kłaki na plecach się prostowały a suty sterczały niczym wentyle od kamazaPodobno kultowa
Ale...
Zjazd to jakieś tortury KGB, skurcze jak chuj, nerwowość i irytacja na poziomie psychopaty.

Także tego...
Nie oceniam, po prostu wiem, że u nas w kraju feta potrafi być dwubiegunowa totalnie.
tak kiciuś, sortu samego nie oceniam bo go nie dotykałam, oceniłam recke w stosunku do efektów jakie przynajmniej powinny nastąpic po przyjęciu dobrego materiału a to co on napisał to jakies brednie po prostu, chwaląc się tolerką ( zerową ) pół roczną odstawką ( chyba od normalnego życia bo z tego co wiem to raczej cały czas coś leci ) dawkami, późniejszym brakiem zjazdu itd itd... przecież to jakiś żart, a niech teraz przeczyta to ktoś kto nigdy normalnej fety nie miał w nosie ( czy gdzie to tam sobie aplikowac by chciał ) i ... zresztą już coś o tym wyżej napisałam, 
przecież Typ nawet nie ma pojęcia na czym polega budowanie tolerki  Blush  ależ się zbulwersowałam  Heart

to już lepiej by zabrzmiało 
- jestem pojebany 
- biorę dawki takie a nie inne bo ćpam non stop więc i receptory zajechane ( ale on ma zerowa tolerkę pamiętaj, bo antek leciał jakieś 6 msc temu jebne chyba , a wliczył w to kilogramy szajsu, który ćpał te 6 miesięcy? - definicja tolerancji się kłania i co ją tak na prawdę buduje )
- i najważniejsze - nie bierzcie ze mnie przykładu! 

- to jeszcze bym mu lajka dała, bo było by to nawet śmieszne.
kurwa ale żal.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 07.01.2025

Ja pierdole 😂
Dajcie se siana.
Chłop napisał subiektywną opinię, o fecie, która kosztuje 20zł/gram, widać że pisze od serca niczego nie koloryzując to kurwa jeden wielki shitstorm nabierający jakichś hejterskich motywów.

Motyla noga!

[Obrazek: Polish-20250107-192550551.jpg]

kot_kreskowy  jak Ty mnie rozumujesz  Heart

[Obrazek: Clipboard-01-07-2025-01ddffff.jpg]

wystarczyło by, aby napisał ..że chujowe

DarkSonia 
Ja cię proszę...
Zgubiłaś gdzieś obiektywizm a szukasz obiektywu rybuńko.

Tylko spokój nas uratujeSmile

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Epsiakos - 07.01.2025

Meh amfa, jak bede mial problemy ze snem to kupie zeby mi sie lepiej spalo

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 07.01.2025

Epsiakos Ten komentarz oprawie sobie w ramkę xDD ~złoto~

kot_kreskowy 
nie no - pojde sobie zaraz i zajebie dla spokoju sobie - bez wagi - lage 500mg fety - a co
bo dawno nie wpierdalalam ( jakieś 4 lata? ) "wiec mam zero tolerki." Jak myślisz, poczuję? będę miała zjazd?
obiektywizm? jestem bardzo obiektywna.

Epsiakos Terminatorzy się nie liczą  Heart wy jesteście inaczej zbudowani haha

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 07.01.2025

Przecież na chłopski rozum jeśli feta jest słabszej jakości to logiczne, że nie wypierdoli z papci. A co do zjazdu to organizm, organizmowi nie równy. Jednego będzie bolał brzuch po zażyciu, drugi będzie rozdrażniony a trzeciemu chuj wie co jeszcze będzie.

Słabsza jakoś Lifeisbrutal  to 5% ( czasami nawet mniej, a może i nie czasami tylko zazwyczaj? ) może w porywach 10% w dawce ulicznej fety ( 10% to jest już serio dobra uliczna feta ) - tu można mówić o jakiś tam efektach czy braku zjazdu bo sie tym nawet nie najebiesz.
Teraz pomyśl, jeśli po 10% potrafisz powiedzieć, że coś jest zajebiste ( 10% materiału którego czystość wynosi w okolicach 60-80% żeby mieć świadomość tego o czym piszemy ), to co dopiero jak byś bez tynku sobie tego liznął. 
Wtedy po takich 2-3 dniowych akcjach można porozmawiać o zjazdach.

i tu faktycznie mogło go nie być... ( biorąc pod uwagę jakość materiału a raczej brak jakości/mocy )

oceniłam tylko fakt jak ochoczo przyjebał sobie bez uczuleniówki i znajomości nowego staffu dawki, które go najzwyczajniej w świecie mogły zabić.
o nic więcej w tych postach nie chodzi.

Dziewczyno, ale z tobą jest ciężka przeprawa... O chuj....

Sluchaj;
Czy jak kupujesz Sowietskoje Igristoje to czy spodziewasz się smaków/aromatów Dom Perignon ?
NIE.
Czy jak kupujesz szminkę w biedrze BE BEAUTY to spodziewasz się że będzie szał jak MAX FACTOR?

Analogicznie jest tu.
Płacąc grosze w detalu nie spodziewasz się ani 50% ani 30% mocy czystej amfetaminy bo byś musiała zapłacić dwa razy tyle.