Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Kolekcja Chochlika - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Kolekcja Chochlika (/showthread.php?tid=5167)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Kolekcja Chochlika - Inferno - 18.04.2025

[Obrazek: whey_protein_complex_zip_700g_cookies_cr...g0d001.png]

Nie kupujcie nigdy tego białka czekoladowego. Fu

Spróbuję te z mlekovita co mówisz

RE: Kolekcja Chochlika - filat - 18.04.2025

Tak patrze post wyzej JAKIES bialko wstawione.
Czy jest to temat poswiecony silowni i muskulaturze ogolnie treningowy jak i jego podobnym czyli naprzyklad suplementami diety.
Jesli nie prosze dac informacje na dane przenosiny do innego dzialu/tematu
Bo mam kilka pytan.

RE: Kolekcja Chochlika - Lifeisbrutal - 18.04.2025

filat To jest kolekcja chochlika a on coś tam ćwiczy więc chyba możesz się go spytać jak masz pytania jakieś. Może będzie znał odpowiedź i ci powie.

RE: Kolekcja Chochlika - Chochlik - 18.04.2025

(18.04.2025, 12:18)Forsik1910 napisał(a): białko i inne witaminy pozyskuje sie z diety przedewszystkim,pozatym za duzo białka obciaza nerki moze prowadzic do np białkomoczu

ale spoko nie wtracam sie ;d

Czy ja  nie użyłem czasem słowa UZUPEŁNIENIE diety? 🐧

@"Inferno" 

Olimp chuja warty, ale chyba profi mass mieli w miarę smaczne. Ja mam też gainera treca w razie czego i też taki średni. Ale ta mlekovita to coś wspaniałego.

filat 

To jest temat poświęcony mojej kolekcji różnych substancji. Z racji tego, że nie ćpam to są tu inne rzeczy. Nie widzę w tym nic niewłaściwego.

RE: Kolekcja Chochlika - filat - 18.04.2025

Jak najbardziej teraz rozumiem,
To powodzenia w treningu jesli wybierasz trzezwy zywot ja znow na odwrot po przerwie wracam( jesli to kogos obchodzi w ogole) do zazywania.
Jesli juz jaka bys polecil kreatyne dla szczuplego 55 kg co cwiczy laweczke +,gryf ogolny biceps, triceps abw ogolnie?

Pow

RE: Kolekcja Chochlika - Rweqerew333 - 18.04.2025

To powinno być w dziale dla sportowców a nie o używkach xD

RE: Kolekcja Chochlika - Chochlik - 19.04.2025

(18.04.2025, 16:02)filat napisał(a): Jak najbardziej teraz rozumiem,
To powodzenia w treningu jesli wybierasz trzezwy zywot ja znow na odwrot po przerwie wracam( jesli to kogos obchodzi w ogole) do zazywania.
Jesli juz jaka bys polecil kreatyne dla szczuplego 55 kg co cwiczy laweczke +,gryf ogolny biceps, triceps abw ogolnie?

Pow

Ja się aż tak nie znam na tych kreatynach, mi doświadczony kolega polecał najzwyklejszy monohydrat, który sprawdza się w 90% przypadków.

[Obrazek: IMG20250419133538.jpg]

RE: Kolekcja Chochlika - Czeslawo - 19.04.2025

Chochlik 
Warto jednak poczytać o odżywkach i suplementach, bo podczas ćwiczeń należy to robić świadomie, brać określone rzeczy o odpowiednich porach, 
nie mieszać pewnych suplementów np. z mlekiem, aby uzyskać satysfakcjonujące efekty, to trzeba przestrzegać zasad.

Czasem sok grejpfrutowy może być również niepożądany, 
ponieważ może hamować działanie enzymów cytochromu P450 (głównie CYP3A4) w jelitach i wątrobie.

RE: Kolekcja Chochlika - Inferno - 19.04.2025

(18.04.2025, 13:58)filat napisał(a): Tak patrze post wyzej JAKIES bialko wstawione.
Czy jest to temat poswiecony silowni i muskulaturze ogolnie treningowy jak i jego podobnym czyli naprzyklad suplementami diety.
Jesli nie prosze dac informacje na dane przenosiny do innego dzialu/tematu
Bo mam kilka pytan.

To kolekcja chochlika a tu sie pierdolli 3 po 3

RE: Kolekcja Chochlika - TheEnd - 21.04.2025

Białko z wodą tylko.
Cypio + DHB+ turabolin
A nie jakieś tam pierdołki 
Białko ok i kreatyna do tego 
Zestaw witamin i minerałów 
Priobiotyki