![]() |
Branie leków to "nie jest życie na trzeźwo" - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Branie leków to "nie jest życie na trzeźwo" (/showthread.php?tid=5253) |
RE: Branie leków to "nie jest życie na trzeźwo" - Chochlik - 06.02.2025 Ty jesteś przez chuj Epsiakos xDDDDD Ja zamykam temat. Nie będę Was uczył kultury w dyskusji. W normalnym życiu nikt takich ludzi nie bierze na poważnie, także sory. Konkluzja: Wyciągając na wierzch wszystkie wasze największe ukryte lęki związane z Waszym uzależnieniem, spotkałem się z lawiną hejtu i wyzwisk. Jest to naturalna reakcja obronna, o czym było tu wspomniane chyba 100 razy. Proponuję wszystkim tym, którzy mnie tu wyzywali jak najszybszą wizytę w poradni leczenia uzależnień i rozpoczęcie leczenia na luzie, gdzie spotkacie się z opinią innych takich "dwubiegunowych szalencow" jak ja. Będziecie mieli dużo więcej dowodów anegdotycznych. RE: Branie leków to "nie jest życie na trzeźwo" - Epsiakos - 06.02.2025 Jakie kurwa lęki człowieku XD zejdź kurwa na ziemię, my cię punktujemy a ty jak matoł który nic sam nie potrafi wpisałeś do chatgpt wszystko. Ja chyba. 5-6 razy pisałem że ja nie mam lęków, ty jebana lewacka ściero która niczym ta prawdziwa lewica wciska słowa w usta ludziom którzy ich nawet nie wypowiedzieli. Trochę pokory matole zacpany, bo na tą chwilę trzymają cię leki a jestem przekonany że z twoją wątła psychiką i lewacka propaganda, przy pierwszej poważniejszej przeszkodzie wrócisz do dragów ze zdwojoną siła Czy ty myślisz że już magicznie jesteś uleczony i nie masz nałogu ? XD stary ludzie na poważne terapię chodzą i walczą codziennie ze sobą a ty z siebie błazna robisz, fleje i osobę która nie do końca wie co to dorosłość. Jesteś irytujący, idziesz w zaparte i podpierasz się wszędzie chatgpt bo jak stereotypy mówią, lewak nie ma własnego zdania. Przede wszystkim osoba rzucająca narkotyki nie przychodziła by na forum o takiej tematyce do momentu aż faktycznie zostanie to osiągnięte. Zachowujesz się jakbyś był lepszy od innych, a niestety nie dość że tak nie jest to w gruncie rzeczy jesteś nawet poziom niżej. Bo leki to jedno, ale to jak ty wierzysz w zbawienne dzialanie tego kociołka panoramixa które dostałeś, z twoim żałosnym trybem odżywiania się i odpoczynku, będziesz w tym gównie długo siedzial. Najlepsze i tak jest to że wypowiedziała się osoba która zażywała SSRI dłuższy czas, a ty tej osoby zarzucasz kłamstwo ![]() RE: Branie leków to "nie jest życie na trzeźwo" - Chochlik - 06.02.2025 Epsiakos Jesteś zbyt zwariowany, żeby prowadzić z Tobą dalszą dyskusję. Pozdrawiam. RE: Branie leków to "nie jest życie na trzeźwo" - smakosz - 06.02.2025 nie no kurwa masakra ![]() ![]() RE: Branie leków to "nie jest życie na trzeźwo" - Lifeisbrutal - 07.02.2025 smakosz Typowo RE: Branie leków to "nie jest życie na trzeźwo" - smakosz - 07.02.2025 Lifeisbrutal typ w dyskusji powołuje sie na odpowiedzi chata gpt i sądzi że jest w tej dyskusji " gurom " ![]() RE: Branie leków to "nie jest życie na trzeźwo" - DarkSonia - 07.02.2025 kurwa, ja normalnie nie mogę czytać tych jego CZAT GPT ODPOWIEDZI jesli by jeszcze sam to przeanalizował NA SPACERZE wrócił i coś napisał, nawet robiąc z siebie barana ale przynajmniej udowodnił by NAM że o coś mu chodzi bo jak na razie, to jedyne o co mu chodzi to chyba tylko o to by ktos w jego wątkach pisał jak już Epsiakos dobrze wspomniał i to nie raz, Atencja i to dojebana dobrymi dawkami leków. Przecież Ty człowieku nie bierzesz pod uwagę żadnych argumentów, odpowiedzi ludzi którzy COŚ przeszli, którzy COŚ dokonali w swoim zyciu chociażby właśnie z ćpaniem, i ludzi którzy czasami pisali do Ciebie w obawie o Twoje zdrowie ( zauważ jak pisał wcześniej z Tobą Epsiakos czy chociażby ja ) ... masz kompletnie gdzieś nasze problemy ( lub te wyimaginowane problemy ) taką wykonałam prostą analizę, bez czata GPT. ogarnij się PLISsss. RE: Branie leków to "nie jest życie na trzeźwo" - smakosz - 07.02.2025 może niech ktoś zastosuje jego taktyke i niech każdy mu odpowiada chatem gpt ![]() RE: Branie leków to "nie jest życie na trzeźwo" - Lifeisbrutal - 07.02.2025 smakosz xDD RE: Branie leków to "nie jest życie na trzeźwo" - Nightmares - 08.02.2025 oho, nawet i DarkSonia stracila cierpliwosc, to juz grubo XD ja od siebie juz tu nic nie bede dodawac, wystarczajaco na czacie sie naprodukowalem |