![]() |
|
3-CMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: 3-CMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5332) |
RE: High-Life.market - Temat główny - Blade12 - 13.08.2025 smakosz czyli działanie wyważone to dobrze ja też wolę jak jest tak 50/50 przy 3CMC RE: High-Life.market - Temat główny - smakosz - 13.08.2025 wiesz mordeczko na każdego 3 cmc może zadzialać nieco inaczej bo każdy ma inny organizm i każdy ma w innym stanie zasób swoich neuroprzekaźników. Na mnie działa książkowo jak na 3 cmc przystało RE: High-Life.market - Temat główny - włodzimierz - 13.08.2025 (11.08.2025, 15:32)Blade12 napisał(a): smakosz jak ta trójka dalej w przezroczystym kamyku jest ? ja raz dostałem z tego sklepu przezroczyste, a raz zabielone RE: High-Life.market - Temat główny - Blade12 - 13.08.2025 włodzimierz ja dostawałem zawsze w przezroczystym krysztale bezwonnym RE: High-Life.market - Temat główny - włodzimierz - 13.08.2025 (13.08.2025, 22:31)Blade12 napisał(a): włodzimierz ja dostawałem zawsze w przezroczystym krysztale bezwonnym dla mnie jakoś wszystko od highlife'a ma zapach taki mocno chemiczny, jakby nie doczyszczone było, nie wiem, może to te woreczki 3CMC i amfa jeszcze poczeka długo w kolejce aż się zabiorę w końcu za to, ketaminy dziś wstawiłem recenzje, w piątek raczej poleci LSD RE: High-Life.market - Temat główny - smakosz - 13.08.2025 (13.08.2025, 22:31)Blade12 napisał(a): włodzimierz ja dostawałem zawsze w przezroczystym krysztale bezwonnym dostałem dokladnie taki sort jak na foto Lifeisbrutal
RE: High-Life.market - Temat główny - Blade12 - 13.08.2025 smakosz no to ja miałem praktycznie wcześniej taki sam sort tylko że więcej euforii było w nim niż speeda RE: High-Life.market - Temat główny - DarkSonia - 13.08.2025 No bywały 3jki bardzo speedowe smakosz ale ta jak ją pamiętam była właśnie bardzo wyważona i mocno euforyczna... mi bardzo podeszło jej działanie. RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - Palko - 31.08.2025 Uwaga porządny sprzęt. Do mnie doszło w miale (drobne kryształki) ale brałem ilość minimalna więc ok z resztą ogromne podziękowania dla vendora za drobny detal moje spożycie w roku nawet nie podchodzi pod 10g więc drobne zamówienia to mój bezpiecznik żeby nie polecić, na miejscu to kilka lat nic nie ogarniałem, a w moim wieku to już trochę nawet nie przystoi szukać materiału po mieście. Jak już wspomniałem na początku bardzo porządny sprzęt, na mnie podziałało głównie speedujaco ale nie pozostawiło po sobie pustej stymulacji i może po 2/3 godzinach od ostatniej linii i wypiciu 1,5 piwa udało się przysnac. Temat przesadnie nie walił chemia ani nie pokarał nosa. Po drzemce i prysznicu w miarę udało się dojść do siebie i wyskoczyć na rower do lasu. Jak dla nie to wszystko świadczy o bardzo dobrej syntezie, oczywiście jak pochłoniesz 5 czy 10 gram to wrażenia możesz mieć zupełnie inne, tak samo jeśli Twoja tolerancja wymaga odpoczynku. Z fartem RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 31.08.2025 ładnie ładnie, pytanie czy to stary sorcik sprzed kilku miesięcy? czy już nowa wrzutka? u High-LifeMarket ostatnio rotacja jest sporawa, ledwo zapytałam o stan chociażby nowej wrzuty 4ki a chwile później info że już nie ma ... pytanie jak z 3CMC ? ktoś coś? |