Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
a-PVP - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: a-PVP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5333)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: a-PVP - Opinie o produkcie - High-LifeMarket - 23.03.2025

Uwaga, w związku z tym, że produkt nie spełnia oczekiwań naszych oraz waszych, podjęliśmy decyzję o wycofaniu go z oferty.

Dla każdego kto zamówił u nas A-PVP, następne zamówienie zostanie powiększone o 20%. Prosimy o zostawienie odpowiedniego komentarza w trakcie zamawiania.

RE: a-PVP - Opinie o produkcie - monio - 25.03.2025

High-LifeMarket   Ale będziecie się starać aby jakąś alfe w ofercie mieć

RE: a-PVP - Opinie o produkcie - Inferno - 25.03.2025

To mi się podoba, wielki +
Były sklepy co JWH-10 puszczały wiedząc że nieaktywne.

Takim podejściem właśnie zyskuje się więcej klientów, pozdro Wink

RE: a-PVP - Opinie o produkcie - Czeslawo - 25.03.2025

Zdecydowanie to na duży + postawa High-LifeMarket - bardzo uczciwe wobec klientów i ogólnie forumowiczów.

Trzymam kciuki, aby udało się znajdywać takich kontrahentów, którzy będą spełniali wasze i nasze oczekiwania. Wink

Powodzenia !

RE: a-PVP - Opinie o produkcie - Gotkub0456 - 25.03.2025

Big win 🏆

Have to stay off the game for a big while due to personal health issues, but still keep the grind 😎 and the cool tho, moreover still always keep an eye on this particular vendor. I’ve been admiring his work all along and talked to him a little bit before my pause, this one sparks man! 

Such a vendor caring about his passionate customers, you get what you give i suppose

Big W 🤞🤞💕💕

Take care everybody

RE: a-PVP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 26.03.2025

Testowałem a-pvp. Skład i konsystencja daje wiele do życzenia. Połowa to była przyklejona do samarki. NEP jak najbardziej był dobry, alfa nie chuja. Dobrze, że wycofujecie bo słaby  produkt

RE: a-PVP - Opinie o produkcie - olenucki - 30.03.2025

horsii Czeslawo  Epsiakos Nie, ja nacpany cos takiego wymyslilem. Odezwe sie jak bede mial telefon po 10 kwietnia.

RE: a-PVP - Opinie o produkcie - ToXic - 30.03.2025

Wujek Joe potwierdza obawy zasiane wczesniej. Ta pięknie rozreklamowana zachwalana Alfa to nawet koło alfy nigdy nie stala. Sklep widzę wybrał odpowiedni moment na rzekome przejęcie się opinią klientów i wycofaniem produktu xd taaaa...

Z plusów sprzedaży obecnego produktu na pochwalenie zasługuje jeden fakt. Wujek Joe po komentarzach będzie widzieć kto kurwa chuja się zna na naszych starych ercekach a sieje tylko błędne informacje... 
Jeśli serio ten temat jest taki sam jak u chłopaków z hypera to przykre trochę jest że w dzisiejszych czasach panuje taka dezinformacja na temat zażywanych środków, ich klasyfikacji i w ogóle.... Tam 3/4 osób potwierdzało i wychwalalo produkt...

Zaczynam się martwić o obecne pokolenie "korzystające" z dobrodziejstw łatwości dojścia do RESEARCH CHEMICALS. Niestety ale wcześniej czy później potrujecie się od tego..

ps. Oto wpływ walki Polski z dopalaczami i restrykcji dopisywania przez Unię coraz to nowszych środków do listy substancji zabronionych.

RE: a-PVP - Opinie o produkcie - Czeslawo - 31.03.2025

(30.03.2025, 06:38)olenucki napisał(a): horsii Czeslawo  Epsiakos Nie, ja nacpany cos takiego wymyslilem. Odezwe sie jak bede mial telefon po 10 kwietnia.

Ale, że co...? Bo chyba wątek straciłem ? Podobno kultowa

RE: a-PVP - Opinie o produkcie - SkoRpion87 - 01.04.2025

Myślę, że to raczej on stracił 😂