Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5473)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Blade12 - 20.08.2025

Dafidov 220ug

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Dafidov - 20.08.2025

Wychodzi na to, że lepiej od razu cały karton zjeść.

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Kapitan - 20.08.2025

Ja jak mnialem lsd od ducha to tez całego ojebalem pizda piekna

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - włodzimierz - 20.08.2025

walnąłem pół kartona
efekty bardzo fajne
dużo myślenia, walka w mózgu, w sumie nawet nic nie mówiłem tylko ciągle myślałem - gadałem ze sobą w głowie
jak się na czymś skupiło to się odlatywało na tym, zatrzymywało na chwilę
trawa była bardziej trawiasta i przyjemna wizualnie
dużo śmiechu
kolorowe obramówki i ruszające się litery

nie lubię jedynie tego w, że nie chce się jeść i później chudnie

następnym razem spróbuję całego kartona

też wcześniej sprawdziłem odczynnikiem ehrilicha i potwierdzone jest, że to LSD a nie jakieś 2c-x czy DOX

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 21.08.2025

Miałem 2 raz w życiu styczność z tym listkiem. Powiem tak, czułem się jak glizda, wszystko wiotkie, smiechawa na całego, w połączeniu z ketamina miałem wrażenie, że jak zejdę z łóżka to spadnę chuj wie gdzie. Dziwnym trafem moje koty były mną zainteresowane. Jeden zesikal mi się na komputer
 Nigdy tak nie robił, sprzątanie po takim zestawie skończyło się tak że większość moja bluzka do.spania wchłonęła xd
Co mi się najbardziej podobało? Jak wszystko zeszło czułem że rozumiem lepiej świat,  co mogę poprawić w swoim życiu, to był taki przyjemny zjazd.

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - jimirison1 - 21.08.2025

Widzę że poleciałem sobie w tego planowanego tripa.

Jeśli chodzi o sytuacja z kotem to miałem podobnie wczoraj.
Cała noc tripowalem z kotem na łóżku i się zeszczal na mnie xd tak samo jak twoje, nigdy tego mój kot nie robił.

Zauważalnym że tripuje to mój kot do mnie leci jak mucha do goena

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - włodzimierz - 21.08.2025

może LSD przyciąga kotki haha

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 21.08.2025

(21.08.2025, 15:04)jimirison1 napisał(a): Widzę że poleciałem sobie w tego planowanego tripa.

Jeśli chodzi o sytuacja z kotem to miałem podobnie wczoraj.
Cała noc tripowalem z kotem na łóżku i się zeszczal na mnie xd tak samo jak twoje, nigdy tego mój kot nie robił.

Zauważalnym że tripuje to mój kot do mnie leci jak mucha do goena

Jasny chuj...czekaj co? Ja dobrze widzę czy jeszcze jestem zasypany? Bo dopiero się obudziłem. Może czuł, że dzieje się coś złego z tobą kot czy pies takie rzeczy czują i może nie chciał cię opuścić na krok i dlatego zdarzyła mu się mała wpadaka.

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Blade12 - 21.08.2025

jimirison1 hehe ładnie cię zabrało chłopie te LSD😀

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - inked_kawadrat - 21.08.2025

Dafidov 

Najlepiej cały 
Ostatnio ziomek był na festiwalu i również miał 220 i to samo zdanie - najlepiej od razu caly bo jestes jakby pomiędzy - niedoćpany
W przeszłości kilku znajomych kwasiarzy powtarzało - zawsze calak

Chyba ze 125 to wtedy dwie sztuki Podobno kultowa