![]() |
|
exp*rtch***cals.c** - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: exp*rtch***cals.c** (/showthread.php?tid=5628) |
RE: exp*rtch***cals.c** - smakosz - 19.07.2025 kurwa człowieniu przecież to ty polecasz ten sklep a potem ktoś nie dostaje zamówienia więc do kogo mają mieć pretensje? do polecającego to proste. nie polecaj za sample jakichś dziwnych sklepów to nikt nei będzie miał do ciebie pretensji
RE: exp*rtch***cals.c** - TheEnd - 21.07.2025 Twój mózg zatrzymal się gdzieś na poziomie podstawówki ale klasa 1-3 max nie obrażając tych dzieci. Przeczytaj.... Nie wiem jak coś nazwać..więc nazwę Cię głową wypełniona pianka montażową bo musieli czymś wypełnić pustą czaszkę, gdy wyjebali to co tam się znajdowało wcześniej a mózgiem nie można było tego nazwać a bardziej jakimś szlamem który Ci odkurzaczem przez ucho wyssali. Każdy był zdumiony. IQ wcześniejsze które osycylowało w granicach 0-1 IQ choć większości czasu było to poziom Zero. Nagle pokazało wynik IQ 37. Brawo. Pianka montażowa ma wyższe IQ niż to co chlupało Ci w głowie podczas chodzenia a rano gdy się budziłes.zdziwiony..... znowu poduszka mokra od jakiegoś szitu. Poznałeś prawdę chociaż Twoi rodzice prosili zebym Nigdy nikomu o tym nie mówił w szczególności Tobie..ale nie martw się, uspokoiłem ich mówiąc: Ale proszę Państwa.... Z ogromnym szacunkiem. Proszę zrozumieć , że nawet jeśli Ja bym mu najdokładniej w szczegółach opowiedział to pewnie. Słyszał by coś takiego,: Eżdć... Kupa... OpeMacja. Tak. Hmmm Aurelia co? Piangwin monter w globus Twoje Musk Elon..... Off Szambo, wylewane. Strauss germane Hitler kaput No.takie.cos. upośledzone dzieci z porażeniem mózgowym mają IQ 58-75 Także nawet w warcaby by przegrał z takim dzieckiem które dawało by mu nawet fory. Tak bym Cię zdefiniował gościu po Twoim wpisie. Weź wróć do tego co napisałem i powoli czytaj kilka razy może zrozumiesz. Bo widzę że wybrałes tylko te rzeczy z całości które Ci pasowały żeby mi dojebac? Takim czymś to możesz dojebac dziecku 8 letniemu kalabraczku 💩 To dla Ciebie mądry człowieczku po krysztale, który wyprał Ci lepiej mózg niż Buzię.... Zrobię wyjątek i wytłumaczę Ci jaka Ty masz logikę. Daj mi chwilę bo muszę winda w głowie z drapacza chmur zjechać do lochów podziemi ufff dobra. Idę do pubu.... Barman. Ma dobre piwko ale drogie. Każdy wraca..sporo ludzi zaczyna tam przychodzić. Piwko nadal pyszne. Kazdy najebany note.to trza rozwodnic. Piwko przyniose ,.proszę usiąść. Dom 60-70% kufel nalany piwem reszta uzupełniona kranówczanką. Wina tych co tam przychodzą 🤣🤣🤣🤣🤣 Proszę jak masz pisać takie coś co ta twoja pianka montażowa coś tam sklei to lepiej klej wary jak mówisz a jak piszesz to lepiej do tyłu ręce daj, żałuj się w kajdany i do piwnicy przykuj się do jakieś rury i przemysl swojej zachowanie..o.kuwa hahahah przemyśl sorry. Przecież Ty nawet tego nie skuamsz co tu baraneczku kochany napisałem.. Potraktowalem Cię lajtowo ale szczerze. Mam nadzieję że kod to przepuści. Wiec szanowny moderatorze czy.moglbys być tak miły i opublikować moja.odpowiedz temu..... Pogubionemu człowiekowi? A jak chcesz wersję Hard to mogę ci taką zafundować ale to już bedziesz musiał sam ustalić z moderatorem żeby to przepuścił. Nara. Stary nie ten lvl. (26.06.2025, 16:49)Blade12 napisał(a): TheEnd no właśnie czemu zdjęć nie wstawiasz to co dostałeś . Jakoś fotki palenia wstawiasz Pokaz Ty reszta wstawia..nie licząc akacji samplowych ,🤣🤦🏻 na palcach jednej dłoni można to policzyć..... wyjdź (21.07.2025, 20:21)horsii napisał(a): daję ci plusa za ten post, wyjątkowo, bo nie trzeba cię obrazać ani ośmieszać ani nic - zajebisty koncert dałeś samemu XD widzicie państwo ugułem jaki to uzytnik Ty sobie plusa na czole wydziaraj. Wyjebane mam w Twoje puste gadki. Byłeś już w stajni dziś? RE: exp*rtch***cals.c** - horsii - 21.07.2025 daję ci plusa za ten post, wyjątkowo, bo nie trzeba cię obrazać ani ośmieszać ani nic - zajebisty koncert dałeś samemu XD widzicie państwo ugułem jaki to uzytnik RE: exp*rtch***cals.c** - smakosz - 23.07.2025 horsii dobrze powiedziane bo napisał takie brednie jakby coś przedawkował ogułem choroszcz dla jego i tyle w temacie salachpatryk64@gmail.com dalej nic nie dostałeś?
RE: exp*rtch***cals.c** - salachpatryk64@gmail.com - 14.10.2025 Coś Ty, chujostwo oszukane tak jak połowa sklepów internetowych. Nic nie zamawiać z tego sklepu chyba że chcesz dobroczynnie kasę dać jakimś frajerom |