Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) (/showthread.php?tid=5859)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - TheEnd - 30.07.2025

Co ty piszesz?
3 dni gołąb leciał....
Dziś odebrane i przyjąłem 200mg tylko narazie....

RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - Rweqerew333 - 30.07.2025

Aaa... W tym sensie czas lotu... Nie skumałem, sorry Big Grin

RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - TheEnd - 30.07.2025

Luzik. Warto. Pobrać sampla. 2g 4MMC też mają tam sampla za 2,78$ chyba. Tez ma wysokie recki i wygląda pięknie 💥

RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - Zbigniew123 - 31.07.2025

Czy tylko ja nie umiem stronki znaleźć? Może ktoś pv poratować

RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - Lolopierdolo - 31.07.2025

W kontekście tegoż bazarku, chciałbym kolegom, tanim towarem nakręconym, polecić dużej dozy ostrożności zachowanie. Właściciele serwisu są ludźmi niepoważnymi, pojęcie o OPSECu mającymi na poziomie odpowiadającym przeciętnym konsumentom sprzedawanych tam produktów, a niegodnym vendora (operatora tym bardziej).

Prowadzenie serwisu darknetowego z wymogiem włączenia JavaScript w celu użytkowania, w najlepszym wypadku o niekompetencji świadczy, w najgorszym zaś o honeypocie. 
Podobnie z komunikatem o szyfrowaniu danych wysyłki zapewniającym, który w kliencie zaufanie ma wzbudzić, zaś w rzeczywistości, po raz kolejny - wskazuje na brak zrozumienia branży, bądź próbę danych użytkowników wyciągnięcia. Jeżeli ktoś się decyduje na kupowanie produktów czarnorynkowych z tego serwisu, to szyfrowanie PGP kluczem vendora za konieczność uznać należy.

Operowane przez tych samych ludzi angielskojęzyczne forum ofiarą ataków, pozwalających na profilowanie użytkowników oraz do backendu dostęp, kilkukrotnie padało. W tym w ciągu ostatnich tygodni. Niedawno uruchomiony polskojęzyczny odpowiednik tegoż serwisu także jest aktualnie wyłączony (kilka dni temu jeszcze działał),  zaś błędów w konfiguracjach należy się na nim spodziewać porównywalnych lub gorszych, jako że na silniku tym samym jest oparty.

Serwis jako w clearnecie dostępny i produkty nielegalne sprzedający, na służb celowniku znajdzie się w pierwszej kolejności. Dodatkowo uruchomienie równoległej usługi, nastawionej konkretnie na rynek polski, uwagę CBZC z pewnością przyciągnie.

Nawet potencjalne niecne intencje twórców serwisu pomijając, ryzyko przez służby uzyskania dostępu bądź całkowitego jego przejęcia, jest tu znacznie wyższe niż w przypadku zwykłych marketów darknetowych czy stron do pojedynczych vendorów należących. 

Zwłaszcza kolega planujący zamówienia w hurcie składać, powinien o tym fakcie pamiętać, żeby przykrych sytuacji uniknąć.

RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - TheEnd - 31.07.2025

Tak będą mnie za pół grama alfy ścigać 🤣 albo za gieta amfy.

RE: 0,5g PVP za 1$ - Lolopierdolo - 31.07.2025

(21.07.2025, 17:43)TheEnd napisał(a): Jan muszę to Mexico meth spróbować i na bank wezmę 90% amph
200zl za 10g ? Wow
Zrobię z tego 80 go i będzie ponad 10%
Wory po 100 za.5
I mam 2000
I biorę za 2000 następnym razem

Kolega TheEnd zapomniał, że był pierwszy chętny do hurtowych zakupów planowania.

Nie tylko służby do źle zabezpieczonego serwera dostęp mogą uzyskać. Haker lub pracownik do wycieku doprowadzić mogą, a wtedy klientom, oprócz policji, grozi szantaż i inne nieprzyjemności wynikające z pojawienia się w bazie adresów nabywców narkotyków. 

Wystarczy szyfrowanie PGP po swojej stronie stosować, a serwisowi nie wierzyć, żeby ryzyko zminimalizować. Przeglądarka Tor też powinna być oczywistością.

RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - doxyou - 01.08.2025

Lolopierdolo 
Wybrałeś sobie stylografię pokroju Raltsa, nauczyłeś kilku pojęć typu OPSEC i Java Script i przyszedłeś bohatersko ostrzegać użytkowników, którzy zamawiają po 100g nie używając nawet VPNa.

W sumie może nawet komuś tu zaipomonujesz. Podobno kultowa

TheEnd 
Zdziwiłbyś się.

RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - TheEnd - 01.08.2025

Nie zdziwiłbym się Wink
No w końcu ruszyło coś już z APVP bo trochę zawiesiło się w DE centrum logistycznym.
Gołąbek przywitał Kraj docelowy Smile
Także po weekendzie będzie PETARDA 🔥 💥 🤘🏼

RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - TheEnd - 06.08.2025

Ja już po testach. 0,5g sampel. identycznie wygląda jak na focie Metykatykot 
Lecz kurwa się zawiodłem..no najpierw vapo. Wziąłem trzy duże buchy i cos tam kopnęło ale bez szału. Libido lekko w górę , stymulacja też średnio..dopalilem ta lufe.do końca..z 60-80mg tam było.
Poszedl sniff 100mg
I również bez szału. To NEP od dwóch partnerskich tutaj jest dużo mocniejszy.
W 12h poszło te 0,5g i serii bez szału.
Nawet libido ledwo co..co już wgl jest szokiem dla mnie przy apvp.
Serio nadal zostaje przy Boolche****
Jego analog APHP choć myślę że to prawdziwe APHP albo APVP jest.petarda !!!!
Mega ma.towar.

Tutaj daje 6/10