![]() |
|
0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) (/showthread.php?tid=5859) |
RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - TheEnd - 30.07.2025 Co ty piszesz? 3 dni gołąb leciał.... Dziś odebrane i przyjąłem 200mg tylko narazie.... RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - Rweqerew333 - 30.07.2025 Aaa... W tym sensie czas lotu... Nie skumałem, sorry
RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - TheEnd - 30.07.2025 Luzik. Warto. Pobrać sampla. 2g 4MMC też mają tam sampla za 2,78$ chyba. Tez ma wysokie recki i wygląda pięknie 💥 RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - Zbigniew123 - 31.07.2025 Czy tylko ja nie umiem stronki znaleźć? Może ktoś pv poratować RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - Lolopierdolo - 31.07.2025 W kontekście tegoż bazarku, chciałbym kolegom, tanim towarem nakręconym, polecić dużej dozy ostrożności zachowanie. Właściciele serwisu są ludźmi niepoważnymi, pojęcie o OPSECu mającymi na poziomie odpowiadającym przeciętnym konsumentom sprzedawanych tam produktów, a niegodnym vendora (operatora tym bardziej). Prowadzenie serwisu darknetowego z wymogiem włączenia JavaScript w celu użytkowania, w najlepszym wypadku o niekompetencji świadczy, w najgorszym zaś o honeypocie. Podobnie z komunikatem o szyfrowaniu danych wysyłki zapewniającym, który w kliencie zaufanie ma wzbudzić, zaś w rzeczywistości, po raz kolejny - wskazuje na brak zrozumienia branży, bądź próbę danych użytkowników wyciągnięcia. Jeżeli ktoś się decyduje na kupowanie produktów czarnorynkowych z tego serwisu, to szyfrowanie PGP kluczem vendora za konieczność uznać należy. Operowane przez tych samych ludzi angielskojęzyczne forum ofiarą ataków, pozwalających na profilowanie użytkowników oraz do backendu dostęp, kilkukrotnie padało. W tym w ciągu ostatnich tygodni. Niedawno uruchomiony polskojęzyczny odpowiednik tegoż serwisu także jest aktualnie wyłączony (kilka dni temu jeszcze działał), zaś błędów w konfiguracjach należy się na nim spodziewać porównywalnych lub gorszych, jako że na silniku tym samym jest oparty. Serwis jako w clearnecie dostępny i produkty nielegalne sprzedający, na służb celowniku znajdzie się w pierwszej kolejności. Dodatkowo uruchomienie równoległej usługi, nastawionej konkretnie na rynek polski, uwagę CBZC z pewnością przyciągnie. Nawet potencjalne niecne intencje twórców serwisu pomijając, ryzyko przez służby uzyskania dostępu bądź całkowitego jego przejęcia, jest tu znacznie wyższe niż w przypadku zwykłych marketów darknetowych czy stron do pojedynczych vendorów należących. Zwłaszcza kolega planujący zamówienia w hurcie składać, powinien o tym fakcie pamiętać, żeby przykrych sytuacji uniknąć. RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - TheEnd - 31.07.2025 Tak będą mnie za pół grama alfy ścigać 🤣 albo za gieta amfy. RE: 0,5g PVP za 1$ - Lolopierdolo - 31.07.2025 (21.07.2025, 17:43)TheEnd napisał(a): Jan muszę to Mexico meth spróbować i na bank wezmę 90% amph Kolega TheEnd zapomniał, że był pierwszy chętny do hurtowych zakupów planowania. Nie tylko służby do źle zabezpieczonego serwera dostęp mogą uzyskać. Haker lub pracownik do wycieku doprowadzić mogą, a wtedy klientom, oprócz policji, grozi szantaż i inne nieprzyjemności wynikające z pojawienia się w bazie adresów nabywców narkotyków. Wystarczy szyfrowanie PGP po swojej stronie stosować, a serwisowi nie wierzyć, żeby ryzyko zminimalizować. Przeglądarka Tor też powinna być oczywistością. RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - doxyou - 01.08.2025 Lolopierdolo Wybrałeś sobie stylografię pokroju Raltsa, nauczyłeś kilku pojęć typu OPSEC i Java Script i przyszedłeś bohatersko ostrzegać użytkowników, którzy zamawiają po 100g nie używając nawet VPNa. W sumie może nawet komuś tu zaipomonujesz. ![]() TheEnd Zdziwiłbyś się. RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - TheEnd - 01.08.2025 Nie zdziwiłbym się ![]() No w końcu ruszyło coś już z APVP bo trochę zawiesiło się w DE centrum logistycznym. Gołąbek przywitał Kraj docelowy ![]() Także po weekendzie będzie PETARDA 🔥 💥 🤘🏼 RE: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - TheEnd - 06.08.2025 Ja już po testach. 0,5g sampel. identycznie wygląda jak na focie Lecz kurwa się zawiodłem..no najpierw vapo. Wziąłem trzy duże buchy i cos tam kopnęło ale bez szału. Libido lekko w górę , stymulacja też średnio..dopalilem ta lufe.do końca..z 60-80mg tam było. Poszedl sniff 100mg I również bez szału. To NEP od dwóch partnerskich tutaj jest dużo mocniejszy. W 12h poszło te 0,5g i serii bez szału. Nawet libido ledwo co..co już wgl jest szokiem dla mnie przy apvp. Serio nadal zostaje przy Boolche**** Jego analog APHP choć myślę że to prawdziwe APHP albo APVP jest.petarda !!!! Mega ma.towar. Tutaj daje 6/10 |