![]() |
|
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com (/showthread.php?tid=5901) |
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Chochlik - 03.08.2025 DarkSonia Bardzo miło, że się o mnie martwisz, ale pozwól, że wytłumaczę parę kwestii, które pominęłaś, żeby Twoja narracja trzymała się kupy. Bo neistety biorąc pod uwagę wszystkie fakty na mój temat, teoria modkowego ćpunka już nje jest taka oczywista. 1. Cherry ostatnio ćpałem w 2023 roku, a 3cmc w listopadzie - na jakiej zasadzie mam się dalej z tego leczyć modkiem? 2. Nie biorę kofeiny 600mg naraz, tylko dziennie. 3. Właśnie odkryłem, że stosowanie kofeiny w takich dawkach u mnie regularnie to typowy objaw samoleczenia ADHD - warto poczytać. 4. Modek jest stosowany off label w leczeniu ADHD jako środek kolejnego rzutu lub tam, gdzie lepiej nei stosować metyko i pochodnych amfy - czyli np. u uzależnionych. 5. Nie chciałem brać teścia, tylko wyszedł mi obniżony ma wiosnę, w związku z czym brałem gronadotropine pod kontrolą i zaleceniem lekarza. Przykro mi, ale zostałaś ZAORANA. RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - smakosz - 03.08.2025 benzodiazepiny miszczu Escobar no i jakimś kwasem też bym nie pogardził RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Zbigniew123 - 04.08.2025 Dokładnie. Benzo powinno się pojawić na stałe, na pewno będzie kupowane RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Czeslawo - 04.08.2025 (02.08.2025, 15:50)DarkSonia napisał(a): Koks... Koks od @„Escobar”. Feta od Jakubczykka „Procesora”. To się nazywa plan, co na to sklep ?
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Lukas1985 - 05.08.2025 (04.08.2025, 09:06)Zbigniew123 napisał(a): Dokładnie. Benzo powinno się pojawić na stałe, na pewno będzie kupowane Tłumaczone setki razy i setki razy odpowiedzi "pół to by na pewno było kupowane" 😄 Ile ja już widziałem takich wpisow na zasadzie : -Weź krótkie benzo -Nie, lepsze to długie (Vendor ściąga któreś) -Kuuuurde kto dziś kupuje benzo w tabletkach, przecież to się nie opłaca -Kuuuurde kto dziś kupuje benzo w proszku, przecież to się ludzie poprzekrecaja 😅 -I ta cena ? Ja nie kupię. Wy nadal nie rozumiecie, że te shopy sa nastawione na sprzedaż a nie na trzymanie towaru. Nie wiem jak fejk benzo (,tymi wszystkimi flualprazolami w pudełku po xanaksie) ale przy proszku, to żeby to miało sens to ktoś musi kupić tego bardzo dużo i potem pół roku się bujać ze sprzedażą. Większość jak nie ssyzstkie te sklepy które mają w ofercie cmc/ mmc są nastawione na duży przemiał i szybka sprzedaż i najlepiej w większych ilościach. RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Dafidov - 05.08.2025 Lukas1985 ta hahaha, albo klientka przetyrana jak pani lekkich obyczajów na pigalaku chlorami i mefedronem Ci pisze koks, albo 3mmc XDD Już nie wspomnę o amph takiej 40% gdzie walą takie ścieki i latają po nocach to jakby zajebali jedno z drugim takiej 40% to by zostali zzuci, przezuci i wypluci... Hahha ![]() A sproboj coś napisać nie daj boze to zostaniesz ściśnięty i wyśmiany bo przecież 5mapb jest neurotoksyczne, a walenie mefa praktycznie co tydzień dyszki w dwa dni jest SI... "Bo przecież ja biegam, chodze na silke, robię przerwy tygodniowe (jak trzeba czekać na dragi) a jak ich nie mam to chlam alkohol, a Ty tam chuja wiesz bo pijesz piwo dla biedaków i się wymadrzasz..." ![]() KABARET RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Zbigniew123 - 05.08.2025 Chodzi o to, że u konkurencyjnych vendorów też nie ma benzo. Wiadomo że nie będzie schodziło tak szybko jak inne rzeczy, ale gdyby był jeden fajny/rekreacyjny a nie jakiś rc wymysł, to by nikt nie wybrzydzał. Pablo ma mały wybór, więc gdyby pojawiło się coś innego, to myślę że każdy by sobie dorzucił do zamówienia RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Dead Nightmares - 05.08.2025 juz widze jakby ten koks tutaj schodzil XD raz, ze na przetyranych rc ludziach koks nie zrobilby wiekszego wrazenia, a dwa, ze za ta cene woleliby wziac pare gram alfy, hexa albo nepa RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Coolchems - 05.08.2025 Chciałbym: - legalną wersję NEP lub A-PVP z zachowanymi właściwościami produktu (W miejscu, w którym mieszkam, przestępczość nadal ocenia się na podstawie listy substancji zakazanych) - mieszanka ziołowa lub haszysz - methamf. RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - horsii - 05.08.2025 Coolchems nie ma czegos takiego jak "legalna a-PVP/NEP o takich samych właściwościach". nie da się czegoś takiego zrobić. no, moze jakby Escobar byłby wielkim koncernem farmaceutycznym z kilkunastoma miliardami dolarów które mozna lekką ręką przejebać na R&D, i sztabem najlepiej wykształconych badaczy.. to moze. moze... ale Escobar to sklep z dopalaczami a nie Pfizer. |