![]() |
|
-›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! (/showthread.php?tid=5906) |
RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - smakosz - 29.11.2025 niezły frajer jak coś takiego odjebał. powinien dostać w pizde za taki numer i to srogo RE: Amfetamina - Fidel - 02.12.2025 Muszę obliczyć swoje zapotrzebowanie na leki które muszę jutro wykupić bo nie wiem czy do jutra mi starczy ale spokojnie całą noc przede mną oczywiście nie będę spał rano jadę do psychiatry no wszystko wygląda zacnie .Właśnie zapodaję dwa klony drinka wódy i mam 12 piw w żuberków no i jeszcze ziola do tego Daję sobie rękę uciąć bo się znam że rano to ja będę jak nówka a wszystko wypiję wiem wypiję wciągnę przerobię mogę zrobić wszystko xd
RE: Amfetamina - Konrad Curze - 02.12.2025 Fidel Mieszanie benzo z alko i ziołem (wszystko depresanty) i to w ostrych ilościach... no ryzykowne. Natomiast faszerowanie się dragami z myszą no nie brzmi zbyt humanityranie, ale z drugiej strony wykurwista anegdotka. Drobna uwaga gryzonie mają dość szybki metabolizm, zatem jeżeli ma to przeżyć to raczej po wszystkim musiałaby się czegoś najeść wysoko kalorycznego - sugerowałbym zrobić jakiś research co można im dać oprócz więcej "panzer schokolade" RE: Amfetamina - Fidel - 02.12.2025 Konrad ty to zawsze rozpierdolisz system: D Nowy filmik Zacznę nagrywać irl Bo nikt nie wierzyjahhaha Aktualnie odparowywuje acetonem znaczy że izopropylem ze słoika resztki fetki I mam pół piwa i pół piwa w słoiku i pół drugie piwa bo zapomniałem bo tamtym półfil wiesz więc na spokojnie bo o 9:00 do psychiatrę muszę być RE: Amfetamina - EmStO - 02.12.2025 Fidel co Ty odpierdalasz ziomek ? Wszystko gra ? RE: Amfetamina - Fidel - 02.12.2025 Gra i buczy Panie Generale ![]() Jakoś zostało w słoiku trochę no to wlałem i do propylu następnie no mówię no kurwa za dużo wlałem I co ja teraz z tym zrobię doparował północy no dobra to tak tego mówię nie będziemy robić no to mówię tak no dobka tam wsadziłem no w sensie liść podbił no i już właśnie sechnie i zaraz będę palił tylko że to jest siarczan także można to odpalić tak jak metka Teraz będę testował bo właśnie wyschło RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - EmStO - 02.12.2025 Grubo się tu dzieje koleszko xD możesz bedziesz odkrywca 😜 RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Konrad Curze - 02.12.2025 Tylko serio nie baw się do złotego strzału, no bo widać, że jesteś ostro nafurany (kto nie był tak spizgany w trzy dupy niech pierwszy rzuci kamieniem)... W tym stanie łatwo przegiąć, zatem rób sobie chociaż krótkie przerwy na monitorowanie sygnałów ze swojego organizmu. RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - smakosz - 02.12.2025 oho, gruby balet widze
RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Fidel - 03.12.2025 ![]() Zjadłem wczoraj wszystkie te tabletki no ale manera to wiadomo najlepszy na zgagę jakie mogą być no kurka tak mnie ścięło że dopiero się obudziłem ale patrzę pokój wysprzątany kurde jakiś dmuchawy powłączane szpachla narobiona poszpachlowana ściana kurwa malować zaczynałem prawie chyba ale nie ścięło. Ale to jest ciul ja na tej fazie po tym wszystkim pojechałem do psychiatry jeszcze i psychiatra normalnie psychiatrą rozmawiałem no i dlatego to leki dostałem nie wiem czy mnie zobaczył że jestem pod wpływem czy nie ale kurde tak mnie trochę telepało u niego no |