Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania (/showthread.php?tid=5942)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Cannapv - 17.11.2025

Ciężko powiedzieć, może klei się bo masz sucho w jamie japowej?

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Konrad Curze - 18.11.2025

doxyou 

Akurat w moim przypadku rzeczy osładzające tudzież delikatnie doprawiające pomagają mi. Sam ryż byłby dla mnie zbyt nijaki. Do tego podczas dłuższych sesji w pewnym momencie moja ślina nabiera nieprzyjemnego neutralnego, mdłego posmaku i jedyne co pomaga na to, to jakieś jedzenie / napój, którego smak dłużej się utrzymuje w ustach. 

kurvvisko 

Nigdy nic takiego mi się nie przytrafiło (a przynajmniej nie pamiętam o tym). Może to jest kwestia braku śliny spowodowanej odwodnieniem? Też bazując na opisie strzelałbym, że bardziej płynne / półpłynne jadło mogłoby łatwiej wchodzić.

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Epsiakos - 18.11.2025

A ja powtorze kolejny raz odnosnie stimow - jak walicie i wiecie ze beda problemy z nawadnianiem to wypijcie przed litr mleka i tyle. Podziekujecie pozniej

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Konrad Curze - 18.11.2025

Epsiakos 
Mleko świetnie wchodzi też w trakcie stimów - jest bardzo pomocne na żrący / paskudny spływ.

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - kurvvisko - 18.11.2025

Epsiakos problem w tym, że właśnie się już nawadniam, a i tak w ryju jest takie dziwne odrętwienie z suchością.
Ale o tym mleku nie słyszałem, następnym razem wypróbuję.

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Dead Nightmares - 18.11.2025

kurvvisko 
te odretwienie z suchoscia jest moim zdaniem przez duza temperature organizmu podczas cpania i niewazne ile wtedy bedziesz pic - bedzie to samo, mi np na bombie przez to praktycznie wcale szlugow nie chce sie jarac, a na codzien pale normalnie

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Fidel - 18.11.2025

(18.11.2025, 01:09)Epsiakos napisał(a): A ja powtorze kolejny raz odnosnie stimow - jak walicie i wiecie ze beda problemy z nawadnianiem to wypijcie przed litr mleka i tyle. Podziekujecie pozniej

No tak ale czy mleko cokolwiek da jak czlowiek czasami w ciagu 5-6 dni wypije max.o ile sie uda 2 butelki wody. U mnie wlasnie jest taki problem i nie widze z niego rozwiazania, no nera jak zacznie bolec to usechl bym a wody sie nie napije

Dead Nightmares to racja ja akurat zauwazylem, ze co czesciej pije [na sile] to co chwile sikam i sie zastanawiam czy lepiej przetrzymac sie dluzej ale wiecej wtedy wypic czy makro-dawkowac wode po lyczku? co konczy sie jak w/w.

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - kurvvisko - 18.11.2025

Dead Nightmares to u mnie szlugi idą tak jak na co dzień, jedna na godzinę i tyle. Chociaż to też pewnie dodaje suchości w jamie ustnej.

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Fidel - 18.11.2025

(17.11.2025, 11:01)Cannapv napisał(a): Ryż zawsze top. Fajna opcja jest też potrzymać surowy w mleku naturalnym albo roślinnym i później podgotować jak na sushi. Przyprawy, masełko, można topa 🥦dorzucić. Smacznego

No i schabowe moczone w mleku i smażone na maśle klarowanym, ojciec robil to o niebo lepsze byly to moge powiedziec ale o mleku roslinnym to pierwsze slysze i nigdy nie widzialem Tongue jest jest ale no 1 slysze

kurvvisko a widzisz a ja zaś przez 4 dni spale max. 2 papierosy i to tylko do tyksu, chciałem tym sposobem zaprzestać już palić ale pizda schodzi i trzeba czymś łapy zająć Skengmen

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Dead Nightmares - 18.11.2025

Fidel lepiej pic mniej, ale czesciej, wlasnie dobrze pijesz i nie wiem dlaczego tak cie cisnie na sikanie co chwile, powinno tak byc jak pijesz duzo na raz, a druga sprawa, ze w ten pierwszy sposob nawodnienie masz wieksze, bo jak pijesz drugim spsobem i zaraz pojdziesz sie wysikac to nawodnisz sie caly chuj w tak krotkim czasie