![]() |
|
*pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr (/showthread.php?tid=5944) |
RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - sagitta - 10.09.2025 Na shrekowej alfie się nie kończy, jest jeszcze niebieska, fioletowa, biała. Cena zależna nie tylko od ilości, ale też i od koloru lol RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - TheEnd - 10.09.2025 To Tylko barwnik. Nic więcej RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - EmStO - 10.09.2025 Cena od koloru xD Co za downy
RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - Lkupczyk12 - 11.09.2025 Dla dobra narodu podjąłem próbę bo widzę że każdy pierdoli a nikt się nie odważy. Niestety wszystko jest super do momentu przekazu hajsu i na tym zakup się kończy. Dziękuję dobranoc RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - EmStO - 11.09.2025 Ha ha ha RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - padliniarz - 21.09.2025 Powiem tak, jak miałem ciśnienie i nie chciało mi się bawić w paczkomaty to korzystałem z krokodyla jak i Lisa easyshopa, wyjebali mnie na siano jeden jak i drugi, choć nie powiem że wcześniej było git, ale później wrzucali koordynaty, miejsca ze zdjęć nie było, nie było wykopu, nic, także ja wam odradzam. Druga kwestia na telegramie bliki są więc jak ci nie doładuje to musisz wysłać im screen z potwierdzeniem i NAGRAC jak logujesz się na konto bankowe i pokazujesz że robiłeś przelew, skoro debile mają od transakcji to widzą kto i ile przelał. Także ja odradzam, lecz nie jest to wina vendora tylko tzw. Kladmenów, czyli kurierów co z saperką po lesie popierdalaja i alfy zakopują. Jebac szoszonów RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - doxyou - 21.09.2025 Ale nawijkę zapodałeś... Nic nie skumałem. ![]() Jak masz ciśnienie i nie chce Ci się bawić w paczkomaty to idziesz do lokalnego warzywniaka... Może jeszcze o nagranie mordy proszą na tym telegramie? RE: *pvp.*yz ( palenie , RCki, Amph, Meth & cocaine ) mrr - padliniarz - 21.09.2025 (21.09.2025, 00:28)Po doxyou napisał(a): Ale nawijkę zapodałeś... Nic nie skumałem. Nie, ale mają swój support który ci nie pomoże. Reklamowali się na bazarku, i aktualnie szukają kuriera, bo kurier zamiast podkładać materiał to sami go zgarniali i robili zdjęcie miejsca rzekomo zakopanego „skarbu”. Jak pierdolis mnie wyjebał na 200zl to nauczyłem się nagrywać całą relacje z odkopywania skarbu, i mimo że miałem nagranie w celu wyjaśnienia operator cwel ukraiński olał temat bo mu spamuje. A za 5 minut na kanale wrzuca że szukają kuriera XD Cytat:Jak masz ciśnienie i nie chce Ci się bawić w paczkomaty to idziesz do lokalnego warzywniaka...Nie, po prostu jestem niecierpliwy i bycie w gorącej wodzie kąpanym nie popłaciło mi, wręcz odwrotnie. ODRADZAM TEN SKLEP! |