Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-MMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: 3-MMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=6003)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 24.11.2025

drug test kup Mecke, marquis slabo cofam, i daj znac co pokaze test

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Fidel - 24.11.2025

(25.09.2025, 13:20)moher napisał(a): Zapach ledwo wyczuwalny 
Suche jak pieprz
Łatwo się kruszy
A po skruszeniu jest tak bialutki jakiego nigdy nie widziałem jeszcze. 
Konsystencja -proszek , prawie jak puch
 Co do różnicy w działaniu, prawie identyczne jak czwórka.
[Obrazek: IMG20250925141456.jpg]

Nie wstawiajcie zdjęć na imgBB tylko najlepiej na gekkk.co, horsii kiedyś pisał o tym i ja tam zawsze wstawiam dodatkowo usuwa exify mi to koło c lata ale dobrze że tak jest i na pewno zdjęcia nie będą wam wygasać tak szybko

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - ziko1990 - 24.11.2025

(24.11.2025, 15:39)DarkSonia napisał(a): spływ spływem...

ogólnie 2MMC/3MMC/4MMC w spływie były gorzkie
czasami delikatnie słonawe
- ale co ważne - nie paliło to przełyku - po 3CMC czujesz od razu że wyżera gardeło - to tak na dzień dobry test.

i druga ważna uwaga, przy 3CMC masz takie JEB jak sobie walniesz większą dawkę 150-200mg ... 
przy 3MMC wszystko się uruchamia jakby w zegarku ( przynajmniej u mnie ) serduszko, dopaminka, serotonika, wszystko sobie tak fajnie gra i nie upierdziela jak Mefedron, bardziej do ludzi, i ogólnie po tym inmpreza jest zawsze spoko i nie ma krzywych akcji jak schodzi, a po 3CMC ludzie normalnie jacyś wkurwieni chodzą na zejściu, i wymyślają rzeczy które nie istnieją.

Nagle ten zdradza, tamta to szmata, wszyscy cię sledzą, życie jest do dupy i trzeba zajebać by było ok.
po 3MMC schodzi, troche gorsze samopoczucie jak było więcej, ale w sumie żadnych akcji w głowie się nie kmini.

Twoja odpowiedź mnie przekonała, wezmę coś przy okazji. Jak sobie przypominam teraz ten stan na 3mmc to już i bez tego serduszko wali hehe.

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - kurvvisko - 24.11.2025

DarkSonia a to nie jest tak, że to zależy w co się człowiek wkręci? Jak  np. mef zawsze działa na mnie świetnie, tak jak sobie przypomnę jak sobie same chujowe rzeczy wkręcałem podczas mojego urlopu to aż mi słabo, że przejebałem go na rozkminy z chuja wzięte.

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 24.11.2025

kurvvisko no fakt... rozkminy to ja mam, ale jak to ze mnie schodzi... przed samym spaniem - tak mnie "trzyma" na pograniczu, i sobie ogarniasz w głowie różne sytuacje, te chujowe też haha  Big Grin
no fakt... 3MMC do rozkmin jest ciekawym wynalazkiem  Big Grin
chociaż ja rozkminy mam i bez tego...  Blush

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - kurvvisko - 24.11.2025

DarkSonia właśnie kusi mnie spróbować sobie trójeczki przy jakimś kolejnym zamówieniu. Jeszcze sobie poczytam różnych opinii, bo na tę chwilę i tak jeszcze resetuje mózg po moich ostatnich wojażach 😆

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 24.11.2025

no to 3MMC od HL powinno Ci podejść... ale pamiętaj to nie jest taka siekiera jak 3CMC... co akurat dla mnie jest plusem, ma bardzo wyważoną fazkę

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Olan - 25.11.2025

3-MMC? Jak dla mnie najlepszy wybór...

Walisz bombki 3-4 jak masz dzień rekreacyjnego badania dragów dizajnerskich.
Odbierasz pod siebie dawki bombek. I szykujesz sobie stymulanty: hexenu, NEP i PENTEDRON...

To są i hibitorki. Lekka faza releasu dopaminy i serotoniny oraz noradrenaliny daje fajny podkład i wtedy bawisz się  z najmocniejszymi atomami. Możesz zajebac 150-300mg pregaby, walisz NALT i TRYPTOFAN oraz noopept i Alpha gpc.

Kurwa. Walisz kreski z nepa małe. Waporyzujesz nepa małe dawki pewny siebie. Bawisz się po prostu. to Cię ma wciągnąć i pochłaniać. To jest chemią badawcza do kurwy nędzy a nie Czasoumilacz. Ja pierdole właśnie to jest różnica. 3-CMC jest zbyt agresywny.

Ja kocham inhibitory i np noredrenalinowiec MDPHP... Kurwa palone z tytoniem King sizy, vapowane z Remo lufki (dopaminy wystrzał taki kurwa że chuj). 

Ćwierć kilo mdphp duch mi dał tak Ooo a ja tak poleciałem. W ogóle się nie bałem. Miałem taką psyche że wkurwiony latałem. Jeden gaz pieprzowy szedł tygodniowo. Łapałem agresorów np. albo broniłem slabszych. Ludzie taki oklep dostawali jak krzywdzili kogoś słabszego bezbronnego.

Policja znalazła 250g MDPHP w skoku u mnie i mnie puścili. Kurwa ja chce działać.

[Obrazek: Snapchat-418301089.jpg]

3-MMC + NALT + TRYPROFAN + NOOPEPT (3X BOMBKI NA POLYOREJ DNIA JAZDY GRUBEJ Z HEXEM I NEPEM!!!

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - kurvvisko - 25.11.2025

DarkSonia masz na myśli siekierę pod kątem działania? Ja akurat nie lubuję się w żadnych cmc, bo mój nos bardzo ciężko przeżywa domestosowy zapach, stąd unikam. 
Ja zazwyczaj biorę 4mmc, bo wolę sprawdzone czynniki, które dają mi samą przyjemność.

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - EmStO - 25.11.2025

Olan o czym Ty tam wyżej piszesz ?