Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Martwi Cię, że dzień się skraca, czy lubisz długie wieczory? 23/09/25 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Wątek: Martwi Cię, że dzień się skraca, czy lubisz długie wieczory? 23/09/25 (/showthread.php?tid=6025)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Martwi Cię, że dzień się skraca, czy lubisz długie wieczory? 23/09/25 - S-N - 06.03.2026

Pogoda spoko , ale koło 5 rano , -1 , -2  czas na + 
Konrad Curze

RE: Martwi Cię, że dzień się skraca, czy lubisz długie wieczory? 23/09/25 - Konrad Curze - 06.03.2026

No dopiero mamy początek marca, zatem taka temperatura jest w granicach normy. Jeszcze 1-2 tygodnie i się ociepli na dobre - będzie brane w plenerze.

RE: Martwi Cię, że dzień się skraca, czy lubisz długie wieczory? 23/09/25 - TYTUS - 06.03.2026

(06.03.2026, 14:27)Konrad Curze napisał(a): U mnie zbyt rześko na dłuższe spacery w krótkim rękawie, ale rzeczywiście pogoda się poprawia. Aż człowiekowi zaczyna się polepszać nastrój (mimo, że niby wolę siedzieć pociemku).

Jakie spacery xd W robocie kurwa

RE: Martwi Cię, że dzień się skraca, czy lubisz długie wieczory? 23/09/25 - krzysztoff - 06.03.2026

Pogoda super depresja idzie do lamusa

RE: Martwi Cię, że dzień się skraca, czy lubisz długie wieczory? 23/09/25 - Konrad Curze - 06.03.2026

No jeszcze są weekendy...

RE: Martwi Cię, że dzień się skraca, czy lubisz długie wieczory? 23/09/25 - Inferno - 07.03.2026

Mi to się życie skraca a właściwie to bym to przyspieszył nawet bo się człowiek meczy tylko i przykrości rodzinie robi Skengmen

RE: Martwi Cię, że dzień się skraca, czy lubisz długie wieczory? 23/09/25 - Konrad Curze - 07.03.2026

Nie wiem jak do  końca interpretować Twój wpis, ale sądzę, że przydałaby Ci się wizyta u psychiatry (w celu dobrania jakiś leków) i solidny detoks od dragów, bo brzmi to co najmniej... niepokojąco.

RE: Martwi Cię, że dzień się skraca, czy lubisz długie wieczory? 23/09/25 - Inferno - 07.03.2026

Ja już jestem tego samego zdania od jakoś 1
1.5 do 2 lat jak się zjebało większość a teraz jest tylko gorzej, do psychiatry chodzę od 3. Bez przerwy+ dokładam sobie benzo bo nic nie dają te leki a się patrzą że kłamie bo niemożliwe a jednak 

Byłem na terapii, detoksy co 2-3 miesiące teraz od sierpnia przerwa,
ja już się żegnam na wesoło bo wiem jak jest a nie wszystko napisze bo wstyd po prostu... , jestem zajechany jak bolszewik w 41 i nie raZ mówiłem że Pale kanna żeby spać bo kocham spac i ten stan gdzie nie ma świadomości po prostu jak by nie było niczego... podatków, urzędów...Skengmen

Podobno kultowa jeśli chodzi o rady to dziękuję, nie trzeba Big Grin po prostu nie będę tak pisał aby nie tłumaczyć będzie prościej Big Grin

RE: Martwi Cię, że dzień się skraca, czy lubisz długie wieczory? 23/09/25 - Konrad Curze - 07.03.2026

Sorry nie było moją intencją, aby Ciebie peszyć. Cóż jak uważasz, sam nie jestem wzorem zdrowia psychicznego, zatem do pewnego stopnia tego typu spojrzenie na świat jest mi bliskie.