![]() |
Bromazolam Powder - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Designer-Chems.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=54) +--- Wątek: Bromazolam Powder (/showthread.php?tid=684) |
RE: Bromazolam Powder - olenucki - 06.06.2023 Aha. Rozumiem i szanuję to. Rzeczywiście, tak ponoć jest że nie powinno się wracać do traumatycznych wspomnień jeśli to nie jest w celach terapeutycznych. Kiedy opowiadamy o "pewnej sytuacji" to tak na prawdę przeżywamy ja na nowo i jesli nie pod opieką terapeuty (tak wydedukowalem) to ma to negatywny wpływ na naszą psychikę. Także przepraszam i dziękuję, bo teraz wiem o co nigdy nie pytać nikogo. Obym tylko nie zapomniał bo mam strasznie paskudna pamięć. :-( RE: Bromazolam Powder - Princess - 06.06.2023 ProducentRC to ile poszlo tego alko pisze,że mocno napierdala I ile tego broma wtedy poszło.Wiesz jednego rozłoży łopatki troche drugiego dość spora ilość? RE: Bromazolam Powder - ProducentRC - 06.06.2023 ![]() RE: Bromazolam Powder - dzony - 28.09.2023 Widzę dobry wariat jesteś.. Dlatego ja się boję benzo w prochu ,bo sypniesz trochę więcej np. będąc na bani i pózniej masz odcine Nie testowałem tego benzo czym to się różni np od clonów ,xanaxu ? RE: Bromazolam Powder - voice.of.voiceless - 28.09.2023 dzony na poczatku wyostrzejie zmyslow, nawet lekki speedzik a potem mocna sedacja i amnezyjnie RE: Bromazolam Powder - horsii - 10.10.2023 Miałem napisać posta o bromku, nie wiem czy nie napisałem czy został usunięty bo był tak tragicznej jakości - w sumie w TAKIM stanie ciężko napisać coś sensownego, no ale mniejsza, czas na proper benzo report Proch rozpuszcza się bez wiekszych oporów w glikolu propylenowym, 2mg/ml na luzie się da zrobić, myślę że jakby długą łaźnie zrobć i pobawić się w mieszalnik do farb to nawet 10mg/ml się da wyciągnąć. Proch jest lekko różowy, po rozpuszczenu w ogóle GP przybiera kolor jakiegoś napoju typu tymbark, no ale nie wpływa to na klepliwość, jeśli chodzi o którą to jest aż za dobrze. Ja niestety nie znam umiaru jeśli chodzi o tę klasę substancji, co w połączeniu z moją tolerancją skończyło się tak, że pierwsza polewka (~10mg) z butli 500mg to była jednocześnie ostatnia (???? mg), jakoś tak się to wszystko zlało w jedną, długą bombę z której za dużo nie pamiętam... ![]() RE: Bromazolam Powder - DissoEnjoyer - 10.10.2023 Dawno nie jadłem rc benzo, toteż zdecydowałem się na Bromazolam. Fajny puder, i różowawy r-r taki. Miałem obawy czy sie decydować na glikol czy robić w spirycie, warto było jednak podjąć ryzyko, by poczuć smak tamtych lat ![]() Super benzyna, fajnie tłumi urojenia, dodaje odwagi, tłumi lęki i ogólnie mega pozytywnie. Dawki różne, raz większe raz mniejsze. Z obserwacji postronnych osób wynikało że nie odpierdalałem, siedziałem byłem grzeczniutki, jednak sporo na urwanym filmie (na którym se całkiem nieźle radze). Gorąco polecam ten bromazolam ![]() RE: Bromazolam Powder - swo002 - 22.11.2023 Jak narazie kupiłem dwa razy i nie żałuję,mocne benzo z bardzo silnym stłumieniem lęków,słabo mnie usypiało ,sła RE: Bromazolam Powder - olenucki - 06.01.2024 Yes! Już za kilka dni wyląduje u mnie paczka z bromazolam w prochu od Designer-Chems ![]() Naczynia farmaceutyczne do przechowywania odczynników od vendorka i dozowania roztworu Broma już zamówione hihi. Pozdroo! ![]() RE: Bromazolam Powder - PsychoDyso - 11.02.2024 Typowo nasenne benzo ale proch aktywny testowane ok 5mg , działanie po około 30 minutach wyczuwalne po wyspaniu się czuć jakieś post efekty dość przyjemne |