Opioidy - Ogólna dyskusja - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Opioidy/Opiaty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=50) +--- Wątek: Opioidy - Ogólna dyskusja (/showthread.php?tid=76) |
RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - SztywnyMisza - 20.07.2022 przeciez to nie ma sensu po opio brac benzo + moze wystapic depresja oddechowa zgadzam sie z toba buszek fajnie wchodzi po oxach czy mst RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - lysy102 - 20.07.2022 Pizda może i dobra po takim miksie ale tak jak wyżejj trzeba uważać mocno RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - fiodor - 26.07.2022 Może pamięta ktoś czarodzieja na pochodnych fenta ? Nigdy nie mogłem zamawiać więcej niż 2 gięty, bo z początku 3 buchy na wieczór dla relaksu, a później całe dnie co godzinę... Ehh RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - SztywnyMisza - 26.07.2022 od tej kurwy pasjonata sie nie da nie pamietac RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - KiszczaK - 14.02.2023 Dlaczego oxycotin, oxydolor i inne oxxy działają dobrze w dawce chociażby 40mg a teraz dostałem targin i w dawce ponad 100mg to prawie nie odczuć działania. Czyżby to wina aspiryny bo mamm objawy przeziębienia konkretne, może benzo, bo czytałem ulotkę i występuje chlorowodorek oxy w tym produkcie... Może ktoś coś wie na ten temat. RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - horsii - 14.02.2023 Bo zawiera nalokson. https://pl.wikipedia.org/wiki/Nalokson RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - KiszczaK - 14.02.2023 No to CHUJ, trzeba oxy wykombinować Szkoda tylko że tak tolerancja rośnie w mgnieniu oka, ale może to dobrze bo czas na odpoczynek w 11 dni 4 opakowania po 20 mg poszło, było coraz bardziej nieodczuwalne a ochota przybierała na sile... Czas powiedzieć sobie STOP, BA CONAJMNIEJ miesiąc. RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - DissoEnjoyer - 15.02.2023 Opio opio <3 ech moja prawie 10-letnia przygoda z tym. Kodeina p.o - fajnie grzeje, fajnie sie chodzi wśród ludzi, i muzy słucha, po galeriach itd. Pamiętam pierwsze razy. 300 mg kodeiny, i to mnie upierdalało jak szmatę, kocham tą dziwkę (przepraszam za przekleństwa), mam nawet retrospekcje, z mojego uzależnienia od kody jakby ktoś był zainteresowany. Oxy - głównie accordy 80 mg - kocham to opio, tyka dopaminę lekko. Jest idealne ponieważ, podając doustnie biodostępność jest 90-100%. Najwygodniejsze opio jakie jest <3 MORFINA I.V <3 - to jest już konkret rozpierdol, pamiętam pierwszego strzała majki, co mi dil zrobił, poczułem sie solidnie upierdolony, (to było 100 mg), a potem dojebał mi dil drugie 100 mg - poczułem się przez 5 minut jak po fencie, odkleiło mnie. Potem pojechaliśmy do sklepu, nie mogłem fajki spalić, bo bym sie pożygał xd. Wytrzymałem, a jak mnie odwieźli, to szlug i rzyg xd. Piekna substancja, którą kochałem podawać sobie i.v - w żyłę łokciową, nadgarstki. Ech kocham ten wyrzut histaminy, a potem błogość <3 Tramadol - gówno xd nie uważam nawet za opio tej substancji, ale jak kto woli. Herka i.v - upierdolenie mocne, mowa zaburzona, długo działa, mój boże przywaliłbym to jeszcze. M. dzięki za wszystko, za opio, za bycie braćmi, za goszczenie mnie na Twojej chacie niejednej RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - Lifeisbrutal - 21.02.2023 DissoEnjoyer Dałbyś jakieś wskazówki co do heroiny?Będę miał okazję mieć dostęp do niej i nie wiem zbytnio jak się do tego zabrać.IV zbytnio nie wchodzi w grę,ale czytałem też o innych sposobach przyjęcia.Fajnie jakbyś to rozwinął RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - DissoEnjoyer - 21.02.2023 (21.02.2023, 09:06)Lifeisbrutal napisał(a): DissoEnjoyer Dałbyś jakieś wskazówki co do heroiny?Będę miał okazję mieć dostęp do niej i nie wiem zbytnio jak się do tego zabrać.IV zbytnio nie wchodzi w grę,ale czytałem też o innych sposobach przyjęcia.Fajnie jakbyś to rozwinął Powiem tak - heroinę brałem 2 razy - zawsze w miksach z morfiną i i.v - jakich wskazówek moge udzielić ? już próbuje pomóc: - inne sposoby przyjęcia to sniff (ale to rzadko słyszałem, żeby ktoś to sniffał), oraz palenie - bierzesz folie aluminiową, opalasz ją (żeby wszelkie toksyny z tego dziadostwa uciekły) i po kapeczce zapalniczką rozpuszczasz, i "gonisz krople. Weź sobie jakąś rurkę przez którą będziesz wciągał opary. Naprawde z tym uważaj, lepiej jak mówiłem - po kapeczce sypać herki, i palić, niż dostać depresji OUN, albo zezgonować. Nie znam dokładnej tolerki Twojej, więc uważaj podwójnie Życzę miłej zabawy, i zazdroszczę, bo to już wysokie loty heroina eh... ale bym opio przywalił xd M. (mój św. pamięci dil) zajebał 100 mg i.v to go musieli na chatę wnosić, tak sie zćpał... ale to w ramach anegdotki Chciałbym więcej pomóc, ale jak mówiłem - moja wiedza i doświadczenie są ograniczone, jeżeli chodzi o heroinę. Pozdrawiam i powodzenia i OSTROŻNIE Z TYM. |