![]() |
|
Przedawkowanie i jego efekty - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Przedawkowanie i jego efekty (/showthread.php?tid=889) |
RE: Przedawkowanie i jego efekty - UltraKsiężyc - 11.10.2022 Beeniepatu Nie mam już jak edytować postu niestety,ale głównie chodziło o amfetaminę co było totalnym, gównem,że tak to ujmę pomieszane z nie wiem czym nawet od jakiegoś randomowanego typa wzięte na ciśnieniu i skończyło się jak skończyło Nauczka na całe życie jest Już po pierwszym przyjęciu wystąpiły nudności wymioty a później wymienione wyżej objawy RE: Przedawkowanie i jego efekty - wwojtuss - 11.10.2022 przedawkowalem analog (ojebalem ponad 2g w mniej niz dobe) jak wyszedlen z domu na czerwcowe slonce to sie zrzygalem i mi szczeka zaczela latac pomijajac ze spotkalem sie z dzialaniem jak kofeina - nie bylo juz szybkosci a zamula RE: Przedawkowanie i jego efekty - Kajabuza - 11.10.2022 Ja często zwłaszcza przy jakiejś podkręconej chemią Fetą miałem tak, że porawiałem, porawiałem co jakiś czas i późnej jakby kumulacja nastepowała.
Od lewej ręki ból, mogący wzbudzać obawy o serce, ale to bardziej... Jakby między skórą a żebrami. Serce badane, zdrowe. Podejrzewam jakieś nerwobóle, a może efekt uboczy podniesionego tętna i ciśnienia? 🤔 RE: Przedawkowanie i jego efekty - UltraKsiężyc - 11.10.2022 @"Kaja Buza" tego nie wiem..robiłem badania serce mam zdrowe,wyniki badań okej,ale tak jak pisałem w piątek idę się przebadać bo średnio się czuje ostatnim czasem. Ciśnienie to ja mam cały czas podniesione,ale to są skutki czegoś innego niż brania ,ale życieAle dziękuję za troskę miło z twojej strony RE: Przedawkowanie i jego efekty - Amanita - 13.11.2022 Dzięki wiem czego nie jeść
RE: Przedawkowanie i jego efekty - Mockryształów - 16.11.2022 Zależy co się przedawkuje i w jakich ilościach,są substancje na których człowiek jest w stanie się ogarnąć chociaż pozornie wydają się mocniejsze w działaniu np takie pvp leciałam kilka nocy bez snu bez posiłków i przeżyłam bo nie wkręcałam sobie schiz.A po dwóch substancjach takich jak nep,funky brown dojechało równo zaczęło się czytanie od tyłu do totalnego porycia a było to zaledwie 4 dni RE: Przedawkowanie i jego efekty - Leśny_koteł - 16.11.2022 To o czym piszesz, to nie jest przedawkowanie. RE: Przedawkowanie i jego efekty - Mockryształów - 16.11.2022 @"kot_kreskowy" A co to w takim razie?Do samego końca byłam przekonana,że to właśnie to RE: Przedawkowanie i jego efekty - fiodor - 16.11.2022 Pewnie o to chodzi, że przedawkowanie to przyjęcie jednorazowo zbyt dużej dawki czy tam w czasie kiedy dawki na siebie zachodzą, zanim zostaną zmetabolizowane RE: Przedawkowanie i jego efekty - Beeniepatu - 16.11.2022 Dokladnie tak fiodor To co Ty opisalas Mockryształów , to skutki dlugotrwalego zarzywania substanci w ciagu. Czego efektem jest wyczerpanie organizmu. Spowodowane odwodbienien, wyplukaniem z mikroelementow oraz zaburzeniem gospodarki dopaminonergicznej |