Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] (/showthread.php?tid=463)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Maniek - 07.03.2025

Powyższe problemy zostały zgłoszone do technika.

DarkSonia Masz na myśli ranking "Najwyżsi użytkownicy rangą." w którym jesteś na 9 miejscu? Jeśli tak, to przecież na swoim koncie masz 728 pkt reputacji, czyli masz rangę Major 700 postow, 700 plusow. Następną rangą jest Podpulkownik 800 postow, 800 plusow. Wobec tego w jaki sposób chciałbyś być w rankingu 2 miejsca wyżej, skoro użytkownicy przed Tobą mają więcej punktów reputacji?

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - DarkSonia - 07.03.2025

Maniek w momencie kiedy to pisałam, byłam 12 Wink a teraz jest ok.

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Maniek - 07.03.2025

W momencie, kiedy to pisałaś, posiadałaś 38 pkt mniej niż obecnie, więc nic dziwnego, że byłaś niżej w rankingu. A użytkownicy, którzy byli wtedy przed Tobą, mieli taką samą rangę, ale mają dłuższy staż na forum.

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dumban - 07.03.2025

Witam nie mogę pisać postów, napisałem post i został zaakceptowany dalej kolejnych nie mogę dodawać w niektorych działach tylko proszę o naprawienie

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - S-N - 08.03.2025

Dumban 10 Postów 10 Plusów , trzeba mieć

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - DarkSonia - 09.03.2025

(07.03.2025, 17:54)Maniek napisał(a): W momencie, kiedy to pisałaś, posiadałaś 38 pkt mniej niż obecnie, więc nic dziwnego, że byłaś niżej w rankingu. A użytkownicy, którzy byli wtedy przed Tobą, mieli taką samą rangę, ale mają dłuższy staż na forum.

kurcze Maniek  bo to brzmi jakbym się czepiała... zauważyłam tylko błąd WTEDY i wtedy napisałam! Kiedy ten błąd wystepował. 

Patrzyłam na to około tydzień, bodajże 2 dni później błąd zniknął o dziwo po napisaniu postu tutaj , a pkt OD NICH ( tych dwóch użytkowników ) miałam właśnie więcej zarówno reputacji jak i sumy napisanych postów łącznie i w tym jest szkopuł... czy znowu tu czegoś nie zrozumiałam bo wspomniałeś jeszcze o "stażu" na forum? ale ten staż dwa dni później już znaczenia nie miał czy jak? 
tak jakby system na chwile się z tym mianowaniem "miejsc" kolejności się zablokował - bo mi nie chodzi o rangę tylko o miejsce "kolejność" piszących
osoby przede-mną MIAŁY: MNIEJ pkt reputacji, oraz MNIEJ ogólnie napisanych postów przede mną ... 
czyli: fiodor & ProducentRC 
TERAZ JEST OK... 
i do tych miejsc TERAZ przede mną się nie czepiam! bo to co tam się dzieje, to raczej właśnie jest logiczne, matematyczno i skłądniowo  Big Grin
wcześniej takie nie było ... przynajmniej w moim odczuciu.

w skrócie:
1. Teraz jest już ok.
2. Ok nie było, kiedy dwie osoby, które są teraz ZA mną były PRZEDEmną. W ogólnej punktacji się wiele nie zmieniło miałam od nich zarówno więcej pkt. reputacji jak i samych napisanych postów.  Blush 
3. Wspomniałeś coś o stażu... nie mam pojęcia jak się go zlicza i jaki on ma ogólny wydźwięk w tej hierarchii, ale ok 2 dni później ten staż jakby nie miał znaczenia, bo przeskoczyłam normalnie 2 miejsca wyżej.

miłego dnia  Heart

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Maniek - 09.03.2025

DarkSonia Możliwe, że po prostu silnik forum nie przeliczył wtedy tych pkt i nie zaktualizował tego w rankingu. Dopiero po jakimś czasie to zrobił, więc dlatego po 2 dniach, gdy ponownie sprawdziłaś było już ok.

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - DarkSonia - 09.03.2025

(09.03.2025, 17:11)Maniek napisał(a): DarkSonia Możliwe, że po prostu silnik forum nie przeliczył wtedy tych pkt i nie zaktualizował tego w rankingu. Dopiero po jakimś czasie to zrobił, więc dlatego po 2 dniach, gdy ponownie sprawdziłaś było już ok.

no do tego dążę... bo ani tu "awantury" nie robię, ani pretensji, zauważyłam tylko coś dziwnego - to napisałam... ciekawa byłam czy może czegoś o działaniu forum nie wiem.

pozdrówka  Big Grin

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 09.03.2025

(24.02.2025, 18:43)kurvvisko napisał(a): Ja bym chciał zgłosić natomiast, że przy pisaniu czegokolwiek na forum (tylko i wyłącznie tutaj) jest problem ze spacją. Jak ją klikam to często gęsto ta spacja się cofa i muszę usunąć to słowo i wpisać jeszcze raz.
Myślałem, że to wina mojego telefonu, ale zmieniłem telefon i wciąż jest to samo.

Wygląda to na problem sprzętowy, nie ma żadnej funkcji odpowiedzialnej za modyfikowanie tekstu w edytorze.

(24.02.2025, 18:40)Czeslawo napisał(a): Dopal.org 
Możesz podjąć to zgłoszenie powyżej?
Dodatkowo od kilku dni jest tak, że jak ktoś mnie oznaczy to części powiadomień nie mam.

To powoduje, że ktoś liczy na moją odpowiedź, a ja nie widzę pytania, to trochę wkurzające. Wink

Zostanie na dniach to poprawione i przeliczone.

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Rweqerew333 - 14.03.2025

Przy okazji tematu top 20 - to odświeża się co jakiś czas? Czy po prostu ilość postów też ma znaczenie? Bo w sumie mam już więcej reputacji niż dimiliki i ta samą range a nadal nie wskoczyłem na jego miejsce.