![]() |
|
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: High-Life.market- Temat główny - DarkSonia - 17.07.2025 Czyli to Twoje pierwsze zamówienie od HL? ![]() od potwerdzenia od HL to zazwyczaj do max 3dni jest paka u Ciebie... RE: High-Life.market- Temat główny - JureKiler - 17.07.2025 Kings wydaje mi się że automatyczne ręce pana hajlafja o godzinie 2:30 😂 bynajmniej ja tak miałem RE: High-Life.market- Temat główny - Kings - 17.07.2025 (17.07.2025, 09:37)DarkSonia napisał(a): Czyli to Twoje pierwsze zamówienie od HL?Drugie, ale na innym mailu itd. Czyli nie mam co liczyć, że dziś paka wpadnie, bo od transakcji do dziś mija 4 dzień
RE: High-Life.market- Temat główny - kurvvisko - 17.07.2025 Kings wszystko jest możliwe, nie bądź taki niecierpliwy, bo to tutaj przede wszystkim chodzi o bezpieczeństwo. Szanse są, może dziś dostaniesz, ale weź pod uwagę, że może jednak być obsuwa. RE: High-Life.market- Temat główny - DarkSonia - 17.07.2025 sklep działa na swoich zasadach, natomiast słynie z jednego, że paki zawsze dochodzą ... raczej nie pamiętam by były większe jakieś obsuwy, strzelam że do piątku powinno Ci wskoczyć. RE: High-Life.market- Temat główny - Kings - 17.07.2025 Oczywiście, człowiek niepotrzebnie się nakręca i nastawia/układa w głowie plan idealny. Dziś i jutro mam wolne, bez obowiązków, planów, więc myślałem, że paka dziś doleci i będę mógł odpłynąć Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź ❤️
RE: High-Life.market- Temat główny - Bobekciopulos - 17.07.2025 Ja też czekam. Miałem co prawda potwierdzenie w zasadzie kilka godzin po wykonaniu wszystkiego co trzeba, a czekam już jakby 2,5 dnia i co no, no nic. Na tyle jest solidna marka ze nie ma się co martwić, a jak coś jest nie tak to uwierz mi że robią tak żeby wynagrodzić odpowiednio długi czas oczekiwania. Myślę więc że ustawiać sobie wolne dobrze jest jak juz jest gołąb w garści, a nie wrobel w locie. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 17.07.2025 Kings Bobekciopulos wrzuccie potem aktualne foty sortów... dajcie sobie te 15 sek na fotoska przed zayebaniem kreski bo tu ostatnio ciężko być na bieżąco z materiałem...
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Fidel - 18.07.2025 Hejka, jak wiadomo przedstawiać się nie muszę i większość by wolała pewnie żebym nie pisał no ale widzicie, skoro sklep potrafi trzymać taką renomę to gratulacje i oby tak dalej bo klientów będzie tylko przybywać. Przeżyłem na forach połowę swojego życia, różnych forach. Po 15 roku życia już głównie 👀-Forum-RChemicals w głowie a nie GTA San Andreas. Dążę do tego moją wypowiedzią, że High-LifeMarket robi od samego początku bardzo dobrą robotę, widać przecież po zachowaniach ludzi czy zależy im na renomie czy też nie. Tutaj jest pełna profeska, nie umniejszając innym ale muszę przyznać że mam pierwszy raz w życiu do czynienia ze sklepem - który oferuje produkty po których połączeniu nigdy nie śniłem o takim stanie. Znajdzie się rzesza która nie mixuje, znajdzie się taka która to bojkotuje a jednak to robi ale nie chce nikomu dosrywać i życzę sobie tego w zamian. - każdy ma coś do powiedzenia, kolejny powie Ci, że wcześniej błądziłeś a takich sklepów było pełno.Hmm. no cóz, może i coś tam było ale to nie to samo w działaniu, w asortymencie inne specyfiki, trzeba się przystosować pod rynek i to jest wiadome, klient nasz Pan a po kiego trzymać towar którego nikt nie kupuje. Cytat: Mógłbym kupić towar gdzie indziej raz, mógłbym co tydzień w innym sklepie jednak ja przywiązuje uwagę nawet do małych gestów, przykład do Ciebie czytający-poprosiłeś coś na próbkę to nie otrzymałeś tego? Ile razy wpadało coś o czym nawet nie wiedziałeś, otwierasz a tam 5zł w oczach zanim się wziąłeś za konsumpcje. Byle teraz nie zarzucać sobie ani nikomu samplarstwa/sprzedajności za gratisa, brońcie Panie. Odbieram to w sposób podziękowania za częste zamówienia - a co mogę zrobić? a no napisać coś o tym a co za tym? Klienci, obroty - więc ten giet czy dwa -a masz mordo na lepszy weekend- buduje tak luzno odbierajac - Były sytuacje, że piszesz do vendora 'weź mi tam 2 pixy odlicz z zamówienia bo wisiałem coś tam i teraz mniej np. 17zł poszło przez prowizje a było na styk, nie ma problemu. Następnym razem dostałem dobrą próbkę. Wzajemny szacunek przede wszystkim, nie chcę spekulować co by mogło być - jest jak jest i ja będę wspierał zawsze vendora którego sobie upodobam na początku. Większość zapewne wie o tym gdyż w czasach moich zakupów był pewien vendor i co by nie było to zostaje przy swoim korycie. Każdy na tym zyskuje, osoby które myślą jak ja, vendor który dokłada te cegiełki żeby budować właśnie - to. Dobra wystarczy już wykładu na temat handlu i wzajemności poprzez wzajemne większe wpływy, zyski itd. róznie to działa w różnych branżach, teraz przejdę do meritum. Godzina 1:27, przebudziłem się jako że często tak mam to było normalne dla mnie🤦♂️, głowa stuka od upałów prawdopodobnie ale nagle znikło bo zerknąłem na telefon, tak tak tak ☘ Cytat:- Proton / otrzymałeś 'newsletter'^^ -> xxx-xxx
na drugim zegarku - procent baterii w telefonie jedynie 17 więc powiedzmy 1%-1min no nie wyrobie się - a znam swój telefon kiedy jest już na wyczerpaniu. Cytat: Nic takiego, głównie lasy, widać tyle co FLASH💥 z telefonu trzymanego wyciągniętą ręką za kierownice przed koło - piosenka żeby wejść w rytm i do tego w głowie - po co jedziesz 🎁 Dobra, żeby nie zamęczać i przechodzimy do oceny produktów i co się odjebało po drodze i X czasu później to moje nieludzkie pojęcie przeszło a akurat to ciężko jest wykonać, napisałem coś więcej ze względu.. no nie udzielam się już tu jak kiedyś, aktualnie pisze swój tekst tutaj merytorycznie a to forum i nie każdy ma ochotę/musi to czytać, nic mi do tego,krzywdy mi nie robisz to problemu nie mam i tak staram się ostatnio żyć-a swoje zdanie musi mieć każdy i kiedy trzeba to wyskoczyć, forum, biznesy, świat, związki, rodzina - tak funkcjonujemy. Cytat:Więc lecimy, widzę go, podjeżdzam i biorę co dla mnie. Dobra mówie, za długo się pierdolisz bierz pixe i jadymy. - pixe? zmuli, trzeba speeda troche i sie zrównoważy.... to zajebałem jeszcze kwasa szybkim stwierdzeniem, hmm, no brałem już tak - tylko podam różnice,mala... Cytat: Historia niestety na tym etapie zostanie zakończona - gdyż chciałbym i teraz wstawię parę pamiątek - powiem na koniec dla sprostowania - BEST FILING? NAJLEPSZEEEE E UCZUUUCIE do teraz, Za ten towar przybijam Cytat: mialem i mam sobie do teraz nawet ,
oczy jak koty ,
refleks jak puma
a wyjebka pana pana zula,
zero schiz,
zero zlych stanow,
nic kompletnie, nic nie boli nic nie zjezdza. az dzis cisnienie mierzylem 5 razy czy zyje bo taki spokojny ze strach w gacie spojrzec a zarazem rozjebany jak paczka platek kukurydzianych 2kg po podlodze
ciezko jest mi w to uwierzyc. Dodam zdjęcia i system palenia ze świeczki z zawleczki od hydrantu przez rurke plastikwa wlozona do metalowej blawatka z dosypka trochu mdma i amfy i opalenia sprzed skittelsa PRZEZYJ TO SAM
Życze każdemu takiego lotu i powróce do moich słów jak zaczynałem pisać ten post, niektórzy źle to interpretują ale ja stoje za tymi co mi pomagają bo jak by nie było ceny mniejsze niz uliczniaki, gratisik jak wpadnie to czemu ja mam zmieniac sklep a po tej akcji to juz forever
[align=center] ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Bobekciopulos - 18.07.2025 Spaniała wypowiedź ogółem i dziękuję Ci za nią. Hajlajf to faktycznie ludzie z zasadami, a nie jakieś podrabiance. Sam co prawda nadal czekam zdawaloby sie kapkę dłużej niż ustawa przewiduje i trzęsę portkami czy będzie co na weekend, ale jeśli nawet nie będzie to jak mawiają Mandalorianie "this is the way". Nie ma tu generalnie niezadowolonych, chyba tylko tacy, ktorzy nie do konca wiedza jaki jest dzien tygodnia w wyniku dlugotrwalego degustowania. Pozdrawiam wszytkich, ktorym jeszcze zostało cos rozumu. Mam nadzieje ze bede sie do nich zaliczal za tydzien albo dwa. |