![]() |
|
Propozycje na konkursy - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konkursy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Propozycje na konkursy (/showthread.php?tid=78) |
RE: Propozycje na konkursy - Chochlik - 03.07.2025 Zróbcie w końcu konkurs na modka. RE: Propozycje na konkursy - doxyou - 05.07.2025 W jedzeniu modka na czas na pewno byś wygrał
RE: Propozycje na konkursy - DarkSonia - 05.07.2025 COś czuję że byś się
RE: Propozycje na konkursy - DZIESIĄTKA - 23.07.2025 Konkurs Coroczny konkurs Letni Pod nazwą : Uzależniający post {} Konkurs polega na wynagrodzeniu użytkowników za ciężką pracę którą wkładają w rozwój forum! Każdy użytkownik wkłada cząstkę boga w forum, czyli kawałek siebie. Każdy jest więc częścią forum Ciężka praca to użytkowników poprzez dawanie plusów i minusówm oraz akceptację odpowiednich postów i dodawanie ich do czytania użytkownikom praca moderatorów to długie godziny spędzone na forum, sprawdzanie jakości pisanych postów to chleb codzienny moderatorów znają każdego użytkownika i oceniać potrafią doskonale. Konkurs 1:ocena ocena kto wygra konkurs, a kto odpada to zadanie należeć będzie do nich moderatorów Epsjakos Beeniepatu Maniek Konkurs 2. 1 Część konkursu Użytkownicy piszą posty konkursowe a jury ocenia je i decyduje kto wchodzi do konkursu Wygrywa ten post który najbardziej uzależnia taki post wchodzi do konkursu kwalifikuje się Konkurs 3 Zasady 1.Do konkursu kwalifikują się posty które mają 200+ znaków pisanych Tematyka narkotyki Temat prawdziwe potwierdzone zdażenia 2.Do konkursu nie przejdą posty Fikcyjne historie wymyślone Posty nie związane z prawdą a jedynie wymysł naćpanego narkomana 3.Posty w których wychwalany będzie któryś z moderatorów - aby dostać się do konkursu - zabronione! 4.Głupie sytuacje po narkotykach jak walenie ogórka nie będą akceptowane Dodatkowe informacje : do konkursu przejdą posty A-pięknie napisane bezbłędne i prawdziwe historie użytkowników dodatkowo potwierdzone poprzednimi ruchami na forum jak naprzykład opisana już historia w naprzykład recenzji potwierdza że użytkownik nie zmyśla a mówi prawdę! Przykład : Mam na imie Piotr! z narkotykami i uzależnieniami mam styczność od 12 lat co potwierdzam moimi trip raportami w ktorch opisuję swoje problemy! oraz dodatkowo potiwerdzam swoją wiarygodność oraz że piszę prawdę dorzucam moje wczorajsze recenzje 1.Recenzja 1 (link)2.Recenzja 2 (link) jestem więc wiarygodny zatem opisuję swoją historię : .... i tu zamieszczamy swój post konkursowy o swojej histori z uzależnieniem i narkotykami który uzależnia innych pozytywnie! taki post da się czytać i jest potwierdzony (prawdziwy) i awansuje do komkursu Takie posty biorą udział w konkursie i się kwalifikują 5.Czas trwania konkursu - 2 tygodnie 6.2 Część konkursu wybory Posty zgłaszamy przez 2 tygodnie do Moderatorów poprzez wiadomość pw oraz privnote Maniek Epsjakos Beeniepatu odczytują wiadomości i oceniają który post awansuje do konkursu a który odpada Uwaga: każdy użytkownik może zgłosić do konkursu 1 propozycję, wyjątkiem jest sytuacja kiedy post zostanie odrzucony przez moderatora jako nie kwalifikujący się do konkursu, wtedy użytkownik ten ma prawo zgłosić kolejną swoją propozycję jeżeli znowu odpanie nie ma prawa wziąć udziału już w konkursie a więc każdy ma 2 szanse na sukces Moderatorzy na bieżąco odpisują użytkownikom dają informacje czy ich post/treść się kwalifikuje jeżeli został odrzucony użytkownik natychmiast o tym się dowiaduje 6.Konkurs Wyniki Po 2 tygodniach pojawiają się wyniki - lista postów Użytkownik - jego post (bez tytułu) taka lista jest widoczna przez 2 dni dla każdego użytkownika jest to czas aby każdy miał okazje na przeczytanie wszystkich propozycji! 7.Konkurs Głosowanie! Trwa tydzień czasu głosy może oddawać każdy użytkownik poprzez napisanie wybieram przykład użytkownika (Janek - jego post) Głosować może każdy użytkownik który osiągnał punkty reputacji 20 (cholera nie załapie się ;p) oraz ma napisane 10 postów Użytkownik może raz głosować na jednego wybranego użytkownika konkursu Moderatorzy oraz sklepy też mogą głosować także po 1 głosie każdy z osobna Głosowanie będzie w temacie konkursu gdzie będą podane wszystkie propozycje Konkurs 7 Wyniki i Nagroda Konkurs wygrywa użytkownik który osiągnął najwięcej głosów wygrywa główną nagrodę specjalna ranga z kolorem Niebieskim oraz odznaka : Mistrz konkursu uzależniającego Jeżeli mamy remis wtedy każdy z użytkowników który ma taki sam wynik dostaje tą samą nagrodę nie będzie dogrywek To tyle mam nadzieję że konkurs się odbędzie przepraszam za błędy oraz interpunkcje staram się jak mogę wybaczcie ![]() Rozpoczęcie konkursu proponuję 1 Sierpnia - 14 sierpnia 2 część 15 - 16 , 3 część 17-24 sierpnia 25 sierpnia - wyniki RE: Propozycje na konkursy - smakosz - 23.07.2025 xDDD przecież na forum jest konkurs aktywności + nagroda za najbardziej ciekawy post
RE: Propozycje na konkursy - Lifeisbrutal - 24.07.2025 Tutaji to nie wiem czy jest sens wgl organizować konkurs bo nawet w tym konkursie na aktywność coraz to mniej osób bierze udział. RE: Propozycje na konkursy - Metykatykot - 24.07.2025 Z jednej strony to dobrze, bo tylko solidne, mięsiste posty są pisane a nie pusty spam, żeby tyko
RE: Propozycje na konkursy - DarkSonia - 24.07.2025 konkurs na forumowy TRACK opowiadajacy o użytkownikach forum, można nagrać samamu albo skorzystac z ejaj RE: Propozycje na konkursy - DZIESIĄTKA - 24.07.2025 (23.07.2025, 22:44)smakosz napisał(a): xDDD przecież na forum jest konkurs aktywności + nagroda za najbardziej ciekawy post no i ? masz chorobę psyhiczna czy coś ?? mogą być dwa konkursy zobacz że ten jest tylko na range RE: Propozycje na konkursy - Lifeisbrutal - 24.07.2025 (24.07.2025, 10:46)DZIESIĄTKA napisał(a): no i ? masz chorobę psyhiczna czy coś ?? Dla mnie bez sensu...po co robić burdel na forum w taki sposób. Zresztą tutaj chyba większość żyje dla tych konkursów. Nie licząc osób takich które są tutaj codziennie np ja DarkSonia horsii Aaa i zapomniałem |