![]() |
|
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637) |
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - horsii - 06.04.2025 ![]() Potem cos napisze o działaniu i reszcie. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 09.04.2025 Biodostępność produktu oferowane przez firmę Escobar jest na najwyższym poziomie. Produkt aktywny już od mikro dawek. Uczuleniówka u szczurów o wadze 48 i 59kg wykazała pozytywny test. Dawki powyżej 250mg potrafią wyrzucić człowieka ze spokojnego orbitowania, także polecam uważać, zwł w połączeniu z alko lub innymi używkami, produkt bardzo łatwo wchodzi w korelację. O czym należy wspomnieć to, że jest to produkt wbrew pozorom bardzo euforyczny, mogła bym rzec, że jest to najlepsze 3CMC z jakim miałam styczność w ostatnim roku. Produkt bardzo czysty, pachnie świeżością - tę świeżość wielu odczytuje za zapach rozpuszczalnika, ale to jest właśnie zapach chlorowej rodzinki ( jak jak rodzinka MMC ma swój specyficzny ketonowy, tak chlorki maja swój ) Jednemu to podejdzie, drugiemu nie - mnie podeszło. zalecane jest: - przestrzeganie BHP - uważanie z dawkami - nawadnianie / isotonic jesat idealny - nie polecam mixów z innymi stimami! Produkt sam w sobie jest niezwykle mocny. Co ważne, produkt grzeje organizm, należy uważać z częstotliwością dożutek. Innych wartych wspomnienia objawów u szczurów, które przydadzą się w testowaniu labolatoryjnym nie pamiętam. Należy delikatnie wspomnieć o tym by ogarnąć sobie patent na doprowadzanie produktu do wymaganego stanu konsupcji, polecam moździerz kamienną. produkt bardzo aktywny, polecam. Dziękuję Escobar za możliwość testu.
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 09.04.2025 DarkSonia tak jest czyli to ten drugi jest już tylko euforyczny gitara bo też zamówiłem
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 09.04.2025 Tak - ten to nowy już sorcik, moja poprzednia recka tyczyła się poprzedniego... który zdecydowanie był bardziej speedujący. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kalakanin - 11.04.2025 Właśnie wylądowała u mnie rakieta nowego sortu i uwazam, że ten z lutego byl mocniejszy. Nie mówię oczywiście że ten jest zły, po prostu troszeczkę imo brakuje mu pazura. Za to o wiele mniej pali po nosie co na ogromny +++ Sort praktycznie bezwonny, leciutki zapach klefa, skały ładne suche twarde wszystko książkowo RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - moher - 12.04.2025 Ten nowy sort trójeczki to też taki " afrodyzjak " jak poprzedni ? RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 12.04.2025 obecny sort może Cię zdziwić moher ... ale serio... jest spoko, i w UJ aktywny
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 20.04.2025 Ja to już mam mieszane jakieś uczucia każdy mi mówi że kiedyś miałem lepsze CMC, kiedyś się stołowałem u ducha. Ale ten ice jest bardzo dobrej jakości o co chodzi z tymi ludźmi? Dzisiaj sam chyba testy zrobię i zobaczę co oni pierdolą ale ale którego szczura nie dam to poki co każdy kręci nosem… Także w sumie cofam swoją wypowiedź że nie trzeba dodatkowy cmckow. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kinia03x - 22.04.2025 JureKiler ten sort to istny szatan. Zajebista speedująca trójka. Majstersztyk RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 22.04.2025 Nie będę się tym razem zbytnio rozpisywał: jakość i działanie tego sprzętu - niezmiennie - poziom mistrzowski. Pomimo już mocno wyrobionej tolerancji - dawki nieznacznie większe - efekty nadal bardzo zadowalające. (06.04.2025, 08:26)horsii napisał(a): Moje 6g wyglądało jak na powyższym foto. Mocno euforyczna trójka, nienachalny zapach i twarde kamienie. Jest to mój ulubiony produkt z asortymentu Pablo i na pewno nie raz jeszcze skuszę się by go zamówić. Czy to afrodyzjak? Jak najbardziej! Za każdym razem zabawa z tym kamykiem to u mnie potężnie wywalone libido. Polecam! |