Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637)

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - horsii - 06.04.2025

[Obrazek: image.png]

Potem cos napisze o działaniu i reszcie.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 09.04.2025

Biodostępność produktu oferowane przez firmę Escobar jest na najwyższym poziomie.

Produkt aktywny już od mikro dawek. 
Uczuleniówka u szczurów o wadze 48 i 59kg wykazała pozytywny test.

Dawki powyżej 250mg potrafią wyrzucić człowieka ze spokojnego orbitowania, także polecam uważać,
zwł w połączeniu z alko lub innymi używkami, produkt bardzo łatwo wchodzi w korelację.

O czym należy wspomnieć to, że jest to produkt wbrew pozorom bardzo euforyczny,
mogła bym rzec, że jest to najlepsze 3CMC z jakim miałam styczność w ostatnim roku.
Produkt bardzo czysty, pachnie świeżością - tę świeżość wielu odczytuje za zapach rozpuszczalnika, ale to jest właśnie zapach chlorowej rodzinki ( jak jak rodzinka MMC ma swój specyficzny ketonowy, tak chlorki maja swój )
Jednemu to podejdzie, drugiemu nie - mnie podeszło.

zalecane jest:
- przestrzeganie BHP
- uważanie z dawkami
- nawadnianie / isotonic jesat idealny
- nie polecam mixów z innymi stimami! Produkt sam w sobie jest niezwykle mocny.

Co ważne, produkt grzeje organizm, należy uważać z częstotliwością dożutek.
Innych wartych wspomnienia objawów u szczurów, które przydadzą się w testowaniu labolatoryjnym nie pamiętam.
Należy delikatnie wspomnieć o tym by ogarnąć sobie patent na doprowadzanie produktu do wymaganego stanu konsupcji, polecam moździerz kamienną.

produkt bardzo aktywny, polecam.
Dziękuję Escobar za możliwość testu.  Heart

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 09.04.2025

DarkSonia  tak jest czyli to ten drugi jest już tylko euforyczny gitara bo też zamówiłem Smile

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 09.04.2025

Tak - ten to nowy już sorcik, moja poprzednia recka tyczyła się poprzedniego... który zdecydowanie był bardziej speedujący.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kalakanin - 11.04.2025

Właśnie wylądowała u mnie rakieta nowego sortu i uwazam, że ten z lutego byl mocniejszy. Nie mówię oczywiście że ten jest zły, po prostu troszeczkę imo brakuje mu pazura. Za to o wiele mniej pali po nosie co na ogromny +++

Sort praktycznie bezwonny, leciutki zapach klefa, skały ładne suche twarde wszystko książkowo

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - moher - 12.04.2025

Ten nowy sort  trójeczki to też taki " afrodyzjak " jak poprzedni ?

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 12.04.2025

obecny sort może Cię zdziwić moher  ... ale serio... jest spoko, i w UJ aktywny  Heart

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 20.04.2025

Ja to już mam mieszane jakieś uczucia każdy mi mówi że kiedyś miałem lepsze CMC, kiedyś się stołowałem u ducha. Ale ten ice jest bardzo dobrej jakości o co chodzi z tymi ludźmi? Dzisiaj sam chyba testy zrobię i zobaczę co oni pierdolą ale ale którego szczura nie dam to poki co każdy kręci nosem…

Także w sumie cofam swoją wypowiedź że nie trzeba dodatkowy cmckow.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kinia03x - 22.04.2025

JureKiler ten sort to istny szatan. Zajebista speedująca trójka. Majstersztyk

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 22.04.2025

Nie będę się tym razem zbytnio rozpisywał: jakość i działanie tego sprzętu - niezmiennie - poziom mistrzowski.
Pomimo już mocno wyrobionej tolerancji - dawki nieznacznie większe - efekty nadal bardzo zadowalające.

(06.04.2025, 08:26)horsii napisał(a): [Obrazek: image.png]

Moje 6g wyglądało jak na powyższym foto.
Mocno euforyczna trójka, nienachalny zapach i twarde kamienie.
Jest to mój ulubiony produkt z asortymentu Pablo i na pewno nie raz jeszcze skuszę się by go zamówić.

Czy to afrodyzjak? Jak najbardziej! Za każdym razem zabawa z tym kamykiem to u mnie potężnie wywalone libido.

Polecam!