Sandhe***ns.c** - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Sandhe***ns.c** (/showthread.php?tid=268) |
RE: Sandhe***ns.c** - kurvvisko - 27.07.2024 Pamiętam jak stamtąd zamawiałem i maila z odbiorem dostałem od "konkurencyjnego" sklepu. Biedactwa powinni sobie jakoś zapisywać, z którego ich odłamu zamawiali. RE: Sandhe***ns.c** - boro - 27.07.2024 To bez znaczenia, ziomuś juz splakany aby dostał cokolwiek xD RE: Sandhe***ns.c** - kurvvisko - 27.07.2024 boro no cóż, będzie to na pewno cenna (i w chuj kosztowna) lekcja RE: Sandhe***ns.c** - Lifeisbrutal - 27.07.2024 To jest loteria jeden dostanie drugi nie. Wiedział, że niepewny sklep i zamówił? Daj znać czy doszło czy nie. RE: Sandhe***ns.c** - Lukas1985 - 27.07.2024 (27.07.2024, 13:37)boro napisał(a): Dochodza paki od nich? Czy ziomek sie dał przeorać na 2k skuszony fajną ceną? Ten sklep zły nie jest. Paki zazwyczaj dochodzą ale zdarza się selektywny scam. (13.07.2024, 06:22)LooL99X napisał(a): Tak mi się wydaję, że ten shop może być sandha . Tam nic nie wiadomo wszystko jednym hujem szyte . Ale to jest normą na tym rynku, że ktoś sobie kogoś ,nalazł i ktoś kupuje od tego vendora i puszcza jako swoje albo vendor ma podwójne lokalizacje i sprzedaje z 2 lokalizacji. To akurat nic dziwnego. Byle nie scamowal. RE: Sandhe***ns.c** - boro - 27.07.2024 Wydaje mi się, że czekać 10 dni na pake to zart... z waszych doświadczeń, byc moze go troche uspokoje - jak dlugo plus minus oczywiscie lataja od nich paki? Poszlo pierwsze zamówienie od wielbionego tu Escobar zobaczymy jak się ekipa popisze i jak będzie wygladać dalsza współpraca. Pamietam, gdy jeszcze zycie kiedys bylo latwiejsze, byl legal to paki lataly w 2 dni robocze. Teraz wiadomo nielegal a prawda jest taka, ze paki są wysyłane i tak z PL, wiec nie bardzo rozumiem takie przeciąganie. Byc może jakies BHP, ale bez przesady. Edit. Trzeba montować samemu lab i zrobić rewolucje XD RE: Sandhe***ns.c** - dzwudziesty - 27.07.2024 Daruj sobie zamawianie u sanda nie jest to warte czasu, nerwów, a tym bardziej pieniędzy. Od Esco całą transakcja to 3-5dni, ale masz pewniak że rakieta wyląduje i sort też zajebistej jakości. RE: Sandhe***ns.c** - boro - 27.07.2024 (27.07.2024, 15:13)dzwudziesty napisał(a): Daruj sobie zamawianie u sanda nie jest to warte czasu, nerwów, a tym bardziej pieniędzy. Sprawdzimy, zobaczymy oby tak było RE: Sandhe***ns.c** - ToXic - 27.07.2024 Ja u sanda czekam już trzeci tydzień na paczkę! Kontakt prawie nie istnieje, nie mogę się nic dowiedzieć. A zamówienie nie małe... Porażka.. RE: Sandhe***ns.c** - kot_kreskowy - 27.07.2024 (27.07.2024, 13:59)boro napisał(a): Kocie dochodze powoli do tego co sie dzieje i jakie są konwenanse forumowe xD czyli co, 2k które mogł przepierdolić na 1000 innych sposobów - można powiedzieć, że oddał kurwom? Myślę że raczej tak. Selectiv scam to jest obecnie na pewno, wcześniej ten pajac dwa razy walnął exit scama a mimo to ludzie u niego zamawiają bo po prostu są nieświadomi historii tego sklepu. Do tego jakość produktów pozostawia wiele do życzenia, mnie kiedyś otruli alfą a niedawno ZmiataZplanszy dostał jakieś pixy po których wylądował na SORze, przejrzyj sobie temat tu. Moja rada - odpuść sobie WSZYSTKIE sklepy z tamtego forum, mówię serio, spędziłem tam kilka lat i wiem co mówię. Tu też ostatnio były zawirowania ale obecnie jest tip top. A od Esco paki latają zawsze i od zawsze 👍 |