![]() |
|
Propozycje na konkursy - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konkursy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Propozycje na konkursy (/showthread.php?tid=78) |
RE: Propozycje na konkursy - Rweqerew333 - 27.07.2025 Lajfik ma rację. Raz na dwa tygodnie to i tak wystarczająco często. A próg wejścia jest niski, więc można łatwo zgarnąć sampla. RE: Propozycje na konkursy - Szatan69 - 27.07.2025 Kiedy jakiś konkurs nie każdy ma czas codziennie siedzieć
RE: Propozycje na konkursy - Konrad Curze - 27.07.2025 Mimo bycie relatywnym nowicjuszem wśród weteranów-forumowiczów bazując na tej nitce i paru innych w sekcji pomysłów i sugestii, nadmiar konkursów może być szkodliwy. Jak nagroda za aktywność rzeczywiście jest całkiem dobrym sposobem utrzymania forum żywym, tak nadmiar konkursów nie opartych na aspekcie merytorycznym/kreatywnym, może długofalowo zaszkodzić stabilnej aktywności forum. Po prostu z dynamicznej i organicznie funkcjonującej społeczności może to się przeistoczyć w bycie "od święta". Sugerowałbym utrzymać formę rzadkich konkursów i wymagających aktywnego zaangażowania w bierzące sprawy forum lub jakiegoś większego wkładu pracy. Te dawniejsze konkursy na design koszulki forumowej idealnie splatają te ideały, zatem kontynuacja tego trendu byłaby na mój gust owocna. RE: Propozycje na konkursy - smakosz - 03.08.2025 (24.07.2025, 10:46)DZIESIĄTKA napisał(a): no i ? masz chorobę psyhiczna czy coś ?? mordeczko dzięki za troske o moje zdrowie psychiczne u mnie jest gitara ale jak czytam twoje wpisy to sam sie zastanawiam czy w Tworkach albo innej Choroszczy podłączyli na stałe wifi dla wszystkich pacjentów typ zarejestrował sie kilka dni wcześniej i od razu o czym pomyślał to konkurs dla darmozjadów zapracuj na range i tyle albo wymyśl jakiś sensowny konkurs a nie dubel na najlepszy post tylko nazwany inaczej bo najbardziej uzależniający post
RE: Propozycje na konkursy - Chochlik - 10.08.2025 Zróbcie konkurs na najlepsze stacki po wyjściu z uzależnienia na regenerację to wezmę udział. Taki konkurs prozdrowotny xD RE: Propozycje na konkursy - Konrad Curze - 10.08.2025 Całkiem ciekawy i dobry pomysł. Ma niestety kilka niejasnych aspektów np. jak oceniać takie stacki (przy okazji sprawdzając merytoryczność podanych propozycji) i koniecznym byłoby wybranie przynajmniej grupy substancji (jak nie jednego konkretnego dragu), której byłby poświęcony konkurs. Inaczej się kuruje po chlaniu ciągiem a inaczej po wciąganiu mewy... RE: Propozycje na konkursy - Chochlik - 10.08.2025 Konrad Curze Ja znam bajery na wieloletnie ćpanie maczan i ketony. RE: Propozycje na konkursy - Konrad Curze - 12.08.2025 Jeżeli administracja zgodziłaby się na ten konkurs, to bym na ich miejscu zaczął od zrobienia 1-2 ankiet, aby wybadać na czym najbardziej zależałoby forum. Strzelam, że stimy, ale no warto byłoby to zdemokratyzować. Ewentualnie rozbić konkurs na każdą grupę substancji i wybrać kilka, aby sprofilować go np. stimy (amfetamina, NEP, metaamfetamina) etc. Wciąż martwiłaby mnie kwestia weryfikowania informacji i porównania takich stacków (zwłaszcza, że docelowo miałyby przekroczyć zestaw witaminek, jogurcik i odrobinę ruchu a wejść na już bardziej zaawansowaną farmakologię). Przez te problemy raczej celowałbym z takimi stackami na posty tygodnia, gdzie też jest przyznawana nagroda a jest większa swoboda i brak konieczności operowania wewnątrz jakiś ram. RE: Propozycje na konkursy - Prophillo - 19.08.2025 Hello to all... But my proposal for a photo contest "tits plus rc" was not accepted? RE: Propozycje na konkursy - DZIESIĄTKA - 19.08.2025 Konkurs dopal 2025 Najlepszy lotnik Uwaga mam konkurs będzie on polegał na opisach naszych wypraw z dopalaczami w związku z tym jestem jedyny który będzie miał to co trzeba i robił to samo co każdy dołączę swoją stworzoną historię jakbym miał najwięcej z was to bym miał najlepiej! jestem za tym żeby konkurs prowadził Moderator naprzykład Maniek który zna się na tym co dobre wie jak zachęcić do oceny punktacja zależy od poziomu histori, fotografi, shiz, fazy, wyobraźni wcielamy się w sytuację która nam najlepiej pasuje Narkotyczny szał jaki marzymy aby przeżyć sami lub z znajomymi, co najlepsze tworzymy własny scenariusz wymarzonego tripa, uczymy się przy tym jak brać kreujemy swoje marzenie! jak się zdaży to opis będzie na pewno na forum jeśli ktoś chce może wziąć CMC jak za mało proponuję ALFĘ albo CANNA może trip na LSD, lub NEPIE co sądzicie o MMC ? ja robię swoje i wybieram ALFĘ chodź korci mnie LSD Kokurs trwa od nowego miesiąca 09.2025 START pierwszy tydzień to zapisy + tydzień dopisy warunki: 10 postów na koncie 5 plusów na koncie 1 konto 1 praca konkursowa kto może brać udział użytkownicy moderatorzy vendorzy ja Zasady wygrywa osoba która ma najwięcej lajków 1 CZĘŚĆ czas trwania (dwa tygodnie) Uwaga osoby które nie zdążyły się zapisać przez tydzień mają jeszcze szansę! być może ktoś czytając Trip zapragnie też wziąć udział więc będzie taka szansa Każdy kto zapisał się do konkursu bierze udział w 1 części w odpowiednim dziale konkursowym zgłaszamy swoje propozycje konkursowe każdy po 1, kto 1 szybciej napisze ten ma więcej czasu na dostanie lajków liczy się czas, pracę możemy już tworzyć podczas zapisów! 2 CZĘŚĆ koniec głosowania nie można już dodawać plusów na propozycje Wyniki i Moderator wybiera 3 najlepsze propozycje jeżeli w głosach jest remis Maniek decyduje która propozycja wchodzi do top 3! Wyniki Maniek wybiera zwycięzcę drugie i trzecie miejsce jeżeli byłby jakiś remis maniek decyduje kto wygrywa Nagrody : tu wymyśliłem że Escobar byłby sponsorem 1 miejsce 20g 2 miejsce 12g 3 miejsce 7g Konkurs wsumie trwał by 3 tygodnie i każdy może zdobyć nagrodę Co wy na to ? ![]() jeżeli czegoś brakuje piszcie dodam |