Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637)

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 24.04.2025

(22.04.2025, 15:27)kinia03x napisał(a): JureKiler ten sort to istny szatan. Zajebista speedująca trójka. Majstersztyk

Oj ja już mam jej dość spowrotem zamówiłem 4mmc słuchaj Kinga tak się nawpeirdalalem tego 3cmc bombek to chyba z 10 albo i więcej zjadłem przez 2 dni czy tam 3 łącznie kurwa zgaga cały czas podrażniony taki żołądek mam że nie mogę ćwiczyć i trenować : / ja już nie chcę tego 3cmc ale jest świetne Smile tylko że ja już chyba żołądek mam za delikatny

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Nightmares - 24.04.2025

JureKiler 

To ja chyba mam jakis zoladek ze stali, bo w ostatnie pol roku poszlo mi 70g oralem - i to tak na bank, moze nawet wiecej, a raz na jakis czas zgaga mnie dopadnie, w dodatku nawet nie jakas straszna

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 24.04.2025

@"Nightmares" js teraz sam z 15 w 3 dni pali mnie do teraz po wszystkim i czuję w żołądku jakąś lipę delikatnie. 

Kurwa zawsze biorę przed bombka parę łyków kefiru i Analogicznie po też ale kurwa zapomniałem ich kupić przed świętami. 

A ty jakoś przed w trakcie lub po naprawiasz żołądek i flaki?

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Nightmares - 24.04.2025

JureKiler 

Nie naprawiam, bo nie mialem nigdy zadnych dolegliwosci, po wszystkim nawet potrafi wleciec kebab albo pizza i jest git, dopiero od niedawna pije codziennie kefir z grzybkow tybetanskich - wlasnej roboty, a te zgagi to mam serio rzadko, bo raz na 3-4 tygodnie - i to tez po jakims fastfoodzie

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 24.04.2025

Ja w sumie raczej też nigdy nic nie odczułem na żołądku po 3-cmc. Myślę, że to może być bardziej kwestia osobnicza. 

Może warto było by przebadać bebechy JureKiler ?

W moim przypadku po mefedronie akurat czuje, że coś mi siadło na żołądek - nie jest to jakiś ból albo zgaga, a bardziej uczucie jak bym wypił coś gazowanego. 

Weźmy pod uwagę też, że właśnie święta były a w ich trakcie często je się ciężej strawne rzeczy i też w niemałych ilościach.

Ja przyznam, że miałem trochę zgagę przez świąteczne jedzenie poprzedzone maratonem mefedronowym.

Ale szybko przeszło mimo wszystko.

Jak już wszystko schodziło i powstrzymałem się od dalszego objadania w srogich ilościach to zarzuciłem jedną tabletkę Rennie i już w porządku Big Grin

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kinia03x - 24.04.2025

U mnie w każdym przypadku czy to 3 czy 4, cmc czy mmc to żołądek tak podrażniają bomby że wolę sniffem aplikować a bomby to w wyjątkowych sytuacjach

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kurvvisko - 24.04.2025

Gdyby nie to, że ten smak jest u mnie praktycznie nie do przejścia to bym chętnie zamówił, bo wiem jaki kocur jest z tego towaru.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 25.04.2025

kurvvisko przecież 3jeczka od Escobar rozpuszcza się we wszelakiego typu soczkach jak aromat, kup sobie coś co lubisz, dorzuć przyprawę w postaci 3CMC ICE i lecisz
faceci  Big Grin

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 25.04.2025

DarkSonia jak chcecie mieć uzębienie w wieku 40 lat to odradzałbym rozpuszczanie i picie Smile

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 25.04.2025

JureKiler 
1. Ja tego nie pije - tylko doradzam koledze - co zrobić aby móc to brać oral pomijając ujowy smak, lepszej metody nie ma jak soczki wszelakiego rodzaju.
2. Jak chcesz być zdrowy - to nie ćpaj... proste