Sandhe***ns.c** - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Sandhe***ns.c** (/showthread.php?tid=268) |
RE: Sandhe***ns.c** - boro - 27.07.2024 Dopiero sam zacząłem się zaglebiać w temat bo pare lat mnie nie było można powiedzieć - kompletnie nie jestem na bieżaco. A gdy usłyszalem, ze tyle czeka na pake to odrazu cos mi sie lampka zaswiecila i zaczałem grzebać. Zycie, chcial oszczedzić to najpewniej stracil. Zresztą, na wasze forum trafilem z przypadku i gydby nie to - wciąż bym sadzil, że tam jest wszystko git a jak sie okazuje mają wspaniałą organizacje. Jak widac, jest bardziej oplacalne okradanie ludzi niż bycie uczciwym sklepem lub po prostu biedaki nie mają dostepu do takiej ilości towaru i raz wyślą raz nie xD. Jestem bardzo zaskoczony pomysłowościa ludzi xD. Wszystkiego dobrego kocik, dzięki wszystkim jeszcze raz (27.07.2024, 16:54)Joe napisał(a): Ja u sanda czekam już trzeci tydzień na paczkę! Kontakt prawie nie istnieje, nie mogę się nic dowiedzieć. A zamówienie nie małe... Porażka.. Kolego, nie małe to znaczy? pojęcie dosyć wzgledne... RE: Sandhe***ns.c** - boro - 27.07.2024 Skuchajcie, jak sie zdzwiłem ale paka dotarła XD ziomkowi oczy z orbit wyskoczyly, ze jednak siana nie przepierdolil. Takze tym razem sie udało, czy udałoby sie kolejnym? Nie wiem, nie bedziemy sprawdzać RE: Sandhe***ns.c** - Meeow69 - 27.07.2024 To że paka doszła to jedno ciekawi mnie jak tam z jakością bo tak patrząc na to co pisze kot i zmiatazplanszy to może nie być zbyt ciekawie... RE: Sandhe***ns.c** - boro - 27.07.2024 Ciezko stwierdzić - nie jem takich rzeczy, nie jaram, nie pije. Zapach ten sam jak pare lat temu.. ale to pewnie malo wystarczające aby stwierdzić czy dobry sort RE: Sandhe***ns.c** - kurvvisko - 27.07.2024 Do mnie też paki docierały, ale jak zacząłem dostawać mejle od niby konkurencyjnych sklepów z kodami do odbioru i polecieli z czymś w chuja (na szczęście jakaś mała rzecz), to zrezygnowałem całkowicie z tamtego forum, bo na szczęście trafiłem na to. RE: Sandhe***ns.c** - dzwudziesty - 28.07.2024 Zamawiają u sandow, katysow i jakiś innych kutasow a potem płaczą RE: Sandhe***ns.c** - Blade12 - 28.07.2024 Zamawiałem od sanda paka doleciala po tygodniu ale do tego czasu kontaktu brak i żadnego info o paczce RE: Sandhe***ns.c** - Lifeisbrutal - 28.07.2024 Odnośnie tej alfy co kot wspominał to była trafna w chuj. Przyjąłem normalną dawke czyli 50mg dorzuciłem po godzinie drugie tyle i zaczęły się paranoje jakbym z grama na raz zeżarł. Jeśli chodzi o cmc to strasznie wjezdżało na serce. Także nie radzę nic od niego brać . RE: Sandhe***ns.c** - kot_kreskowy - 01.08.2024 Lifeisbrutal Ty masz paranoje po każdej alfie, poza tym nie nasz prawa wiedzieć o jakim okresie mowa w moim poście a sprawa nie dotyczyła jakichś zwykłych alfowych paranoi tylko poważnego zatrucia , to gowno mnie mało co na SOR nie wysłało a gdy po tygodniu doszedłem do siebie (gdzie miałem worek 5gram a zjadłem z tego może połowę czując się jak roślinka i w większości niczego nie pamiętając)i rozpętałem piekło w dziale sanda gdzie nawet moderacja się nie wpierdalała, kurwom nie wystarczało argumentów bo wszystko co pisali to miażdżyłem, i jeszcze się okazało, że dziwnym trafem tylko ja takie coś otrzymałem... To o chuj tu chodzi? Chociaż teraz gdy już wiem jaka tam była i nadal jest cenzura, to już nie wierzę że tylko ja tak miałem. Zmiata z planszy pojechał na sor, ja o mały włos też, chuj wie o ilu takich przypadkach nie dowiemy się nigdy. Ten cwel sandał jest po prostu niebezpieczny. Tyle odemnie RE: Sandhe***ns.c** - KoneserTanichWin - 01.08.2024 Ja pierdole, 53 strony do czytania XDD Skróci ktoś? |