![]() |
|
Mixy substancji - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Mixy substancji (/showthread.php?tid=466) |
RE: NEP - N-etylonorpentedron - DarkSonia - 04.12.2025 nie baw się teraz w psychologiczne zagrywki... w momencie kiedy Cię zjebałam... bo zapodałeś bardzo głupią radę... a o stymulantach czuję, że mam większe pojęcie niż Ty :* zwł, że swego czasu miałam dostęp do produkcyjnych wynalazków XD nie próbuj być wróżbitą maciejem mojego życia ( czy tam samego ćpania ) - zwł na takim forum jak to nie znasz mnie - więc nie oceniaj ...proszę. a to dlaczego WOLĘ mefedron od NEPA / AMFY / PENTEDRONU i innych wynalazków na których leciałam ... to moj wybór, i raczej go nie zrozumiesz. a mi się nawet nie chce tegot łumaczyć. nie wpadłeś nawet na to, że nie chce darmowych sampli od "legala" czy "paradajsa" ???? zgadnij czemu... RE: NEP - N-etylonorpentedron - Mglus808 - 04.12.2025 Słuchaj ciemna soniu posmakuj takiego Miksa i wtedy oceniaj, bo teoretycznie nie masz pojęcia o czym mówisz. Jeżeli nie masz podjazdu do tego tematu solo to po co myślisz o miksie wiadomo że zmiotło by cię z planszy dlatego dziwię że się udzielasz w tym temacie RE: NEP - N-etylonorpentedron - DarkSonia - 04.12.2025 Mglus808 zaczynasz mnie obrażać a to już jest serio malutkie... nie masz argumentów to się po prostu zamknij... i skończ pierdolić a ten mix z samej propozycji jest niebezpieczny CHŁOPIE... i tylko za to Cię DELIKATNIE zjebałam... to się mnie uczepiłeś. Szukając dziury w całym, nie wiedząc kompletnie nic o tym co przeszłam, co brałam, jakie miałam problemy czy tak wg. Twojego myślenia REKORDY... które bazowały "na granicy". Nie muszę jeździć Ferrari by wiedzieć że jazda powyżej 300km/h może mnie zabić... coś czuję, że pomimo tego spierdolonego myślenia jesteś w stanie zrozumieć avers, zachować się jak jak dorosły facet i dac se już siana z takimi propozycjami. Sama byłam zwolenniczką mixów, kiedy brakowało mi już emocji... i naumiałam się, że droga w tę stronę, to droga w JEDNĄ stronę... i życzę Ci byś się takiego myślenia nauczył prędzej niż później. + weź pod uwagę fakt, że na forum nie ma tylko tak ZAJEBISTYCH wyjadaczy jak TY... są tu też dzieciaki, które czytają "to pierdolenie o mega mocnych mixach" i szukając jebnięcia skorzystają z tej "daremnej" w swoich skutkach rady. Dla osoby, bez tolerki takie mieszanie substancji psychoaktywnych jest po prostu bardzo nieodpowiedzialne i skrajnnie niebezpieczne. A Ty jako dorosły facet weź to kurwa przyjmij na klatę i nie dONsaj się już jak piSda, którą upomniała małolata, i nie mierz wszystkich swoją miarą. Może ty lubisz tyranie organizmu na granicy, ja ... raczej będę ludziom radziła by tego nie robili masz z tym problem? zawsze się w tej kwestii może wypowiedzieć moderacja... ja już skończyłam mimo wszystko pozdrawiam (Wczoraj, 15:39)Mglus808 napisał(a): Słuchaj ciemna soniu posmakuj takiego Miksa i wtedy oceniaj, bo teoretycznie nie masz pojęcia o czym mówisz. Jeżeli nie masz podjazdu do tego tematu solo to po co myślisz o miksie wiadomo że zmiotło by cię z planszy dlatego dziwię że się udzielasz w tym temacie czy ja coś muszę dodawać... RE: Mixy substancji - Konrad Curze - 05.12.2025 Mglus808 Nie trzeba mieć doświadczenia z tymi substancjami, aby wiedzieć, że taki miks jest w chuj niebezpieczny. Czy ma potencjał "rekreacyjny" (czyt dla osób z tolerancją i chcących tańczyć walczyka ze śmiercią)? To jest już inna rozmowa, ale obydwie substancje to są jedne z mocniejszych stymulantów i w pewnym momencie serce da sobie spokój z takimi ekscesami. |