Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] (/showthread.php?tid=463)

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Metykatykot - 10.05.2025

Czy tylko mi nie działa adres w torze?

_____
Nie odnaleziono adresu

Przeglądarka nie mogła odnaleźć adresu serwera dla podanego adresu.

Upewnij się, że wprowadzony adres nie zawiera takich literówek, jak ww.example.com zamiast www.example.com.
Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź połączenie sieciowe.

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - horsii - 10.05.2025

Mi również nie działa.

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - filat - 11.05.2025

Witam mi tez nie dzialalo teraz nie wiem sprawdze nie dlugo. Do kogo zglosic -9 reputacji odjete przez jednego uzytkownika?
Za zapytanie o odjete -9 reputacji przez uzytkownika zostaly mi odjete jeszcze - 3 punkty mialbym okoko 30 punktow reputaxji mam 10... Pierdole takie forum rozumiem mam wypierdalac

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Lifeisbrutal - 12.05.2025

Ibb coś nawala, nie idzie wstawić zdjęcia. Jest napisane " ukończono przesyłanie" i cały czas ładuje się to kółeczko i załadować nie chce.

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - horsii - 12.05.2025

Lifeisbrutal ale ibb nie ma nic wspolnego z forum.
wrzucaj na postimages.org.

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 13.05.2025

Czasem występują chwile przerwy w połączeniu z imgbb, nie mamy na to wpływu. Na ten moment wszystko działa poprawnie.

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Epsiakos - 13.05.2025

(11.05.2025, 16:35)filat napisał(a): Witam mi tez nie dzialalo teraz nie wiem sprawdze nie dlugo. Do kogo zglosic -9 reputacji odjete przez jednego uzytkownika?

Za zapytanie o odjete -9 reputacji przez uzytkownika zostaly mi odjete jeszcze - 3 punkty mialbym okoko 30 punktow reputaxji mam 10... Pierdole takie forum rozumiem mam wypierdalac

Masz łącznie 38 punktów reputacji przyznanych więc nigdy nie miałeś 30 punktów pozytywnych, ludzie nie tolerują aż tak bezczelnego spamu i widzą że robisz to tylko w jednym celu, stąd też ich reakcja.

Kolejna sprawa jest że minusy które dostałeś nie były przypadkowe, bo poświęciłem czas żeby sprawdzić dlaczego tak się stalo

Troche pokory

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - filat - 14.05.2025

To wybieram ta pokore od taka anegdota moZe nadroboe nowymi postami skoro tak zle i roznie pisze moze dlatego ze wsZystko na trzezwo...

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - oooizneb - 24.05.2025

Nazwa usterki: Nie działające forum TOR
Wersja: MOBILNA/PC 
Opis usterki:
Co tu pisać? Przez TOR Browser nie działa Przypal.org onion adresem z głównej bo zwraca że "The most likely cause is that the onion site is offline".

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Metykatykot - 31.05.2025

Mortki gdzie to wyłączyć, że jak odpowiedziałem w jakimś wątku, to automatycznie mi się włącza jakaś subskrypcja i jak ktoś tam pisze to mam powiadomienie? W opcjach ustawiłem na brak subskrypcji, ale nie pomaga
[Obrazek: IMG-20250531-134834-png.png]