Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mixy substancji - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Mixy substancji (/showthread.php?tid=466)

RE: Mixy substancji - Silence - 06.12.2025

Konrad Curze Spokojnie. Jestem kaskaderem

RE: Mixy substancji - Konrad Curze - 06.12.2025

Silence 

Raczej ten komentarz był dedykowany początkującym ryzykantom. Byłem świadkiem sytuacji, że jedna osoba na imprezie poleciła drugiej mieszanie benzo z alko i ziołem, druga osoba nie wiedziała, że to jest zły pomysł i ciąg dalszy to było monitorowanie dość niskiego tętna.

RE: Mixy substancji - horsii - 07.12.2025

Ostatnio sobie jebłem 3-HO-PCP + 4-HO-MiPT (jednym razem tak skromnie 7,5mg PCP i 10 homipta, a innym 20 homipta, i 15 PCP). Fajne combo tylko trzeba brać na uwagę że homipt wchodzi średnio 20-30 minut, a pcp 60-90. Tak to gitara.

RE: Mixy substancji - Silence - 07.12.2025

Konrad Curze Zgadzam sie, ze to szalenie niebezpieczny miks dla nieswiadomych
Dosc niskie tetno to jest tu akurat najmniejszym zagrozeniem, biorac pod uwage ze mamy do czynienia z ryzykiem depresji oddechowej.
Tak, jak napisal Rweqerew333 Substancje oznaczone w tej tabeli jako "duze/srednie ryzyko" czesto swietnie dzialaja polaczone, ale jezeli juz decydujemy sie na takie ryzyko to robmy to z glowa i odpowiednia wiedza.

RE: Mixy substancji - Bortak42 - 07.12.2025

(06.12.2025, 22:23)Konrad Curze napisał(a): Silence 

Raczej ten komentarz był dedykowany początkującym ryzykantom. Byłem świadkiem sytuacji, że jedna osoba na imprezie poleciła drugiej mieszanie benzo z alko i ziołem, druga osoba nie wiedziała, że to jest zły pomysł i ciąg dalszy to było monitorowanie dość niskiego tętna.

No to jest mix bardzo niebezpieczny, nawet śmiertelny często.

RE: Mixy substancji - Forsik1910 - 07.12.2025

(06.12.2025, 22:23)Konrad Curze napisał(a): Silence 

mogles podejsc i powiedziec co sie pewnie stanie,czemu nie zrobiles tego?

RE: Mixy substancji - Konrad Curze - 07.12.2025

Forsik1910 
Nie byłem świadkiem tejże wymiany zdań i późniejszego mixowania - post factum się o tym dowiedziałem. Też wtedy byłem początkującym badaczem, zatem nie zagłębiałem się jakoś, co z czym można łączyć.

RE: Mixy substancji - Bortak42 - 07.12.2025

(05.12.2025, 12:08)Forsik1910 napisał(a): dobrym mixem jest nep+4cmc lubilem.

Tak, z innymi cmckami czy mmc to już się dobrze nie łączy, ale z 4-cmc tak, bo jedno działa na dop i nor, a drugie praktycznie tylko na ser i się to dobrze uzupełnia i się nie nakłada na siebie.

RE: Mixy substancji - terminatora - 08.12.2025

Katemina można z czymś łączyć ? Z ziołem mieszałem było spokojnie jakbym chciał z cmc walnąć to co się stanie ?

RE: Mixy substancji - Sniffiarz97 - 11.12.2025

Co może się stać to nie wiem, Cmc cię naspiduje, po Ketaminie możesz mieć ten specyficzny stan, którego nie umiem opisać. Ja przestałem mieszać bo u mnie już szło to w zła stronę i czasem miałem mix 5 substancji a było tak samo jak przy tej jednej mocniejszej. Wydaje mi się że faza po 3cmc wygra ten wyścig