Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
High-Life.market - Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: High-Life.market - Temat główny (/showthread.php?tid=4909)

RE: High-Life.market - Temat główny - JureKiler - 01.09.2025

DarkSonia  to ja mam prawdopodobnie ten pierwszy

RE: High-Life.market - Temat główny - Czeslawo - 03.09.2025

(01.09.2025, 00:24)DarkSonia napisał(a): Podpinam się do pytanka Czeslawo i pytam odnośnie mefa... jak stany wygłądają?  Heart

High-LifeMarket 
Jak będziesz na forum, to napisz "dwa słowa", bo nie mogę się skontaktować z Tobą w kwestii informacyjnej.
(03.09.2025, 23:45)High-LifeMarket napisał(a): Nie znalazłem nigdzie próby kontaktu z Twojej strony Confused

Co do dostawy - pozytywnie, ale nie świętuję dopóki fizycznie nie będzie w moich rękach. Już niedługo!

pon., 1 wrz • 17:01 Poszedł do Ciebie mail, zawsze może się coś zawieruszyć…

Dzięki za informację -- jak będziesz miał tego NEP-a już w rękach, to wtedy zmówię, aby mieć go w nozdrzach. Podobno kultowa

RE: High-Life.market - Temat główny - High-LifeMarket - 03.09.2025

(03.09.2025, 08:08)Czeslawo napisał(a): High-LifeMarket 
Jak będziesz na forum, to napisz "dwa słowa", bo nie mogę się skontaktować z Tobą w kwestii informacyjnej.

Nie znalazłem nigdzie próby kontaktu z Twojej strony Confused

Co do dostawy - pozytywnie, ale nie świętuję dopóki fizycznie nie będzie w moich rękach. Już niedługo!

RE: High-Life.market - Temat główny - JureKiler - 04.09.2025

High-LifeMarket woadomo kiedy wraca 4mmc? I czy będzie to stary sort?

RE: High-Life.market - Temat główny - Sniffiarz97 - 04.09.2025

Powiem tyle, robilem dwa zamówienia w tamtym miesiącu, wszystko w granicach 2-4 dni. Zamawiany byl NEP i coco cherry. NEP ma postać krysztalów, jako konsument i częsty klient stwierdzam, że tamten pudrowy byl trochę lepszy. 3 dni maratonu i 1 dzień zdychania, teraz mialem dzień dluzej regeneracji. Coco cherry dziala jak typowa substancja do klubu, czulem ze coś dziala, ale jednak przy nep to nie stalo. Zdjęcia postaram się robić przy takich zamowieniach, niedlugo szykuje sie nstępne. Możesz liczyć na sampla przy zamówieniu, duży plus dla vendora. Nie zmieniaj się a ludzi będzie coraz więcej. Next moze zamówie trochę amfy, ciekawe jak klepie, bralem ostatnio pol roku temu

RE: High-Life.market - Temat główny - High-LifeMarket - 04.09.2025

Aktualizacja Cen!

Chwilę temu miała miejse aktualizacja cen w naszym sklepie.
Produkty jakie otrzymały obniżki cenowe w przedziale od 15 do nawet 40% to:
- obie formy Tusi
- MDMA
- Ketamina

Zapraszamy do sprawdzenia na high-life.market Wink

RE: High-Life.market - Temat główny - Czeslawo - 05.09.2025

Kolejny urlop zaraz zaczynam, więc Twoja High-LifeMarket emka się tu bardzo przyda, a że cena jest jeszcze niższa to przyda się podwójnie. Wink

RE: High-Life.market - Temat główny - EmStO - 05.09.2025

Zazdroszczę Wam, że ta Emka na Was działa...
A co do promocji to zajebista sprawa jak ktoś lubi Kete to może fajny bonusik sobie sprezentować 🤫😵

RE: High-Life.market - Temat główny - Sniffiarz97 - 05.09.2025

Witam, jestem świeżo po zamówieniu, pierwsze co mi się rzucilo na oczy to, że strona nie zacina się. Mialem kiedyś tak, że coś się wcisnęlo podwójnie a teraz wszystko bez malej poprawki. Widać ciąglą pracę nad detalami i to mi się podoba. Kiedy już wszystko będzie na miejscu dodam zdjęcia  aktualnych sortów i rzeczy ktore zamówilem. Trzeba wspierać vendora a myślę że każdy jest ciekawy co i jak wygląda Smile

RE: High-Life.market - Temat główny - rocky90 - 06.09.2025

Kolejne zamówienie i paka ekspresowo na miejscu jak zawsze także polecam tego V.