![]() |
|
Propozycje na konkursy - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konkursy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Propozycje na konkursy (/showthread.php?tid=78) |
RE: Propozycje na konkursy - Blade12 - 20.08.2025 Kiedyś było więcej multikont jak był duch rcblack teraz już mniej robią RE: Propozycje na konkursy - kurvvisko - 20.08.2025 Ja rozumiem mieć 15 lat i bawić się w jakieś multikonta, ale tutaj podobno są sami dorośli ludzie xd RE: Propozycje na konkursy - Metykatykot - 20.08.2025 Kurvvik dorośli ludzie chodzą do pracy, spędzają czas z rodziną, spłacają kredyty hipoteczne i planują przyszłość swoją, małżonki i potomstwa Daj nam żyć
RE: Propozycje na konkursy - horsii - 20.08.2025 (20.08.2025, 14:42)Konrad Curze napisał(a): Nie wiem, jakie są doświadczenia forumowych weteranów z konkursami, gdzie up voty decydowałyby o zwycięzcy, ale na papierze to brzmi jak idealny scenariusz napędzający multikonciarstwo. Skoro już nagrody za aktywność zachęcają do takiego działania to ssansa na większą ilość smakołyków brzmiałaby jak zbyt wielka pokusa... I szczerze powiedziawszy nie mam żadnego sensownego rozwiązania poza wysokim progiem reputacji i postów, aby przesiać oportunistów. byli tu tacy koledzy kiedys, co probowali z 5-10 kont startować w konkursie. RE: Propozycje na konkursy - Lifeisbrutal - 20.08.2025 (20.08.2025, 15:01)Blade12 napisał(a): Kiedyś było więcej multikont jak był duch rcblack teraz już mniej robią Tutaj nie musi być ani ducha ani blacka Yalasek nadrabia nawet bez ich obecności multi konta. XD (20.08.2025, 15:01)Blade12 napisał(a): Kiedyś było więcej multikont jak był duch rcblack teraz już mniej robią Tutaj nie musi być ani ducha ani blacka Yalasek nadrabia nawet bez ich obecności multikonta. XD RE: Propozycje na konkursy - DZIESIĄTKA - 21.08.2025 (20.08.2025, 12:32)Metykatykot napisał(a): No propozycja na konkurs i narzucanie wręcz w niej ile sponsor miałby dać w nagrodach mnie rozpierdala już od czasów powstania forum w 1789r🤣 naucz się czytać to tylko propozycja aby escobar zasponsorował konkurs masz oczy to widzisz że takie coś już ma miejsce w nagrodach co 2 tygodnie wziąłem go pod uwagę jako pierwszego RE: Propozycje na konkursy - Konrad Curze - 21.08.2025 Strzelam, że większość osób interpretuje ten dział, jako sekcję do dzielenia się samymi pomysłami a kwestia akceptacji ich i samej logistyki nagród / czasu przeprowadzania pozostaje administracji i moderatorom do ogarnięcia. Owszem, Escobar sponsoruje nagrody za aktywność, ale to nie czyni go z góry odpowiedzialnym za wszystkie dopalowe gratisy. Może inny vendor chciałby wejść w taką rolę, ale nie na tak regularnie jak Escobar? RE: Propozycje na konkursy - Lifeisbrutal - 21.08.2025 Konrad Curze +1 mamy tutaj kilka vendorów z fajnymi sortami, którzy mogli by zostać sponsorami konkursu o ile wgl jakikolwiek kiedyś będzie. RE: Propozycje na konkursy - smakosz - 21.08.2025 (21.08.2025, 08:17)DZIESIĄTKA napisał(a): naucz się czytać to tylko propozycja aby escobar zasponsorował konkurs masz oczy to widzisz że takie coś już ma miejsce w nagrodach co 2 tygodnie wziąłem go pod uwagę jako pierwszego a ty co tak sie prujesz do każdego? ciśnienie na darmowe ćpanie? zgadzam sie w pełni z Konrad Curze
RE: Propozycje na konkursy - Blade12 - 21.08.2025 Escobar nie wiedział nic o konkursie a ten se wymyśla xd inked_kawadrat no nauczyli się ćpać to niech nauczą się kupywać a nie za darmo |