![]() |
|
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] (/showthread.php?tid=463) |
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Konrad Curze - 27.07.2025 Z niewiadomych przyczyn nie mogę się zalogować za pomocą menu forumowego, tylko muszę przeklikać kilka postów, aby włączyła się blokada dalszego przeglądania bez konta (i tam dopiero działa opcja logowania się). Używam Tora i Windowsa 11, jeżeli ma to jakiś wpłw. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Rweqerew333 - 27.07.2025 Konrad Curze nie możesz normalnie uruchomić strony logowania czy jak? Jaka rozdzielczość ekranu? Albo może masz wyłączony JavaScript w torze. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Konrad Curze - 27.07.2025 Rweqerew333 Po otwarciu forum, włączeniu ustawień i najechaniu na przycisk "login" nie wykrywa tego i w żaden sposób nie podejmuje interakcji ze mną (np. przez zmianę odcienia po najechaniu). Natomiast próbując wejść na forum przez opcję "login" w wyszukiwarce, przerzuca mnie po prostu na stronę główną, a nie do menu logowania się. Testowałem wyłączanie i włączanie rozszerzenia NoScript- nic to nie zmieniło. Jako, że mam w ustawieniach Tora standardową poziom bezpieczeństwa to niepowinno wyłączać JavaScriptu. Rozdzielczość 1920x1200. Nie jest to wielki problem po prostu mał RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - DarkSonia - 31.07.2025 https://zapodaj.net/plik-5HbQSPaeeSgdzieś zniknęły te cypelki do przesuwania góra dół na czacie... mozna tylko przesuwać "przesuwakiem" RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Rweqerew333 - 31.07.2025 DarkSonia może to być wina zasilacza. Wyłącz komputer, wyjmij wtyczkę zasilania i przedmuchaj gniazdo, wtedy uruchom ponownie i sprawdź czy problem nadal występuje... ![]() A tak serio to : nie zmieniałaś nic w ustawieniach albo przeglądarki? RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - DarkSonia - 31.07.2025 ghhh... Rweqerew333 praktycznie na każdą moją usterkę reagujesz ze to wina mojej przegladarki... z nią jest wszystko ok miśq :* zresztą mam chroma i firefoxa na obu mam to samo... wiec po weryfikacji na obu systemach, dopiero tu pisze, jakby to było na jednym to bym raczej nei zawracała dupy adminom
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Rweqerew333 - 31.07.2025 Kiedy tą zmianę zauważyłaś? Odpowiedź na pytanie może pomóc technikowi - Twój problem to pierdoła ale jak coś ktoś robił w kodzie strony i nagle gdzieś jakiś dynks znika to warto zbadać czy gdzieś indziej się coś nie wysypało. Chociaż ja myślę, że tu nikt nic nie grzebie w kodzie zbyt często. Ja tam nawet tych dynksów nigdy nie widziałem. Przecież scrollować można rolką w myszce, swipując na ekranie dotykowym albo jak już wspomniałaś "lapiac" za scrollbar. W sumie to jest trochę zawracanie dupy ![]() U MNIE DZIAŁA RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - DarkSonia - 31.07.2025 problem zauważyłam dzisiaj... bo bardzo często korzystam z tych suwaków jak przewijam sobie czata. "u Ciebie działa" na komputerze czy na telefonie? ...bo na TELEFONIE dynksy SĄ! ... no i nie zawracanie dupy, to dział z usterkami a ja takową zgłaszam i tyle. i nie wiem dlaczemu robisz za rzecznika silnika forum. Jesli masz coś do powiedzenia w temacie tego błędu - to spoko, na razie to ja nie wiem - kto bardziej zawraca dupę bo nic rzeczowego nie napisałeś, prócz tego, że nie sprawdziłeś prawdopodobnie tego na kompie, a właśnie tutaj z przeglądarką jest opisywany problem. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Rweqerew333 - 01.08.2025 Na telefonie... Nie mam dynksów... Nigdy ich prawdopodobnie nie miałem, nigdy ich nie dostrzegłem. "U mnie działa" to żargon programistyczny. Wypowiadam się bo mam doświadczenie w web devie. Nie chce mi się tłumaczyć. Spytaj brata. Taki problem to nie problem. Prędzej za błąd uznał bym, że były u Ciebie jakieś urojone dynksy. PS... zeby nie było, że tylko spamuje - sprawdzę to jeszcze na telefonie w kilku przeglądarkach. Skoro mówisz, że masz dynksy na telefonie. Ok. Sprawdziłem na 7 najpopularniejszych (zaktualizowanych) przeglądarkach mobilnych. Nigdzie tego nie ma. Z jakiej ty korzystasz na telefonie? RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Fidel - 03.08.2025 1. Dla osób specjalnej troski [czyt. z moderacją] - możliwość pisania prywatnych wiadomości do Moderatorów 1.2 - W razie możliwości - do userów również przez możliwość moderacji wysyłanych priv wiadomości - jak posty. 2. Możliwość kasowania swoich postów moderowanych przez 1h jak to jest bez moderacji. Powód? > Dziś przypadkiem wysłałem 2 razy post który nie był gotowy. - problem dla moderatorów z usuwaniem/odrzucaniem, nie mogę napisać PW co ma zostać, zgłosić posta również się nie da. Proszę o powagę, rozwiązania te ułatwią naszej specjalnej moderowanej grupie pracę...szybsza i skuteczniejsza pomoc, poradniki, rozwijanie forum na tle globalnym i międzynarodowym i wiele więcej, sami wiecie :] (22.05.2022, 23:01)voice.of.voiceless napisał(a): Nazwa usterki:
|