Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637)

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Blade12 - 18.06.2025

horsii piękne kamienie  Podobno kultowa

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - martio_vp - 18.06.2025

(17.06.2025, 08:12)Dziczek napisał(a): Cały czas ten sam sort co wyżej chwalony ? Big Grin

Tak

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 20.06.2025

Jest moc! Ta trójka od początku odkąd jest na forum pasowała czy to mi czy to moim ziomkom. Ziomek po zajebaniu lajna 200mg lekko łezki szczęścia uroił. Spływ nie był tragiczny wręcz przeciwnie do zniesienia ( miał przerwę 2 miesiące od dopków). 
200mg wjechało natychmiast i od razu poczuł działanie tej pięknej trójki. Od razu poczuł zastrzyk rozpierającej go energii na ciało przeplatany z euforią to było coś " cudownego " tak określał swój stan. Parcie na dorzutki ogromne, wrzuta kolejna 100mg tak po 40 pełnych minutach działania. Aktywne w małych dawkach 100mg wrzutki co 40 minut nadal podtrzymywało ten nieziemski stan.
Polecam

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 24.06.2025

Ostatnio raczej wolę zdecydowanie NEPa, niemniej jednak po dwutygodniowym ciągu ten się skończył, więc wziąłem się za konsumpcję ICE'a. Po jednym dniu przerwy klepło jak zwykle (czyli potężnie). Oczywiście temat wali po nosie srogo ale równie mocno rozpiera po nim euforia. 

Oceniam sort z przed dobrych kilku tygodni : nie wiem jaki jest teraz ale wtedy nietypowo dostałem mocno mleczne ale lekko żółte kamulce, które mam wrażenie nieco się pociły w worku. Mówię nietypowo bo zwykle były to raczej białe suche jak pieprz kryształy. 

Mimo wszystko moc mam wrażenie była jeszcze większa niż zwykle i duże zaskoczenie, że po zjedzeniu dychy NEPa w dwa tygodnie jeszcze jakkolwiek ta trója na mnie działała.

Oczywiście mogę polecić, bo jak chodzi o jakość - tutaj jest niezmiennie - sztos.

[Obrazek: IMG-20250524-040123-edit-48107897548908.jpg]

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - BursztynowyTasman - 26.06.2025

Witam jak z jakością ąaktualnego sortu.??!

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Dziczek - 26.06.2025

Z tego co można wywnioskować z postów wszystko jest tip top Smile

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - moher - 03.07.2025

[Obrazek: IMG20250623205319.jpg]

Zamówieniona kolejny raz trojeczka wjechała między rurkę a kartę. Tym razem odczekałem grzecznie 2 tygodnie (tylko lub aż), żeby poczuć sedno tego towaru.
No i kolejny raz się nie zawiodłem. Mało tego, ona jest jeszcze lepsza. Bez żadnych testów od razu poszła autostrada 200mg, po sto do każdej bramki nosowej.
 Wystarczyło dosłownie 3 minuty żeby od razu mieć pik i to taki, że pierwszy raz zafalował mi obraz przed oczami. Trzymało tak z 20 minut, a po dopiero 2 godzinach puściło całkiem. Wg mnie eufo i speed idą tutaj łeb w łeb, co jest dla mnie idealnymi proporcjami.

I to jest właśnie NAJLEPSZA trojeczka jaką jadłem.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Star266 - 07.07.2025

Witam czy wiadomo kiedy bedzie dostawa 3cmc czy to juz zachwile czy nie wiadomo jak dlugo

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Dziczek - 08.07.2025

Star266  będzie już lada moment w swoim czasie powolutku Smile

Cierpliwości
Magazyn uzupełniony Big Grin

Zamówienie złożone Smile dam znać jak wpadnie

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 08.07.2025

Dziczek odrazu wstaw fresz fotę raczej przy 3cmc wygląd się nie zmieni bo to zawsze wygląda tak samo i jest topka ale zawsze ciekawi nowy batch. Ciekawe z kolei jak 4cmc będzie wyglądać bo często się zmienia wygląd.