![]() |
Designer-Chems.com - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Designer-Chems.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=54) +--- Wątek: Designer-Chems.com - Temat główny (/showthread.php?tid=273) |
RE: Designer-Chems.com - Temat główny - fiodor - 09.09.2023 Mef123 Różnie i ciężko o kontakt... RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Wargod2633 - 14.09.2023 Ten dzban delikatnie mówiąc, wysłał rakietę przez pocztę polską P O C Z T E P O L S K A na adres Access point pewnego kuriera rozumiecie ? Przecież to jest jakiś koszmar. WIELKIMI LITERAMI podałem w deskrypcji jaki kurier jaki Access point i adres kuuuurwa nie wieże że to się dzieje a on i tak wysłał poczta Polska . Napisałem mu co odjebal a on mi na to: że tak widzi swój błąd i żebym zadzwonił na pocztę i może mi dadzą ta paczkę 😳 hehehe co kurwa??!! To się nie dzieje naprawdę. No kurwa aż mnie trzęsie RE: Designer-Chems.com - Temat główny - kot_kreskowy - 14.09.2023 @up XD No cóż, ludzie popełniają błędy. Życzę pozytywnego zakończenia😁 RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Wargod2633 - 14.09.2023 Ok... Szybko naprawił błąd jeszcze dziś dostałem track od właściwego kuriera. Jednak nie smak pozostał i ciekawe co z paczką która dojdzie na pocztę do mnie. Nie moje nie wiem o co chodzi wypierdalać 😅 RE: Designer-Chems.com - Temat główny - horsii - 14.09.2023 Wargod2633 a jak ze zmianami statusu zamówień? Tam się dzieje co chce, nie? Bo płatność poszła i przyszła, a moje zamówienie dostało "On hold" XD RE: Designer-Chems.com - Temat główny - Wargod2633 - 14.09.2023 Bez zmian, wyjebane ma Ja ostatni raz co zamawiałem u niego. Ogarniam płatność BTC bo czarna magia i korzyystam z profesjonalistów. Koniec. RE: Designer-Chems.com - Temat główny - fiodor - 14.09.2023 Wargod2633 masz też pozytyw, podwoił Twoje zamówienie hehe RE: Designer-Chems.com - Temat główny - horsii - 14.09.2023 Wargod2633 czyli będą jaja. No nic, pozostaje się modlić. Kurwa mać, moje pierwsze i ostatnie zamówienie tutaj. RE: Designer-Chems.com - Temat główny - DissoEnjoyer - 14.09.2023 Czytam co sie tu porabia przy tym sklepie i już mi się słabo robi... oby zamówienie dotarło bez większych problemów. Po co płacić za fast shipping ![]() RE: Designer-Chems.com - Temat główny - dzony - 15.09.2023 Witam Złożyłem pierwsze zamówienie , statusem na stronie się nie sugerujcie bo ja mam nadal "processing" a gołąb do mnie leci... dostałem numer śledzenia tylko mam problem z przewoznikiem firma kurierska biało-czerwone logo... wiadomo o kogo chodzi, 3 dni jest status "Magazynowanie w oddziale N** " się wkurzyłem nie miłosiernie bo aplikacja pokazywała że gołąb dzisiaj wyląduje, a tu już widzę że będzie po weekendzie , czy ktoś miał tak ? Bo zaczynam się martwić czy ona dojdzie wgl.. Próbowałem się tam dodzwonić i za cholere nie da rady ,cały czas wszystkie linie zajęte. Co do Vendora u mnie kontakt jest ok , zawsze jak coś go pytam to mi odpisuje max po kilku godz. Co do sprzętu dam znać jak ten gołąb doleci.. |