![]() |
|
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] (/showthread.php?tid=463) |
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - smakosz - 03.08.2025 (31.07.2025, 15:08)DarkSonia napisał(a): nie wiem jak u innych ale u mnie są te strzałki do przesuwania RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Rweqerew333 - 03.08.2025 Fidel mistrzu ja już przymknę oko na ten zjebany font, którego nie da się czytać ale pomimo (a nawet ponieważ), że zastosowałeś ten wzór to naprawdę chuja rozumiem. Taki jesteś pomocny na tym forum, że tego co piszesz po prostu nie da się czytać. Daj sobie już spokój proszę z tym beznadziejnym formatowaniem. Tracisz swój czas i użytkowników, którzy muszą to czytać - a nie jest łatwo. Ja może w tym miejscu zgłoszę usterkę: w postach można ustawić jakieś zjebane fonty i ich rozmiar - po co to komu? smakosz czyli jednak dynksy to nie są urojenia Soni? ![]() Podeślij proszę screena jak możesz (może być na pw) bo jestem ciekawy jak to wygląda (bo najstarsi górale tego nie widzieli)
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 06.08.2025 (31.07.2025, 15:08)DarkSonia napisał(a): Suwak pochodzi z przeglądarki i normalnie powinien działać, zostało to sprawdzone na 3 różnych urządzeniach. (27.07.2025, 02:31)Konrad Curze napisał(a): Z niewiadomych przyczyn nie mogę się zalogować za pomocą menu forumowego, tylko muszę przeklikać kilka postów, aby włączyła się blokada dalszego przeglądania bez konta (i tam dopiero działa opcja logowania się). Używam Tora i Windowsa 11, jeżeli ma to jakiś wpłw. Przycisk logowania oparty jest na Javascript i otwiera okno. W najbliższych dniach poprawimy to tak, że w przypadku braku obsługi javascript zamiast otwierać okno to przekieruje do formularza logowania. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Czeslawo - 08.08.2025 Dopal.org Nie wspominam już, że od kilku miesięcy świeci się powiadomienie (zawsze „3”) mimo że to „fałszywszy alarm”.
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 11.08.2025 Wspominane było już kilkukrotnie, że nic z tym nie zrobimy. Co jakiś czas jest to przeliczane, ale wynika to ze specyfikacji silnika forum który jest dość stary RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Metykatykot - 11.08.2025 (08.08.2025, 22:54)Czeslawo napisał(a): Dopal.org A Tyś próbował opcji "czyszczenie wiadomości" królewiczu piękny? RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - kurvvisko - 19.08.2025 Nie wiem, czy usterka, ale da się jakoś cofnąć minusa? Z plusa można dalej zmienić na minus, ale odwrotnie już nie, a wydaje mi się (tak na 80%), że kiedyś była taka możliwość. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Metykatykot - 19.08.2025 U mnie normalnie daję Ci minusa, zostaje tylko zielona łapka, klikam ją, znika minusa i znowu jest zielona i czerwona. Może przerzuć się w końcu z commodore64 na normalnego kompa
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - kurvvisko - 19.08.2025 RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Lifeisbrutal - 19.08.2025 kurvvisko Spoko luz, nie musisz tego zmieniać. Przecież nic się nie stało skoro nie zrobiłeś tego specjalnie to nie mam do ciebie żalu. |